dhg

Medlemmer
 • Content count

  1,452
 • Joined

 • Last visited

About dhg

 • Rank
  BK bestis
 • Birthday 02/21/1980

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hvornår er man for gammel til at komme i behandling.? Vi overvejer rigtig meget her hjemme og vi skulle prøve igen. jeg er 36 og min mand er 37 år.
 2. i dag skal vi have wok med kylling og masser af grønsager.
 3. Sidder og over om vi skulle smutte til Tyskland og købe smør og sko til magnus.
 4. Vi har også Magnus liggen hos os hver nat, syndes snart han kommer på klokkeslæt.
 5. Der var ikke noget bagefter.
 6. Da Magnus blev 4år tog vi hele børnehaven med på brandstatioen. Jeg har bagt pizza sejle og pølsehorn til dem alle sammen, jeg hade så kommet det hele ned i en lille pose, hvor i der også var drikke vare. Kan ligge billede ind når jeg kommer hjem igen.
 7. Hold da op en dag. Jeg cykle hjemme fra kl. 14.20 da jeg skulle på arbejdet, men jeg når ikke langt da jeg vælter jeg kan ikke komme på da jeg er fanget med cyklen over mig. Jeg råber på hjælp og der kommer ikke nogle, jeg tror at jeg har ligget i sneen mellem 5 og 10 min. Jeg får fat i min mobil telefon i min jakke lomme og få ringet til vores nabo, han kommer hurtig og får ringet efter en ambulance, da jeg har så ondt i min hoft og bækken. Efter min nabo har snakket med sygeplejsken i telefon, kommer jeg til at snakke med hende, jeg få af vide at jeg ikke må råre mig, og at der kan gå et stykke til inden der kommer en ambulance da den er ved Kolding og skal hele vejen til Fredericia. Det er vild kold at ligge i sneen, der kommer en mand med 2 tæpper til mig. Da jeg har ligget længe i sneen kommer læge bilen og han undersøger mig, jeg høre bare at de snakket om at nu skal de have mig op lige meget hvad for jeg fryser så meget (vi har - 10 grader i dag). Jeg kommer ind i lægen bilen og har bare VILDT ondt. Efter 5 min kommer ambulance og jeg kommer op at ligge på en bårt og det gør så ondt. Vi køre mod Kolding - da jeg kommer til skadestuen bliver jeg undersøgt med det sammen og kommer i røngel. Efter lidt tid kommer jeg tilbage til skadestuen og der kommer en læge og snakker med mig, jeg har ikke brækket noget, men slået mit hoft og bækken meget Nu er jeg kommet hjem igen og jeg må ikke lave noget den næste uge til 14 dage Det var slet ikke sådan jeg hade blandlagt min dag.
 8. På vej nord på.
 9. glædelig jul :jul7:
 10. glædelig jul til jer også :jul3:
 11. Er der nogle der skal til me too lagersalg i vejle i morgen..??
 12. Jeg har længe gået og tænk på hvordan vi skulle holde Magnus fødselsdag for børnehaven. Det er ikke nemt får vi ikke har et ret stort hus og så der skulle komme 24 børn her hjem og 2 voksen. Magnus helt store hit har længe været brandmænd og brandbiler. Jeg fik så den idé at jeg kunne ringe på brandstatioen for at høre om det var mulige når få en brandmand ud til en fødselsdag, men det var det ikke :( Jeg aftalte med ham brandmand jeg snakke med at vi kunne komme på brandstatioen på med 24 børn og 4 voksen hvor der så vil være 2 brandmænd og 2 brandbiler og så vil de blive vist rundt på brandstatioen der efter kan vi så spise mad og hygge på brandstatioen. Vi skal have biksemad med spejlæg (det er magnus der har set at det er brandmad i en eller anden film). For et stykke tid siden har jeg købt 30 brandhatte så de alle sammen kan få en.. Nu er der næsten styr på edt hele, men kom gerne med gode idér.
 13. Tillykke til babyklar. Tænk at det er 1 år siden.. :hurra