Nans

Medlemmer
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

About Nans

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  17-02-2017
 1. Jeg har ikke Facebook men lav i bare en gruppe derinde,
 2. kan læse mig frem til at det er forskelligt hvad folk de gør. Nogen er startet på juniordyne da deres baby var 3-4 måneder gammel.
 3. Må de ikk først sove med junior Dyne når de er 1 år?
 4. Ja vildt nok.. Tager hatten af for at i kan klare jer for de penge. Men ja man burde nogen gange spørger sig selv, har jeg behov for at købe det som er lagt i kurven? Nogen gange ryger der for mange ting ned man faktisk ikke har behov for! der er mange meninger om hvad der er bedst for børnene. Jeg tænker at de også har rigtig godt af at blive socialiseret med mange andre børn. Men kommer nok også an på hvilket barn man har.. Jeg er pædagog, og har arbejdet i rigtig mange skoler, børnehaver og vuggestuer! Og giver dig ret i at de er sgu forfærdelige. Og selvom det egentlig er i samme kommune, så arbejder institutionerne forskelligt allesammen.. Jeg var overrasket da jeg startede som tilkaldevikar i 2012. Eller rettere sagt, i chok!! Jeg kan kun nævne EN børnehave jeg har været i som jeg synes havde hele pakken. Og det er sgu sørgeligt, ja EN ud af MANGE så forstår dig fuldt ud at du vælger at beholde dem hjemme.. Tilskud til at passe eget barn? Er det noget alle kan få eller noget man skal være "egnet" til? Jeg har valgt at få Melina i privat dagpleje hos min mor, for der føler jeg mig sikker i at Melina får hele pakken når hun starter sit første sted og hendes første start på at møde verden på en helt anden måde og så er det jo bare luksus at jeg bliver ansat hos min mor. Så skal være sammen med Melina hver dag, og det er jeg virkelig glad for.. Glæder mig rigtig meget til at vi skal starte Melina skal starte i dagpleje den 8 januar, og jeg skal starte samme dag, det kan ikke være bedre (-:
 5. Hvordan kan det være i har valgt a beholde dem hjemme hvis jeg må spørger? Og arbejder du hjemmefra så det kan hænge sammen?
 6. Ja hun har også lært at vinke. Og vi er i fuld gang med klappekage sangen, hun klapper lige en gang så den er også næsten ved at være der
 7. Ja hun er da mega sej melina blev 6 måneder D 19. Og kan komme fremad, og er så småt begyndt at komme op på knæ. Så her går det også fremad
 8. Sejt! hvor gammel er Ellie nu?
 9. Hehe hvor sødt at hun gøre det ja det er lidt noget andet når man får ansigtet sat på hinanden.. Istedet for bare at skrive med en "ukendt person"
 10. Nej det gør det nemlig ikk.. Ja det kan i.. Dejligt det er overstået og Ellie mus kan få det bedre
 11. Melina sov til 10.30 idag hendes mor er rundt på gulvet efter at ku sove meget længere
 12. Det ligner varme knopper.. Men kan sagtens være noget andet. Melina fik kun en knop efter hun havde haft feber. Og det var en reaktion efter feberen, de kan godt få knopper fordi det skal ud af kroppen.
 13. Dejligt det er gået væk @Maj 2014 hvordan ser udslættet ud? Kan du sende er billede?
 14. Puha lille Ellie.. Hun må have det hårdt. Kan godt forstå i tar afsted igen når hun vågner.. Det kan ikke passe at de ikke kan finde ud af hvad det er!