Maj 2014

Medlemmer
 • Content count

  5,121
 • Joined

 • Last visited

About Maj 2014

 • Rank
  Creme de la creme
 • Birthday 06/01/1992

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  05-02-2017

Recent Profile Visitors

2,467 profile views
 1. Vi fik en til nr 2, men hun nægtede at ligge ned, i hvert fald hvis det ikke var i mine arme. Det var virkelig spildt med den helt nye super lækre nest. Nu har jeg sat den til salg. Vi har brugt den maks 2 gange 10 min.
 2. Du kan jo lave den igen
 3. Er jeg stadig i den gruppe?
 4. Haha billedet siger det hele
 5. Med to børn hjemme. Det er hårdt at have en baby og en 2-årig hjemme fuldtid. Vi skal hele tiden forsøge, at tilgodese dem begge. Der er aldrig fred og aldrig pause. Når Ellie sover er Amilia jo stadig vågen og så er det der hun skal have ekstra for, at kompenserer for det hun mangler når Ellie også er på. Det havde da været nemmere, hvis Amilia var i institution i dagtimerne.
 6. Jeg er virkelig ikke afklaret med antallet af børn, men samtidig synes jeg det er rigtig godt med de to vi har og det vil jeg ikke ødelægge. Vi ender nok på de to. Det er hårdt med manglende søvn og det er jeg ikke sikker på, at jeg vil igen. Den måde vi gør det på, gør det jo endnu hårdere, så nu fokuserer vi på de to vi har og gør det godt for dem. Efterhånden kan man ane partiden ude i fremtiden og det trænger vi virkelig til!
 7. Hun slår sig en del, fordi det lige går lidt for hurtigt. Hun må godt lige slappe lidt af, hvis det er sidste baby må hun altså gerne være baby lidt endnu! man skal virkelig nyde det, pludselig er de store. Amilia gider aldrig putte mere, men nu hvor hun er syg vil hun gerne, så jeg suger det til mig og putter løs, lige om lidt gider hun jo ikke igen det lyder godt nok travlt, det er virkelig godt du ikke arbejder fuldtid lige nu.
 8. Ellie er begyndt at rejse sig op af ting hendes første tand er lige ved, at bryde igennem. Det går alt for stærkt! Håber den kommer i nat, for hun er godt nok pyller. Hun skriger, savler og numsen er helt rød oveni feber og snot i store mængder. Jeg har også fået ondt i halsen nu. Hvor fedt midt i flytning. Det tager altså tid med to små.
 9. Det er virkelig rart. jeg forstår godt du glæder dig, så kan i få lidt ro på, i må trænge efterhånden. Ej men det er så dårlig stil. Jeg er virkelig rasende. Amilia har sovet to lure i dag og sover ellers ikke mere, den ene gang gik hun selv i seng, så er man altså færdig når man næsten er 3 år. Hun sov alligevel kl. 20. Hun hoster som en søløve, hun er brandvarm og hendes stemme er hæs. Ellie har skreget det halve af dagen, så lige nu bander jeg min svigerinde langt væk.
 10. Amilia har skreget hver halve time i nat, hun vækkede Ellie flere gange. Jeg blev ved med at spørge om hun havde det dårligt eller havde ondt, men hun sagde nej, så vi tænkte egentlig, at det var en reaktion på flytning og lidt for mange skift. Da vi vågnede i morges havde hun klart feber og var meget snottet. Min svigerinde kiggede hurtigt forbi min svigermor i fredags. Da de kom viste det sig, at vores nevø var hjemme fra børnehave fordi han var syg. Jeg er rasende over, at hun ikke sagde noget, så selv kunne vælge om vi var ok med det. Nu har jeg to snottede piger og den ene er faktisk virkelig syg. Please sig at Ellie går fri af sygdom og nøjes med lidt snot.
 11. Ellie sover kun med ble men vi ligger jo også 4 i samme seng. Hun bruger i øvrigt ikke babydyne. Hun ligger under vores.
 12. Ej det er virkelig også dejligt! Fedt! Nej vi boede i en lille to værelses
 13. Jeg elsker vores nye hus! Det er så fedt at være hjemme igen. Pigerne stortrives. Amilia har leget i haven hele dagen, hjulpet med at plante blomster og fjerne ukrudt ved hækken. Ellie kravler rundt og hygger sig. Vi har ikke fået lavet noget inde i dag næsten, men udenfor begynder haven virkelig at ligne noget.
 14. Det er lækkert! I burde gøre det. En indtægt rækker langt derovre. Vi får jo også boligstøtte så længe vi bor til leje, nu hvor Lauritz er på dagpenge og jeg er på SU får vi 3500. Vores hus ligger i et nybyggerkvarter, så der er helt ro, der kommer kun biler som høre til der, det ligger lige ved marker, skov og sø. 3-4 km til strand og havn og kun 8 km fra svendborg c. Det ligger så idyllisk men stadig tæt på. Der er mange der hjemmepasset der. Husene er jo seriøst billige. Vi så en stor 4 længet gård, nyrenoveret med jord nok til hestehold 6 km fra svendborg c og tæt på ballen havn til under 2 mil. Selve stuehuset var næsten 300 kvm. Alt for stort, men altså.
 15. I Ollerup lige uden for svendborg Det er så lækkert!