Dino123

Medlemmer
 • Content count

  769
 • Joined

 • Last visited

About Dino123

 • Rank
  Afhængig

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  23-10-2015

Recent Profile Visitors

545 profile views
 1. Haha, der er sørme ikke fordi jeg går op i rengøring, det er absolut hade opgave! Men de der møgbeskidte fuger, som har forskellig farve - alt efter hvor beskidte de er, de blinker bare rødt i mine øjne. Når jeg begynder på arbejde lige om straks, så hyrer vi også rengøringshjælp :)
 2. Jeg tænker, at det vil være perfekt, hvis vi kunne ramme en familieudvidelse når de er mellem 2,5-4 år, for vi er ikke færdige med at få børn :) Og kaffen skal i hvertfald ikke være koffeinfri... ;)
 3. Er der mon en herinde, som har et rigtig godt råd til, hvordan man holder fugerne pæne i et køkken alrum, altså klinkegulv? Hvad bruger i til det af rengøringsmidler og redskaber? :)
 4. Skønne opdages herinde! Selvom jeg har opdaget dem lidt sent :) Jeg ville ønske, at det var muligt at gro et par øjne i nakken, for jøsses de unge de unge damer kan hurtigt komme vidt omkring! De kravler godt og jeg gruer lidt for, om de snart begynder at gå, de nå gerne vente et par måneder endnu, for kommer helt sikkert til at mangle et sæt arme, når den tid kommer. :) Ellers taler vi taler vi en del om, hvornår Dino 3 (og måske 4) skal komme ;) Men vi venter et års tid med det projekt :) Men ellers er det snart tilbage til almindelig hverdag for os med pasning og arbejde, jeg spår et stort kaffeindtag... :)
 5. Hehe, den er da genial!! Den ville falde i god jord herhjemme :)
 6. Hvor er der mange betænksomme gave ide'er. Jeg kan godt lide, at det viser omtanke uden, at det koster en million. Jeg tænker selv, at få taget et godt billede af pigerne og sætte det i ramme, bare en lille en til hans skrivebord på arbejdet, (han har selv nævnt det for et par måneder siden), og ville en far kop så ikke passe godt til? :) Tak for ide Fru Mor ;)
 7. Det bliver første fars dag hos os, og man må sige, at farmand herhjemme virkelig har taget sin tørn med pigerne! :) Så de damer, hvad har i af gode ideer? Gerne lidt kreative fysiske gaver, så det ikke omhandler middag med barnepige ;)
 8. Nu er jeg ikke amme ekspert, men der kan være forskel på, hvilken slags flaske baby vil drikke af, ligesom hvilke sutter de vil bruge. Mine vil helst have meget bløde suttehoveder på både flaske og sutter. Mine ville ikke tage en slags flaske efter bryst, men gerne en anden.
 9. Hehe, nej de sidste ting du nævner er også den største party killer hos os ;) Jeg kunne tydeligt mærke forskel med og uden p-piller, så dem vil jeg ikke tilbage til og det er for tidligt, at manden for lukket for hanerne, som han har tilbudt når vi er færdige med børn.
 10. Jeg tager lige denne tråd frem igen :) Minispiral, tror det bliver mit præventations valg indtil der skal arbejdes på næste baby. Jeg er bare bekymret for mindre sexlyst, som nogen skriver om i denne tråd. Det er ikke listet, som bivirkning i informationen om spiralen, men har i erfaringer at dele ud af?
 11. Langtidssimret chili con carne :)
 12. Du har så ret, han skal have lov til at komme på banen, selvom jeg tror, at han også nyder det lidt ;) Jeg ender sgu, som den crazy baby-lady, der også håber på tvillinger i næste omgang :D
 13. Hoptimist, håber det er ok, at jeg laver et spørgsmål i din tråd, men erfarne mamas, hvad giver man selv barnet at sidde med i 6 måneders alderen, både til børn med og uden tænder? Edit: altså hvad er jeres børn glade for og kunne håndtere, mangler ideer :)
 14. Jeg ved, at de vil blive passet rigtig godt og pigerne vil ikke have noget imod det, men jeg er jo bare i følge mig selv den bedste til det job :) Deres far er i øvrigt rigtig god til at håndtere dem, men jeg har svært ved at give slip... Min afhængighed er så gal, at når de sover om aftenen, så ser jeg på billeder og videoer af dem. Jeg havde virkelig ikke forudset, at jeg ville blive en af "den" slags ;)
 15. Hej, jeg hedder Dino og er baby alkoholiker... Jeg er fuldstændig afhængig af mine guldklumper og overordnet set er det jo en rigtig god ting :) Meeen jeg kan bare slet ikke give slip på dem og det er altså ikke ubetinget godt. Manden putter dem feks. ikke længere, bedsteforældrene står på spring for at passe, men jeg kan bare ikke få mig selv banket ud af døren uden dem. Vi trænger til par tid, jeg trænger til at få plejet mig selv og et par veninder, men det sker ligesom bare ikke, selvom muligheden bestemt er der. Hvordan har i andre det?