Guddi

Medlemmer
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

About Guddi

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  09-01-2015
 1. Hej. Jeg er på jagt efter nye forårssko til Viola, der lige er fyldt to. Hun har smalle fødder - kan I anbefale et mærke? Primigi og Arauto RAP skulle være til smalle fødder, men er der andre? Og har I set nogle uimodståelige forårssko? Jeg er helt udateret på børnesko...
 2. Hej igen. Nej, jeg har ikke glemt at vende tilbage - vi er bare først blevet enige om det her, hvor drengen er 8,5 uger. ;-) Det blev en Hugo.
 3. Årh, hit me med navne-inspiration! Vi har en dreng på nu snart 8 uger, der går under navnet 'lillebror', da vi bare ikke kan finde det rigtige navn. Søstrene hedder Vanilla og Viola - og far vil ikke have et V-navn mere. Han vil gerne have Anton - hvilket egentlig også er fint, men SÅ populært lige nu. Og med to lidt anderledes navne til pigerne, synes jeg det virker forkert med et navn, der er populært. Vi snakker meget om Charlie ( men er det også fedt om fem år?), Hugo eller Asger. Moren er vild med Sylvester, men det er faren. Eigil har vi også snakket om. Julius, Sofus.
 4. Jeg har ikke 'kun' oplevet brunt udflåd, jeg styrtblødte 3 gange + det løse i min sidste graviditet. Jeg har to børn i forvejen og har ikke oplevet det de andre gange, så var sikker på, at babyen var væk. Men blev scannet hver gang og der var liv. Og nu ligger han her hos mig, 3 uger gammel og bliver ammet.
 5. Tak for mange gode bud og meninger. Og god pointe med navne med L i! Jeg får desværre aldrig Sylvester igennem - øv. Manden er virkelig nærmest kun til Anton. Og folk begynder at sige: 'han ligner jo en Anton' Så måske må jeg give mig - synes dog at Gud og hver mand omkring mig har drenge, der hedder Anton - disse dage.
 6. Kan I ikke hjælpe lidt med et drengenavn? Vi er gået helt i stå med et navn til vores dreng på tre uger. Vi har to piger i forvejen. De hedder Vanilla og Viola. Manden vil ikke have et V-navn mere. Vi har hele tiden godt kunne li' Carl, men var i tvivl, om det er for brugt, så han bliver en Carl L. Manden er helt vild med Anton. Jeg kan også godt li' det, men er i tvivl, om det er det rigtige. Og er blevet mindre begejstret for det, da jeg fandt ud af, at det lå højere på Top 20 end Carl. Jeg selv er vild med Sylvester, men det kan manden ikke li'. Vi har også snakket Charlie, men er det også fedt om 5-10 år? Hugo er også fint, men er det det rigtige? Giv gerne jeres besyv med, eller foreslå nye navne - alt er velkomment!
 7. Ja! Stort tillykke!
 8. Kære du. Jeg forstår dig til fulde. Jeg har to piger i forvejen og ønskede mig en uge mere, fordi jeg synes, det er fantastisk med piger. Derudover var der meget praktisk, da der kun ville blive 22 mdr imellem de to mindste, så alt tøj osv kunne ligesom gå i arv. Jeg havde en meget kompliceret graviditet m stor risiko for at føde for tidligt. Så jeg følte endnu mere, at jeg bare skulle være taknemmelig, hvis barnet var sundt og rask. Vi fik taget en moderkagebiopsi, da NF tallet var for lavt. Da sygeplejersken i telefonen fortalte mig, udover at barnet var rask, at kønnet var en dreng, tudede jeg. Og følte mig så skamfuld. Men jeg er glad for at jeg fik det at vide så tidligt, så jeg kunne gå og 'vænne' mig til det. Det hjalp også lidt, at købe lidt lækkert drengetøj ;-) Og nu elsker jeg min lille dreng på 3 uger. Kram til dig!
 9. Super beskrivelse, me2. Det var nærmest som min fortælling ;-) Det er anden gang, jeg prøver KS - men mit sidste var akut og i uge 32. Så der var fn hel anden ro omkring det denne gang. Jeg var smaddernervøs, men det gik over al forventning. Jeg kom meget hurtigere på benene denne gang og havde ikke så mange smerter i såret. Sidste gang havde jeg så ondt, når jeg skulle ud af sengen og denne gang tog jeg mig selv i at sidde i skrædderstilling i hospitalssengen på 2.dagen. En ting jeg også husker med stor fornøjelse, var opvågningen. Jeg havde fået en dejlig morfinpille, inden jeg forlod operationsstuen, og så lå jeg der på opvågningen med baby på brystet og var i den 7.himmel. Ha ha! Held og lykke - det skal nok gå så fint ;-)
 10. Stort tillykke, me2! Hvor skægt, at vi havde planlagt kejsersnit samme dag ;-)
 11. Jeg søger med lys og lygte efter en Bystroom pusletaske, der hedder 'Alba'. Gerne i cognacfarvet. Der er vel ikke en af jer, der ligger inde med sådan en, som er færdige med at bruge den og vil sælge?
 12. Hej. I går den 29. Kl 12.57 ved planlagt kejsersnit kom 3270 g lækkerhedslillebror på 52 cm til verden. Kejsersnittet er gået ud over al forventning og mor er på benene igen - meget hurtigere og nemmere end sidst. Kh Guddi
 13. Glædelig jul til alle jer december-mødre! Jeg hører egentlig også til i januargruppen, men skal have kejsersnit på mandag d 29., så vil da også lige præsentere mig her. Jeg venter mit tredje barn. Har en pige på 9 og en pige på 22 måneder i forvejen. Vh Guddi.
 14. Åh, hvor er hun dejlig!
 15. Stort tillykke, Tina! Dejligt at det gik godt! Og god kampvægt, hun har! Pøj pøj med det hele. Og pas på hinanden. ;-) Kan desværre ikke se billedet.