My love

Medlemmer
 • Content count

  1,241
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by My love

 1. Må jeg også få det. Har tænkt meget på dem
 2. Vores datter har ikke været ude til nogen lege aftale. Tror folk er lidt bange for det da hun har en slem allergi. Men hun har haft en pige med hjemme. Og det gik ikke godt. Efter halvanden time ville vores datter ikke mere. Og ville kun have fred og vi skulle have pigen frem til aftensmad. Og hun har ikke spurgt efter det siden. Vores datter er 4
 3. Vi har fået en gyngestol fra min mor. Den skal lige males lidt og så skal den nok blive fin. Men min mor har hunde (rottweilere), og den der lugt af hund sidder desværre i betrækket. Den er ikke sådan lige at ombetrække, så jeg tænker betrækket skal sidde men det måske skal behandles. Det er støvsuget og dampet, men hvad pokker kan jeg mere gøre. Det skal siges den skal bruges på lillebrors værelse når han skal have mad for at skabe ro omkring måltiderne. Men jeg tænker måske kun den skal bruges til han er et år, altså i. 8. Mdr.
 4. Jeh kender den heller ikke. Men tænker ikke lugten kan blive værre. Så nu prøver vi
 5. Ja det kune være en mulighed. Det skader jo ikke. Jeg har dog lige vasket den godt i Rodalon. Som i gennemvædet. Og bagefter gjort det med vand. Min søster nævnte noget der hed SOS hvis det her ikke hjælper. Men mon ikke det tager lidt af lugten og så kan et tæppe tage det sidste.
 6. Jeg tror ikke det vil tage lugten helt. Og slæd indrømme at vi ikke vil betale for at få den ombetrukket når den kun skal bruges så kort tid.
 7. Nej betrækkes kan ikke tages af
 8. Jeg ved ikke om det vil ødelægge den. Det er gammelt betræk/stof. Og hvordan vil jeh skulle vaske den med det?
 9. Vores nr 2 er født i maj og flaske barn fra start. Jeg havde selv flasker og mme med. Og jeg sagde før fødselen at han skulle have flaske. Efter fødslen fik jeg mælke piller og så lavede de en flaske ti ham.
 10. I vores datters børnehave har de det. Og hun synes det er så hyggeligt at have mormor med. Der er få børn hvor der ikke er mødt nogen bedsteforældre op og de er faktisk gode til at hægte sig på andres bedsteforældre uden det er et problem
 11. Vi fik sidste år lagt fliser i indkørsel og i går sat nyt vindue i et af værelserne. Vores plan er at en terrasse dør samt to store vinduer i stuen skal skiftes, og det samme med et vindue i soveværelset. Måske med tiden de sidste tre vinduer så alle er ens. Og så to døre nede i tilbygningen da varmen fiser ud om vinteren da de er så utætte. . Vi har lånt 80% hos total kredit og 20% i banken. Og i Totalkredit er der en del vi betaler af på. Den startede på 177.000 kr oh er nu på 112.000 kr. Sidste år var vi i en anden bank og snakkede hvor hun nævnte at de penge vi havde betalt af kunne vi låne (på det tidspunkt til noget klat gæld men det er helt væk i dag). Altså i dag er der jo så 65.000 kr frit. Vi har ikke vider tænkt over det før vi kom til at snakke om det her til aften. Vi er slet ikke inde i hvordan det foregår men vi snakkede om man egentlig kunne låne af de penge der var betalt, til at få lavet nogle vinduer og døre eller hvordan foregår det lige?
 12. Det skal siges hvis jeg ikke skrev det at vi selv lagde fliser og selv betalte for det. Skorsten vat ved at falde fra hinanden den fik vi også ordnet og nu et vindue. Vi håber det er et plus at vi ønsker at tilføre værdi til huset i form af vinduer og døre. Men man kan jo aldrig vide. Men manden hat sendt mail afsted så vi kan kun vente og tusinde tak for hjælpen :)
 13. Da vi købte hus lånte vi 80% i total kredit og 20 i banken. Mener det var før man selv skulle have de 5%. Det der bare undre mig et at en bank siger at de 65000 som er betalt væk dem kan vi låne igen. Det stemmet jo ikke over ens med hvad du og andre siger.
 14. Lillebror er knap 3 mdr og døjer med maven. Vi har prøvet zoneterapi som første gang gav resultat men synes jeh ikke det har gjort de sidste to gange Hun rådede os dog til at prøve anden mme. Så vi gik fra allomin til nan sensilac. Og det hjalp da også i to dage. Men siden i nat har han vredet sig, pruttet og skreget. Og vi er nu helt på bar bund. Giver dog sp et kald senere. Men har i nogen gode råd eller ideer? Skal lige siges kiropraktor overvejes. Men vores sundhedsforsikring træder først i kraft om en uge. Og vi har simpelthen ikke pengene til selv at betale i denne måned til kiropraktor. Da vi allerede har brugt 1200 på zoneterapi.
