Maj 2014

Medlemmer
 • Content count

  5,121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maj 2014

 1. Nogen der ved hvor der er tilbud på sandaler eller har rabatkoder hjemmesider med sandaler?
 2. Vi fik en til nr 2, men hun nægtede at ligge ned, i hvert fald hvis det ikke var i mine arme. Det var virkelig spildt med den helt nye super lækre nest. Nu har jeg sat den til salg. Vi har brugt den maks 2 gange 10 min.
 3. Jeg opretter lige en Smalltalk
 4. Du kan jo lave den igen
 5. Er jeg stadig i den gruppe?
 6. Haha billedet siger det hele
 7. Med to børn hjemme. Det er hårdt at have en baby og en 2-årig hjemme fuldtid. Vi skal hele tiden forsøge, at tilgodese dem begge. Der er aldrig fred og aldrig pause. Når Ellie sover er Amilia jo stadig vågen og så er det der hun skal have ekstra for, at kompenserer for det hun mangler når Ellie også er på. Det havde da været nemmere, hvis Amilia var i institution i dagtimerne.
 8. Jeg er virkelig ikke afklaret med antallet af børn, men samtidig synes jeg det er rigtig godt med de to vi har og det vil jeg ikke ødelægge. Vi ender nok på de to. Det er hårdt med manglende søvn og det er jeg ikke sikker på, at jeg vil igen. Den måde vi gør det på, gør det jo endnu hårdere, så nu fokuserer vi på de to vi har og gør det godt for dem. Efterhånden kan man ane partiden ude i fremtiden og det trænger vi virkelig til!
 9. Hun slår sig en del, fordi det lige går lidt for hurtigt. Hun må godt lige slappe lidt af, hvis det er sidste baby må hun altså gerne være baby lidt endnu! man skal virkelig nyde det, pludselig er de store. Amilia gider aldrig putte mere, men nu hvor hun er syg vil hun gerne, så jeg suger det til mig og putter løs, lige om lidt gider hun jo ikke igen det lyder godt nok travlt, det er virkelig godt du ikke arbejder fuldtid lige nu.
 10. Ellie er begyndt at rejse sig op af ting hendes første tand er lige ved, at bryde igennem. Det går alt for stærkt! Håber den kommer i nat, for hun er godt nok pyller. Hun skriger, savler og numsen er helt rød oveni feber og snot i store mængder. Jeg har også fået ondt i halsen nu. Hvor fedt midt i flytning. Det tager altså tid med to små.
 11. Det er virkelig rart. jeg forstår godt du glæder dig, så kan i få lidt ro på, i må trænge efterhånden. Ej men det er så dårlig stil. Jeg er virkelig rasende. Amilia har sovet to lure i dag og sover ellers ikke mere, den ene gang gik hun selv i seng, så er man altså færdig når man næsten er 3 år. Hun sov alligevel kl. 20. Hun hoster som en søløve, hun er brandvarm og hendes stemme er hæs. Ellie har skreget det halve af dagen, så lige nu bander jeg min svigerinde langt væk.
 12. Amilia har skreget hver halve time i nat, hun vækkede Ellie flere gange. Jeg blev ved med at spørge om hun havde det dårligt eller havde ondt, men hun sagde nej, så vi tænkte egentlig, at det var en reaktion på flytning og lidt for mange skift. Da vi vågnede i morges havde hun klart feber og var meget snottet. Min svigerinde kiggede hurtigt forbi min svigermor i fredags. Da de kom viste det sig, at vores nevø var hjemme fra børnehave fordi han var syg. Jeg er rasende over, at hun ikke sagde noget, så selv kunne vælge om vi var ok med det. Nu har jeg to snottede piger og den ene er faktisk virkelig syg. Please sig at Ellie går fri af sygdom og nøjes med lidt snot.
 13. Ellie sover kun med ble men vi ligger jo også 4 i samme seng. Hun bruger i øvrigt ikke babydyne. Hun ligger under vores.
 14. Ej det er virkelig også dejligt! Fedt! Nej vi boede i en lille to værelses
 15. Jeg elsker vores nye hus! Det er så fedt at være hjemme igen. Pigerne stortrives. Amilia har leget i haven hele dagen, hjulpet med at plante blomster og fjerne ukrudt ved hækken. Ellie kravler rundt og hygger sig. Vi har ikke fået lavet noget inde i dag næsten, men udenfor begynder haven virkelig at ligne noget.
