Jiben88

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    40
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jiben88

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 01/30/1988

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jah helt enig. Men ja mystisk er det da.
  2. Hold så du en af de heldige da med at tabe det igen. Ja det vil jeg også gøre og så kan jeg sige at jeg gjorde hvad jeg kunne.
  3. Kan rigtig godt se det fra din side af også alle de ting du nævner. Og ved godt jeg er en af dem som tager nemt på hvis bare jeg er ude at spise eksempelvis. Så kan det næsten ses på vægten dagen efter. Og selvfølgelig vil jeg lytte til hvad jordmoderen siger og prøve her de sidste 10 uger og undgå sukker og så håbe det hjælper på vægten at jeg kan holde den stabil, men tvivler. Men vil gøre et ihærdig forsøg.
  4. Den viste at jeg ikke har sukkersyge og så ud som det skulle ligesom sidst jeg fik den taget i starten af uge 12. Og de kan ikke sige hvorfor det kommer, men at det er vigtig at holde øje med især når jeg er gravid. Har så haft sukker i urinen før inden jeg blev gravid da jeg var på p piller.
  5. Ja det ramte mig også lidt hårdere end jeg først lige troede. Så er noget i vildrede lige nu. Og skal gå hjemme på barsel nu her om små 14 dage. Men fik så også afvide at baby er større end gennemsnittet både vægtmæssigt og længde mæssigt.
  6. Fordi jeg har fået lavet 2 stk sukker belastningstest er fordi de har fundet sukker i mine urin prøver og vil tjekke op på dette. Og ja ved da godt jeg ligger under de 25 på min BMI men heller ikke mere end det. Så det ramte mig noget hårdt må jeg sige.
  7. Hej Har brug for råd. Min jordmoder siger jeg helst ikke må tage mere på i min graviditet og skal undgå sukker idet jeg har fået taget 2 sukker belastningstest hos lægen, men har ikke diabetisk. Jeg har indtil videre taget 15 kg på under min graviditet og er i uge 29 nu her. Hun sagde at hvis jeg ikke passede på rundede jeg de 20 kg. her er lidt oplysninger om mig. Synes selv jeg er en alm. Ung kvinde på 27 år og er 170 cm høj. Og vejede omkring de 70 kg inden jeg blev gravid. Og har ikke vand i kroppen eller noget. Det er kun min mave som buler godt ud af og jeg kunne ikke skjule at jeg var gravid efter 10 uger, selvom det er mit første barn. Hvad så tabt mig 17 kg inden jeg blev gravid så det er svært for mig at tænke på at jeg snart har taget det hele på igen som jeg ellers har kæmpet med at få væk og min vægt ned af og blive gladere for mig selv. Hvad har jeres jordmoder sagt til jer angående vægt? Og hvad vil i råde mig til at gøre? Synes i jeg skal gå på slankekur? Er utrolig glad for brød og chokolade må jeg indrømme :-(. Beklager det lange indlæg.
  8. Hej alle sammen Mange tak for alle jeres gode råd og forslag:-)
  9. Hej jeg er ny herinde. Er gravid for første gang skal lige nævnes. Var en tur forbi lægen idag fordi jeg har haft ondt siden i lørdags med kramper i maven og svimmelhed og træthed men det jo normalt når man er gravid. Og min lægen undersøgte mig stille og roligt, men vil gerne at jeg blev scannet for at se om jeg var gravid udenfor livmoderen. Så jeg blev sendt på sygehuset puha. Havde heldigvis min søster med. Heldigvis ventede vi ikke lang tid på sygehuset hvor jeg så blev kaldt ind og de undersøgte mig og spiren var heldigvis indenfor livmoderen, så det var en lettelse og jeg fik set hjerteblik så vildt må jeg sige. Min mand kom så for sent til det og nu glæder han sig endnu mere til vores scanning i 12 uge eller deromkring. Fik afvide at jeg er 6+3 henne så ikke så langt henne som længen havde regnet med. Men var så rart at få afvide at det hele er som det skal være:-).
  10. At jeg skal til mit første læge besøg efter jeg fandt ud af i weekenden at jeg er gravid. Bliver bare så spændende:-)
  11. Tak for forslagene alle sammen :-)
  12. Ja det var da en god ide :-)
  13. Jah det gør vi nok. Skal bare lige finde den herinde, men er stadig lidt uvirkelig at det lykkes for os :-). Skal så ringe til længen imorgen tidlig.
  14. Ja det er sku lidt vildt må jeg sige og mange tak :-)