EnSødLilleHemmelighed

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About EnSødLilleHemmelighed

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Det har jeg ikke besluttet mig for endnu.
  2. Nu lider jeg allerede med første blærebetændelse og de bakterier elsker sukker så i hvert fald en grund til at lade lakridsen ligge. Men er nu snart lige glad for jeg er så sulten og tørstig men har ikke lyst da jeg ved det kommer retur.
  3. Hold kæft det er røv at være gravid lige nu. Har allerede kastet op 10 gange i dag og fået blærebetændelse. Dagens lyspunkt må være scanning på sygehuset i eftermiddag og jeg skal starte op i medicinsk behandling.
  4. På min iPad har min veninde hentet den fra pampers. Hello baby hedder den. Der kan man se hvor stort babyen er gennemsnitligt :) meget hyggelig.
  5. Han målte ikke blodtrykket men normalt ikke. Sjovt så stor forskel der er, men lakrids siger mig ikke noget pt så for mig er det lige gyldigt.
  6. Tak for alle jeres søde svar :) Har været til læge og skal starte i medicinsk behandling. Sørge for at spise og drikke lidt ad gangen men tit og så må jeg ikke tabe mig. Btw frarådede han stærkt lakrids når man er gravid!
  7. Sikke en cirkusforestilling at være til læge i dag. Min egen læge har ferie så jeg var inde ved hans uddannelseslæge og jeg var åbenbart en ordentlig mundfuld for han brugte over en halv time på at finde ud af at jeg skal i medicinsk behandling for kvalme og opkast men ringede først senere for at fortælle hvilken medicin jeg skal have. Så nu får det en uge til at virke og ellers skal jeg komme igen. Og så venter jeg svar på om jeg har blærebetændelse. Hold kæft hvor er det røv pt at være gravid!
  8. Skal til læge i dag. Håber de kan hjælpe mig med min kvalme og opkast.
  9. Kan slå mig på kvalme bølgen. Har indtil nu kun kastet op 6 gange. Men fuck jeg er træt af det og har lidt svær ved at gennemskue hvordan jeg skal komme igennem hverdagen :(
  10. I september gruppen er der en emne der hedder status på september gruppen. Den kunne I jo kopiere herover for oktober.
  11. Nå lægen må have et kald og hjælpe. Har prøvet mange af jeres råd men intet hjælper. Jeg har nu kvalme 24/7 og kaster op både dag og nat :( det er i hvert fald ikke holdbart!
  12. Nej jeg har fået en henvisning af lægen :)
  13. På tirsdag forventes det at jeg er 6+5. Så det bliver spændende om scanningen viser det samme og om der er et hjerte der slår :)
  14. Jeg håber også at jeg på tirsdag tør melde min ankomst sådan helt for alvor. Der skal jeg scannes og tjekkes for om der er liv. Burde nu ikke være i tvivl for jeg har det virkelig dårligt med kvalme og opkast. Så må vi se hvornår min rigtige profil tages i brug igen ;)
  15. Armbåndene er på men hjælper ikke endnu. Kiks = halsbrand og dårlig smag i munden. Håber om ikke andet armbåndene snart virker.