 16. Det er lækkert! I burde gøre det. En indtægt rækker langt derovre. Vi får jo også boligstøtte så længe vi bor til leje, nu hvor Lauritz er på dagpenge og jeg er på SU får vi 3500. Vores hus ligger i et nybyggerkvarter, så der er helt ro, der kommer kun biler som høre til der, det ligger lige ved marker, skov og sø. 3-4 km til strand og havn og kun 8 km fra svendborg c. Det ligger så idyllisk men stadig tæt på. Der er mange der hjemmepasset der. Husene er jo seriøst billige. Vi så en stor 4 længet gård, nyrenoveret med jord nok til hestehold 6 km fra svendborg c og tæt på ballen havn til under 2 mil. Selve stuehuset var næsten 300 kvm. Alt for stort, men altså.
 17. I Ollerup lige uden for svendborg Det er så lækkert!
 18. Det er bare så lækkert! Det er jo bygget i 2014 så alt er spritnyt. Pigerne har et legeværelse med gæsteseng ved siden af stuen. Gæstesengen skal stå under en halvhøj "seng" som Lauritz bygger. Der skal Amilia indtil videre have de ting Ellie ikke må få fat i og så er det ligesom hendes sted. Under dem halvhøjeseng skal gæstesengen stå med bamser i og en hyggelig natlampe, så vil jeg sy gardiner man kan trække for, så det bliver lidt huleagtig hygge. Stuen er ret stor i vinkel, så køkkenet er i vinklen helt åbent og kæmpe stort. Henne ved køkkenet er der en havedør ud til terrasse. Modsat køkkenet er der også havedør og terrasse. Der er fliser hele vejen rundt om vores del af huset. Når man går ind af hoveddøren går man direkte ind i bryggerset med vaskemaskine, tørretømbler, håndvask og bordplade. De skal stå skab til sko og hænges knagerækker op med hylde over til kasser med huer, vanter osv. Op til bryggerset er der badeværelse og ved siden af badeværelset er soveværelset, hvor alle sover. Man kan lukke to døre ind til stuen fra soveværelset, så man kan sove til middag i fred haven har en fin størrelse, ikke kæmpe stor, men heller ikke lille. I weekenden skal vi hente et vægdrivhus. Der er carport hvor der er teknikrum for enden, hvor Lauritz får værksted. Der er udluftning i alle rum, som bliver styret fra teknikrummet, der er gulvvarme overalt og luft til vand varmepumpe, så det er et lavenergihus. Man kan indstille temperaturen i alle rum ude i teknikrummet. Der er to lag termoglas i på mange cm, så varmen kommer kun ud igennem udluftningen. Det bliver bare så godt! Jeg har heller ikke selv været ret meget afsted før børnehave. Dagpleje er helt sikkert bedst!
 19. Man ændre mening om mange ting når man først er blevet forældre vi forsøger også at være ifavnske herhjemme, men det er svært med en næsten 3-årlig der tester grænser og pressede forældre. Jeg har skældt mere ud på det sidste end jeg synes er godt. Der skal strammes op. De dage vi nåede at have i det nye hus gjorde det nemmere, der kan man nemmere aflede og lave noget andet. Godt vi skal hjem igen i morgen. Jeg glæder mig til at se mit hus! Dagpleje er langt bedre end vuggestue, fordi det er hjemligt og der er meget mere ro på end i vuggestue. I vil måske også kunne planlægge jer ud af planlagt gæstedagpleje. Vi elsker blw! Ellie drikker så flot af almindelig kop og får faktisk spist så meget, at hun bliver forstoppet selvom hun nu er 100% medicinfri for det i øvrigt. Hun elsker det, hun spiser alt, og sidder bare virkelig og hygger sig, det er så afslappende for forældrene. Det skulle i øvrigt som bonus give god mundmotorik, som giver bedre sprog. Ellie sidder og skaber sig hvis maden driller og ikke ryger hurtigt nok ind i munden det er sjovt hvordan de kan tygge uden tænder, men det kan de altså. Jeg er glad for, at i også er glade for det. Jeg er glad for, at vi slipper for det der show med grød/mos. Det er jo så meget nemmere når man er ude. Sidst jeg var sammen med min Mg kunne jeg også se hvilken kamp det var med det grød, babyerne var altså ikke udprægede fans. Ellie elsker rugbrød med godt med smør, tomater og kartofler, men hun spiser alt! Jeg har ikke prøvet, at give hende noget endnu hun ikke ville have.
