dhg

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,452
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af dhg

  1. Hvornår er man for gammel til at komme i behandling.? Vi overvejer rigtig meget her hjemme og vi skulle prøve igen. jeg er 36 og min mand er 37 år.
  2. i dag skal vi have wok med kylling og masser af grønsager.
  3. Jeg ved det slet ikke i nu ;)
  4. Hvor får i jeres foto fremkalde på nette..??
  5. Kend-din-bæ Spøgelses Bæ - Det er den hvor man mærker bæen komme ud, der er bæ på toiletpapiret, men når man kigger er der ingen bæ i lokummet. Den Rene Bæ - Man skider en bæ, ser den svømme i lokummet, men der er ingen bæ-rester på toiletpapiret. Den Våde Bæ - Man tørrer røven mindst 50 gange, og den føles stadig våd. Derfor lægger man toiletpapir mellem balderne og underbukserne, for ikke at ødelægge dem med bremsespor. Tvilling Bæ - Det sker når man er færdig med at skide, man har trukket bukserne op til knæene, og så skal man skide igen. Presseve Bæ - Man presser så hårdt for at få bæen ud, at man næsten mister bevidstheden. Isbjerg Bæ - Bæen er så lang, at en trediedel af den stikker op af vandet. Hvidovrekur Bæ - Man skider så meget, at vægttabet er mindst 50 pund. Majs Bæ - Det siger sig selv. Træstamme Bæ - Man laver en bæ som er så stor at man frygter lokummet splintres, medmindre bæen deles op et par gange med toiletbørsten. Fuldemands Bæ - Det er den bæ man laver dagen efter en ordenlig druktur. Det mest karakteristiske med bæen er den trådligende stribe som efterlades på bunden af lokummet. "Bare jeg dog kunne" Bæ - Man sidder på lokummet og prøver at skide, men kan ikke. Det eneste der kommer er et par trompetlyde. Mareridt Bæ - Det er den bæ der gør så ondt at skide, at man ville have væddet på at den kom ud sidelæns. Dunke Bæ - Det er den bæ man skider så hurtigt, at røvbalderne bliver plaskvåde af toiletvand. Sandpapir Bæ - Den gul/brune bæ-substans man skider sprøjter ud som en vandballon der eksploderer, alt imens det føles som om nogen har skoddet en cigaret i røven. Råddenmave Bæ - Lugten fra en bæ der sniger sig ud på gangen og breder sig i hele bygningen, således at hele bygningen bliver syg eller evakueres af sikkerhedsfolk. Yo-Yo Bæ - Den bæ der kommer halvt ud, da der træder en anden person ind på toilettet, så man må trække den tilbage for ikke at skræmme den fremmede med det store plask det gir’ når den rammer vandet. Pissebæen - Det er den bæ, hvor maven knurrer og man bliver helt svedig, og pludselig løber man ned på lokummet og skidder sådan en tynd bæ at man føler at røven pisser lort. Prut plask prut bæen - Den bæ man skider een og prutter en kæmpe brøler og skider igen, og sådan fortsætter det til man er færdig med at skide....... Blodpølse - Det er den hvor man kun ser en brun/rød blodpølse ligge i toilettet og kommer i tanke om at man har spist rødbeder. Chilibæ - Det er den hvor det svier sindsygt når man presser, men man kan ikke se det. Myldrebæ - det er der hvor man er igang med noget andet og pludselig er der varmt i bukserne og man løber ud på toilettet, men for sent! Nogle vil sikker syndes at den er rigtig klam, men jeg syndes at den er rigig god :haha:
  6. Sidder og over om vi skulle smutte til Tyskland og købe smør og sko til magnus.
  7. Vi har også Magnus liggen hos os hver nat, syndes snart han kommer på klokkeslæt.
  8. Der var ikke noget bagefter.
  9. Da Magnus blev 4år tog vi hele børnehaven med på brandstatioen. Jeg har bagt pizza sejle og pølsehorn til dem alle sammen, jeg hade så kommet det hele ned i en lille pose, hvor i der også var drikke vare. Kan ligge billede ind når jeg kommer hjem igen.