 15. Ja det kan jeg godt forstå. Når det kommer til ens børn så har man altid ret.
 16. Vi har faktisk også oplevet kiropraktor har hjulpet. Han kom afsted to gange i sidste uge og skal også i morgen. Det vidste sig han var låst i venstre side. Hans afføring er stadig en planding hvor det mest er grønt men han har slet ikke nær så meget luft i maven mere. Så sensilac har bestemt hjulpet her.
 17. Åh hvor synd. Og man kan altså bare fornemme noget ikke er helt rigtig. Så godt i fandt noget der hjallp
 18. Sensilac har efterfølgende givet god effekt. Han virker meget mere rolig nu. Hvor han på allomin kunne græde efter en flaske så har vi ikke det problem mere.og så fik kiropraktor løsnet ham i venstre side hvor han var låst
 19. Undskyld mit sene svar. Synes tiden går så stærkt"Oplever ikke han har svært ved at komme af med afgøring. Men det sker kun en gang i døgnet. Og han bliver urolig når det er. Vi er dog gået over på sensilac og det har gjort ham mindre urolig. Og det kombineret med kiropraktor gør en forskel kan vi mærke. Det viste sig han var låst i venstre side så det har jo også på en måde haft noget at sige
 20. Vi har denne højstol fra babydan og jeg kunne godt tænke mig sådan et nex Born set så lillebror kan komme med op til bordet. Men kan det fra stokke gå dertil eller fås der et til babydan. https://m.kaereboern.dk/baby-dan-danstol-ny-model/
 21. Er dårlig til at få svaret. Men vi endte med at købe en brugt trip trap stol og baby indsats
 22. Ja det har jeg godt set. Men nogen af dem er godt nok dyre. Min nærighed er ikke så god til det hi hi
 23. Nej den er jeg nemlig heller ikke stødt på :( vi er nok ude i at skulle købe en trip trap stol
 24. Jeg er barn af en far der var alkoholiker. Og jeg husker heldigvis ganske lidt. Min mor kæmpede for han ikke fik mig selv. Han søgte nemlig om fuld forældre myndighed over mig. Det endte i retten hvor hans egen mor vidnede mod ham. Det slal siges ar han drak hele tiden og vi hans børn oplever mange svigt fra ham. Han måtte komme og besøge min søster og jeg ved min mor og papfar men han kom aldrig. Min storebror havde hab med en anden. Det blev min mor og papfar der tog ham med på ture osv for han kunne se os Da mine forældre boede sammen lå han i med alt og alle. Og det har bestemt ikke været nemt for min mor. Jeg er hende taknemmelig for hun kæmpede og gav os så god en opvækst som hun gjorde. Men samtidig er jeg ked af alt den bitterhed hun har haft og har til min far. Der er aldrig snakket pænt om ham. Jeg havde ganske lidt kontakt med ham før han døde og jeg er ked af tingene var som de var men jeg ved livet med ham ikke ville have været så godt som det endte med at blive. Så selv om det bliver et hårdt sejt træk så kæmp dig ud og kæmp for dit barn. Tilbud samvær ved dig og skriv alt ned omkring hans druk. Du skal tænke på dig og dit barn. Og snak aldrig dårligt om han over for dit barn. Det er næsten det værste at gøre.
 25. Vi var på sygehuset med lillebror da egen læge havde sendt en henvisning. Han havde kunne høre noget på den ene lunge samt der kom nogle underlige lyde når hsn trækket vejret. Så fredag blev jeg ringet op af en børne læge at vi skulle indlægges natten over. Heldigvis vat det kun blødt strube hoved og vi blev sendt hjem igen. Men mens vi var det snakkede vi msd. Lillebror spiser gerne 120 ml hver tredje time og om natten oftere. Og med det resultat hsn havde mega ondt og havde taget meget på. Vi fik bud på at sætte ham ned på 90 ml. Vi giver dog 100 pga blandings forholdet. Oh det er hver tredje time. Her til aften fik han dog 115 ml ca og der gik så fire timer før han fik igen. Men det der undre mig er at hver gang han får 100 ml så gylper han. Men det gjorde han ikke ved 115 ml. Hvordan pokker kan det være? For jeg tænker at gør hsn det ved den mindre portion så har han jo ikke nok i maven til at holde tre timer. Hvilket jeg også kan se da han brokket sig og græder efter to timer. Men vi følger jo bare hvad sygehuset har sagt. Er så bange for at give for meget igen. Og hsn var en del urolig da han fik de 115 ml.