Tina1988

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Tina1988

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  27-12-2014
 1. http://www.klarparatbaby.dk/2015/07/16/pakkeliste-til-sygehuset/ Her er hvad jeg pakkede :)
 2. http://www.klarparatbaby.dk/2015/07/01/gratis-babypakker/ Her er der en opdateret liste over babypakkerne, samt hvad de indeholder :)
 3. Ja vi fik lille Johannes igår. Vi fik en lidt tumult start hvor jeg røg på operationsbordet pga indvendig blødning og Johannes ligger på børneafd. Med en infektion. Hårdt at skulle undvære sin lille baby. Forhåbentlig får vi en stue sammen i morgen men skal nok blive her et godt stykke tid endnu. Men hvor er det skønt endelig at møde sin dreng
 4. Glædelig jul til alle jer kommende og nybagte mødre :) er der mon andre end mig der stadig venter på den store julegave ? Jeg har termin om 4 dage og synes godt snart han må komme ud :) bare ikke lige idag men det er der heller ingen tegn på :)
 5. Nej jeg venter også (u)tålmodigt.. Har dog først termin den 28/12.. Men kan næsten ikke vente mere :)
 6. I går da jeg vågnede var min mave sunket betydeligt. Kunne se da jeg vågnede at den så helt anderledes ud og da jeg rejste mig op blev jeg helt lettet og overrasket over at kunne trække vejret meget mere ubesværet :) har haft det meget bedre idag og igår det er virkelig dejligt. Er der andre der har oplevet at maven er sunket ned? Jeg er 34+6 idag.. Og er der nogen der ved om det har nogen betydning for hvornår man føder ? Han skulle jo gerne blive derinde nogle uger endnu :) har ellers ingen tegn på at han skulle være på vej..
 7. Ja jeg har det på samme måde.. Synes det er mega træls men sådan er det nok bare :)
 8. Åh hvor jeg kender det.. Der var en dag hvor vi havde aftalt stegt flæsk med oersillesovs herhjemme og så ringede kæresten og sagde han havde fundet på noget andet. Blev så skuffet at jeg græd da vi havde lagt på .. Haha heldigvis havde han hørt skuffelsen i min stemme og lavede stegt flæsk..
 9. Kender følelsen, blev også sygemeldt for en uge siden pga bækkensmerter .. Øv øv er dog startet til fysioterapeut og det er godt, hun nævnte også at akupunktur kunne være en mulighed mod smerterne.. God bedring herfra..
 10. Lige på besøg fra decembergruppen. Mit bækkenløsning startede med ondt i halebenet som brede sig lige så stille til lænden og om foran over skambenet.. Ikke at det nødvendigvis bliver til bækkenløsning men prøv at følge de råd der er mod bækkenløsning allerede nu så det ikke bliver værre. Fx sov med en pude mellem knæene, ikke sid med benene over kors og når du vender dig i sengen så gør det med samlede ben. Og så hold igen med støvsugeren, det skulle i følge min fysioterapeut være noget af det værste. Sørg for at hvile dig en masse så snart du kan komme afsted med det..
 11. Nej jeg ringede direkte til jordemodercenteret. De har en dag om ugen med åben konsultation hvor man bare kan komme forbi of få råd og vejledning. Så hun sagde jeg skulle komme derud og så fik jeg en henvisning..
 12. Jeg blev henvist af jordmodercenter i den region hvor jeg bor, så skal du heller ikke selv betale for det. Jeg tror jeg startede uge ti og min kvalme er først så småt ved at forsvinde nu ved uge 19 så ingen garanti ved uge 12 :) held og lykke med det..
 13. Jeg er 18+0 idag og mærker ham nu møffe rundt hver dag. Jeg har mærket ham som små bobler første gang omkring 15+0.. nu mærker jeg ham også som små puf. Det er helt fantastisk
 14. Jeg har tabt mig 3 kg siden jeg blev gravid. Men kaster også stadigvæk op :/. Har været nede på minus 5 kg så er på vej op nu tror jeg :)
 15. Bare noget acaciehonning for at søde det lidt..