  10. Hold da op en dag. Jeg cykle hjemme fra kl. 14.20 da jeg skulle på arbejdet, men jeg når ikke langt da jeg vælter jeg kan ikke komme på da jeg er fanget med cyklen over mig. Jeg råber på hjælp og der kommer ikke nogle, jeg tror at jeg har ligget i sneen mellem 5 og 10 min. Jeg får fat i min mobil telefon i min jakke lomme og få ringet til vores nabo, han kommer hurtig og får ringet efter en ambulance, da jeg har så ondt i min hoft og bækken. Efter min nabo har snakket med sygeplejsken i telefon, kommer jeg til at snakke med hende, jeg få af vide at jeg ikke må råre mig, og at der kan gå et stykke til inden der kommer en ambulance da den er ved Kolding og skal hele vejen til Fredericia. Det er vild kold at ligge i sneen, der kommer en mand med 2 tæpper til mig. Da jeg har ligget længe i sneen kommer læge bilen og han undersøger mig, jeg høre bare at de snakket om at nu skal de have mig op lige meget hvad for jeg fryser så meget (vi har - 10 grader i dag). Jeg kommer ind i lægen bilen og har bare VILDT ondt. Efter 5 min kommer ambulance og jeg kommer op at ligge på en bårt og det gør så ondt. Vi køre mod Kolding - da jeg kommer til skadestuen bliver jeg undersøgt med det sammen og kommer i røngel. Efter lidt tid kommer jeg tilbage til skadestuen og der kommer en læge og snakker med mig, jeg har ikke brækket noget, men slået mit hoft og bækken meget Nu er jeg kommet hjem igen og jeg må ikke lave noget den næste uge til 14 dage Det var slet ikke sådan jeg hade blandlagt min dag.
  11. På vej nord på.
  12. glædelig jul :jul7:
  13. glædelig jul til jer også :jul3:
  14. I går da Martin og jeg var kommet i seng, spøger Martin mig om jeg har set den scene med Lærer Andersen på altanen i Matador (Misse lukker ham ude og han dør af kulde). Jeg er 100 % sikker på at denne scene ikke finde, men Martin er 1000% sikker på at den finde. Jeg kan ikke finde ud af det, da mine forælder har lånt Matador. Hvad siger i..??
  15. Jeg har længe gået og tænk på hvordan vi skulle holde Magnus fødselsdag for børnehaven. Det er ikke nemt får vi ikke har et ret stort hus og så der skulle komme 24 børn her hjem og 2 voksen. Magnus helt store hit har længe været brandmænd og brandbiler. Jeg fik så den idé at jeg kunne ringe på brandstatioen for at høre om det var mulige når få en brandmand ud til en fødselsdag, men det var det ikke :( Jeg aftalte med ham brandmand jeg snakke med at vi kunne komme på brandstatioen på med 24 børn og 4 voksen hvor der så vil være 2 brandmænd og 2 brandbiler og så vil de blive vist rundt på brandstatioen der efter kan vi så spise mad og hygge på brandstatioen. Vi skal have biksemad med spejlæg (det er magnus der har set at det er brandmad i en eller anden film). For et stykke tid siden har jeg købt 30 brandhatte så de alle sammen kan få en.. Nu er der næsten styr på edt hele, men kom gerne med gode idér.
  16. Er der nogle der skal til me too lagersalg i vejle i morgen..??
  17. Tillykke til babyklar. Tænk at det er 1 år siden.. :hurra
  18. :yay Det er så dejlig for dem der er og skal i gang med det første barn. Jeg kan så glæder mig over at lofte på medicin falder så jeg ikke skal betale den høje pris for medicin.
  19. Jeg gik til min læge for at få rygestop piller, som hedder Champix. I starten skal man ryge mens man tage den og så sætte sig en dato hvor man vil stoppe men at ryge. man skal tage dem i 12 måske mere. Jeg tog dem i 18 dag og så var jeg stoppe med at ryge og har ikke tænk på at ryge siden.
  20. Magnus var 1 år
  21. kan godt lide de 2 danse de danser i aften.
  22. Så er jeg også med.