 20. Nogle kommuner giver tilskynd til pasning af eget barn i et år pr barn, men det er forskelligt fra kommune til kommune og også hvor meget man kan få. at børn bliver socialiseret i en institution vil jeg mene er en gammel skrøne. Det er noget man som forældre bilder sig ind, fordi alle afleverer de små og fordi man bliver nødt til, at tro på, at man gør det bedste for sit barn. Børn bliver socialiseret ved, at komme ud i verden og ikke i et lukket miljø som en institution jo er. De bliver socialiseret ved, at en tur i netto og hilse på kassedamen, postbudet, naboen osv. Amilia er langt mere social end nogen andre børn vi har mødt på hendes alder og hun taler bedre. Vi møder jævnligt institutioner rundt omkring på legepladserne og børnene er så egoistiske, at man skulle tro det var løgn. De tager en bunke legetøj og sætter sig i hver deres hjørne af sandkassen, ingen må være med og ingen må lege med deres legetøj. Jungleloven regerer og de har lært, at man skal skrabe til sig for, at få noget fremfor at dele. Der er for få ressourcer til rent faktisk at socialiserer børnene. De er meget ofte overladt til sig selv, det er ikke hensigtsmæssigt. Det er lidt skræmmende, at de unge vi har i dag, som har gået mere i institution end nogen andre generationer, generelt lider af angst, depression og andre psykiske lidelser. Det lyder som den perfekte løsning i har fundet.
 21. Jeg ville i hvert fald klart tage al den barsel jeg kunne! Ej hvor dejligt. Ellie tager gladeligt flasken, men foretrækker babs. Her op til min mens er vi nødt til at give to flasker om dagen. Det løber langsomt og der er for lidt, men det er standard, så snart det går rigtig i gang flyder mælken igen,
 22. Fordi helt basalt har børn bedst af, at være sammen med deres forældre indtil de er mindst 2 år helst 3. Vi synes vilkårene i de danske daginstitutioner er forfærdelige i øjeblikket og vil ikke have vores børn i dem. Lige nu læser jeg til sygeplejerske på fjernstudie, men jeg skal ikke tilbage. Hele 2018 får jeg tilskud til pasning af eget barn, men ellers vil vi godt kunne leve af en indtægt. Det handler meget om prioritering, det er bla. Derfor vi flytter ud af Kbh, fordi vi ville skulle gå på kompromis med den måde vi gerne vil leve på, hvis vi skal have mere plads i Kbh. Jeg har lige fået øjnene op for hjemmeskoling og overvejer det faktisk meget i de fleste skoleår, men nu må vi se om jeg får manden med på den. Måske kommer Amilia aldrig i børnehave. Hvis jeg frit valg på alle hylder ville jeg have et sommerhus, bo i det og så rejse 4-6 mdr om året. Så er det jo nemmere, hvis pigerne ikke går i institution. Inden vi fik Ellie havde jeg også et vikarjob på et plejehjem, så kunne jeg arbejde præcis når det passede mig. Vi kan uden problemer klare os for 18.000-20.000 kr før skat om mdr.
 23. Jo på nuværende tidspunkt gør jeg, men jeg skal ikke tilbage. Jeg vil ikke være sygeplejerske under de vilkår man tilbyder dem i dag, måske i fremtiden, nej jeg tror desværre kun det bliver værre. Når min barsel udløber får jeg tilskud til pasning af eget barn et år til begge piger og så må vi se hvordan vi får det til, at hænge sammen derfra. Lauritz vil gerne være meget hjemme, ellers kunne vi uden problemer leve af den indtægt han ville kunne skabe på en fuldtidsstilling og det bliver nok også sådan det kommer til, at foregå når tilskuddet udløber.
 24. Nej det har hun aldrig gjort og kommer heller ikke til det foreløbig. Måske når hun bliver 4, det har vi ikke lige taget stilling til endnu. Ellie skal også blive hjemme mindst til 3 år.