musser20

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About musser20

  • Status
    Medlem
  1. lige i denne uge har farmand ferie, så den går med lidt havearbejde, hus arbejde, og hygge med hund og dreng på 4 mdr. vi er ved og planlægge barnedåb som skal holdes i starten af aug, så tiden går med dåb og en masse fødselsdage i vores familier, og forhåbelig en masse sol og sommer og en masse gril aftner:-) så det er ik den store ferieoplevelser vi har os i år hihi:-)
  2. jeg har lige været til jdm i dag hvor jeg er 36+6 og sidste onsdag hvor jeg så var 35+6 der sagde hun at han ligger fast med hovedet nu, så det ved jeg ik om er tidligt eller ik,jeg håber han meget snart vil kigge ud, har en jdm tid igen den 15 feb, og termin d 23 feb, så han er klar så det bare ud med ham:-):-)
  3. jeg skal ha min kæreste med og min veninde, hun har født 3 børn, så hun ved hvad jeg skal igennem, og så er hun bare min bedste veninde som jeg føler tryghed hos, og det tror jeg os kæresten vil gøre, når det er disse 2 som skal være der sammen.. vi var begge enige om, at hverken hans eller min mor skal med, så max ´veninden ellers havde det os bare været ham og jeg:-)
  4. jeg giver min leder datoerne for mine undersøgelser i god tid, og så får jeg fri med løn.. som regl ligger de om formiddagen om onsdagen, og der har vi ofte møde, men så det bare fri med løn, og så kan jeg nå tilbage til ungerne får fri fra skole og sfoen åbner...
  5. jaaa den lyder rigtig spændende, så den må gerne lande i min postkasse:-)
  6. stort tillykke med det 1 år, det jo vildt som tiden er fløjet afsted, med sådan et godt forum, som dette her, så går tiden bare så hurtig, med gode debatter, og selskab af alle medlemmer, at inden man når og se sig om, ja så er 1 år gået... glæder mig til I fejre flere år:-)
  7. 1 pk new born bleer 2-4 kg 1 pk skumvaskeklude 1pk vådservietter 1 stk MAM ultra soft sut 1 stk plysdyr, i min lå der en lille lyserød og blå 1 stk overraskelse, en bamse på eventyr malebog
  8. åhh lyder som en dejlig drømme fødsel, stort tillykke til jer alle der hjemme, glæder mig til og evt ku se et billed af den lille prins:-)
  9. jeg har købt lidt tøj i H&M men er ik nået til bukser endnu, men kan nok ik gå resten af tiden ud, uden og må i nogle ordentlige ventebukser:-)
  10. da jeg fik lavet vandrejounal hos lægen satte hun mig til d 24 feb, og da jeg kom til nf scanning satte de mig til d 23 feb, og den ville de ikke rykke mere ved, så her til md scanning, var det stadig samme termindato, så en enkel dag var der imellem læge og sygehuset:-)
  11. jeg har hentet min babystartpakke i dag,og der var lidt små ting i, som der ikke har været i de andre pakker, så det da fint de os er begyndt og dele dem ud, de håber jo os man vil støtte deres butik, ved og købe baby produkter hos dem..
  12. jeg har købt mit i H&M både på deres hjemmeside og i butikken, og er fint tilfreds med tøjet :)
  13. jeg blødte i uge9+3 en enkelt dag, frisk rød blod, men det aftog for hver gang jeg gik på toilettet den dag. dagen efter nf scanning i uge 12+5 blødte jeg os nogle timer frisk blod, men det gik over igen, så gjorde ik mere ved det.. så jeg er os mega nervøs for hvergang jeg opdager blod, måske jeg bare er den der bløder lidt engang imellem...
  14. jeg begyndte hos en kostvejleder i feb måned, målet var og tabe 30 kg, så vi bla kunne få vores ønske barn, der skete så bare det fantastiske, at jeg den 20 juni stod med en positiv test, jeg har nået og smide 12-13 kg på små 5 mdr, og er selv nervøs for hvad vægten vil sige. nu er jeg 10+2 og vil sige med alt den kvalme jeg har haft,så er det ik lige frem store portioner mad der kommer ned. jeg vejer jo stadig del for meget og har stadig højt bmi, og mener jeg har læst, at overvægtige må tage max 6-8 kg på. jeg ville blive så ked af det, hvis jeg ender med og tage meget mere på end jeg tabte, nu jeg har kæmpet med og smide de kg. så snart min kvalme er væk, så skal jeg til og træne igen, og spise sundere.jeg går stadig hos min kostvejleder og vil gøre det under hele min graviditet, så vi kan tage så få kg på som muligt:-)
  15. ja tillykke til jer alle. nu må vi da få en liste med de 10 heldige vindere......