Solberg

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    404
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Solberg

  1. Jeg er netop blevet færdig med "Girls". Det er jo frygteligt, når man ikke ved, hvad man så skal gå i gang med. Har set True Detective, Lost, Californication, Bloodline, Broadwalk empire og Game of Thrones. Kom med et bud på hvad jeg nu skal se. På forhånd tak. :-)
  2. Jeg er også en af dem der har været med på sidelinjen....faktisk siden jeg fik mit første barn i 2005. Og jeg har elsket babyklar. Men nu er her dødt. Jeg savner det.
  3. Jeg ville som lærer være utrolig glad, hvis nogle ringede til mig eller skolen om lignende problemer. Og jeg ville helt sikkert gøre noget. Jo mere alle står sammen, jo lettere er det at hjælpe. Jo flere gange folk tænker, nå det hjælper nok ikke alligevel, jo længere væk er hjælpen.
  4. Sender lige et kram. Hvorfor skal du være alene i en uge? Og ved du hvorfor det ramler lige nu?
  5. Sender lige et kram.
  6. Jeg tror gerne de må spørge, men du er ikke forpligtiget til at svare.
  7. Sender lige et stort kram. Hvad gør han?
  8. Jeg vil bare sige at Berlin er super med små børn. Masser af steder man kan skifte baby og restauranter hvor de er vant til man har små børn med. Men jeg har også tabt mit hjerte til byen og har været der mere end 20 gange.:-)
  9. Hvad er du i praktik som?
  10. Tak....den tankegang er god.
  11. Jeg har kun tabt 600g denne uge. Holder dog fast i det er bedre end ingenting og særligt her i feriedagene. Tænker lige en ekstra gang før jeg putter noget i munden. Glæder mig allerede til næste uge.
  12. Hodja75@hotmail.com
  13. Jeg vil også gerne se den, hvis jeg må. Inspiration er altid godt.
  14. I skoleverdenen gælder det bare om at søge. Der kan rimelig nemt rykkes rundt på andre læreres fagfordeling, for den rette kandidat. Så søg.....også før de slår jobbene op. Der sker altid så meget i foråret.
  15. Øv....Men forstår det godt. Hvad med Vallensbæk?
  16. Vi mangler massere matematiklærere i Gribskov Kommune. :-)
  17. Vi mangler massere matematiklærere i Gribskov Kommune. :-)
  18. Det ville jeg også skrive.:-)
  19. Det kan du da sagtens
  20. Jeg væmmes ved pædofile handlinger. Jeg tænker dog, at mange pædofile selv er blevet misbrugt som børn. Tror terapi og anden psykiatrisk behandling kunne være vejen frem. Terapi, så de fik ændret deres handlemønstrer. Tænker at en del af problemet er, at det er så taburiseret. Hvor skal man henvende sig hvis man har disse tanker? Hvor vil folk ikke dømme dig i stedet for at hjælpe dig? Tænker forvaring er til de tilfælde, hvor man kan påvise en uforbederlig mental brist. Men det er et super svært dilemma. Men hvis vi skal lukke alle forbrydere inde, som gentager deres forbrydelser og som påfører andre mennesker smerte, skal de psykiatriske hospitaler uden tvivl gøres meget større.
  21. Hvis man skal være med her, hvad gør man så?
  22. Jeg må også snart ind i denne del af forummet
  23. Ha ha, det vil jeg også. Men tænker bare at gentage dagen, når vi ikke kan lade være.:-)
  24. Hvad dato er det? Er du i fuld gang med at trænw?