My love

Medlemmer
 • Content count

  1,241
 • Joined

 • Last visited

About My love

 • Rank
  Super medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,932 profile views
 1. Må jeg også få det. Har tænkt meget på dem
 2. Vores datter har ikke været ude til nogen lege aftale. Tror folk er lidt bange for det da hun har en slem allergi. Men hun har haft en pige med hjemme. Og det gik ikke godt. Efter halvanden time ville vores datter ikke mere. Og ville kun have fred og vi skulle have pigen frem til aftensmad. Og hun har ikke spurgt efter det siden. Vores datter er 4
 3. Jeh kender den heller ikke. Men tænker ikke lugten kan blive værre. Så nu prøver vi
 4. Ja det kune være en mulighed. Det skader jo ikke. Jeg har dog lige vasket den godt i Rodalon. Som i gennemvædet. Og bagefter gjort det med vand. Min søster nævnte noget der hed SOS hvis det her ikke hjælper. Men mon ikke det tager lidt af lugten og så kan et tæppe tage det sidste.
 5. Jeg tror ikke det vil tage lugten helt. Og slæd indrømme at vi ikke vil betale for at få den ombetrukket når den kun skal bruges så kort tid.
 6. Nej betrækkes kan ikke tages af
 7. Jeg ved ikke om det vil ødelægge den. Det er gammelt betræk/stof. Og hvordan vil jeh skulle vaske den med det?
 8. Vi har fået en gyngestol fra min mor. Den skal lige males lidt og så skal den nok blive fin. Men min mor har hunde (rottweilere), og den der lugt af hund sidder desværre i betrækket. Den er ikke sådan lige at ombetrække, så jeg tænker betrækket skal sidde men det måske skal behandles. Det er støvsuget og dampet, men hvad pokker kan jeg mere gøre. Det skal siges den skal bruges på lillebrors værelse når han skal have mad for at skabe ro omkring måltiderne. Men jeg tænker måske kun den skal bruges til han er et år, altså i. 8. Mdr.
 9. Vores nr 2 er født i maj og flaske barn fra start. Jeg havde selv flasker og mme med. Og jeg sagde før fødselen at han skulle have flaske. Efter fødslen fik jeg mælke piller og så lavede de en flaske ti ham.
 10. I vores datters børnehave har de det. Og hun synes det er så hyggeligt at have mormor med. Der er få børn hvor der ikke er mødt nogen bedsteforældre op og de er faktisk gode til at hægte sig på andres bedsteforældre uden det er et problem
 11. Det skal siges hvis jeg ikke skrev det at vi selv lagde fliser og selv betalte for det. Skorsten vat ved at falde fra hinanden den fik vi også ordnet og nu et vindue. Vi håber det er et plus at vi ønsker at tilføre værdi til huset i form af vinduer og døre. Men man kan jo aldrig vide. Men manden hat sendt mail afsted så vi kan kun vente og tusinde tak for hjælpen :)
 12. Da vi købte hus lånte vi 80% i total kredit og 20 i banken. Mener det var før man selv skulle have de 5%. Det der bare undre mig et at en bank siger at de 65000 som er betalt væk dem kan vi låne igen. Det stemmet jo ikke over ens med hvad du og andre siger.
 13. Vi fik sidste år lagt fliser i indkørsel og i går sat nyt vindue i et af værelserne. Vores plan er at en terrasse dør samt to store vinduer i stuen skal skiftes, og det samme med et vindue i soveværelset. Måske med tiden de sidste tre vinduer så alle er ens. Og så to døre nede i tilbygningen da varmen fiser ud om vinteren da de er så utætte. . Vi har lånt 80% hos total kredit og 20% i banken. Og i Totalkredit er der en del vi betaler af på. Den startede på 177.000 kr oh er nu på 112.000 kr. Sidste år var vi i en anden bank og snakkede hvor hun nævnte at de penge vi havde betalt af kunne vi låne (på det tidspunkt til noget klat gæld men det er helt væk i dag). Altså i dag er der jo så 65.000 kr frit. Vi har ikke vider tænkt over det før vi kom til at snakke om det her til aften. Vi er slet ikke inde i hvordan det foregår men vi snakkede om man egentlig kunne låne af de penge der var betalt, til at få lavet nogle vinduer og døre eller hvordan foregår det lige?
 14. Ja det kan jeg godt forstå. Når det kommer til ens børn så har man altid ret.
 15. Vi har faktisk også oplevet kiropraktor har hjulpet. Han kom afsted to gange i sidste uge og skal også i morgen. Det vidste sig han var låst i venstre side. Hans afføring er stadig en planding hvor det mest er grønt men han har slet ikke nær så meget luft i maven mere. Så sensilac har bestemt hjulpet her.