MajbritL

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    18
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MajbritL

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-03-2015
  1. Mange tak :)
  2. Hej :) Jeg er ved at undersøge lidt priser mm på ting til lille blyp. Faldt over en blespand, og tænkte.... nøøøj hvor har jeg hørt meget dårligt om dem. bla. de dyre poser dertil. Jeg har selv arbejdet i en vuggestue, hvor vi bare brugt skaldeposer med en knude på og så i en pedalspand. Men hvor stor skal sådan en pedalspand så lige være? Hvad er jeres erfaringer?
  3. Hej Alle. Jeg står i et lille dilemma, og håber nogle har nogle gode fif eller ideer. Vi står og skal have gæster på lørdag, et vennepar. Vi har inviteret dem ud fordi han har hjulpet os en hel del nu her hvor vi har købt hus, og det takker vi ham for med en god middag. Jeg er rigtig glad for at lave mad, og jeg laver altid tre retter når vi får gæster. Men her de sidste dage har jeg døjet rigtig meget med kvalme og sure opstød, jeg kan ikke stå/sidde op ret længe ad gangen og kan kun spise havregryn med mælk :/ Vi regner med at vi fortæller dem at vi er gravide på lørdag (vi skal til nf på mandag). Så hvis jeg ikke spiser så meget er det ligegodt. Det er mere det med at stå i køkkenet, som jeg slet ikke kan overskue... Vi har snakket om at bestille mad udefra, problemet er bare at vi bor i sæby, en lille by syd fra frederikshavn hvor man ikke kan opsore ok god mad til kun 4 personer .. :( Har været ude i at, lave kartofler i ovenen og få min mad til at stege bøffer og lave noget "jensen" sovs. Men så mangler vi stadig forret og dessert... Buuuh :( Nogle ideer? BH Majbrit
  4. Mange tak for jeres svar. Ønskebebs, hvor har du købt dit ventetøj? :)
  5. Hej. Jeg er lige på besøg fra terminsgruppen marts. Jeg vil sådan set hører om der er nogen der har nogle tips til hvor man kan købe billigt ventetøj. Jeg står jo ikke som sådan i akut nød, men jeg hæver så meget om aftenen at jeg ikke kan passe mine bukser. Har købt et par i H&M, men måske man kunne gøre det billigere? Er også i den situation at selv det tyndeste elastik i mine kjoler, kan give mig kvalme (Hvis det sidder ved mavesækken eller livmoderen). Har fundet en side der hedder www.abovo.dk, hvor det koster 25, 50 eller 75 kr pr del. Nogen der har erfaring? Håber der er nogen der kan hjælpe :) Mvh Majbrit
  6. Navn: Majbrit Alder: 26 Termin: 19 Marts Børn: Ingen Fødested: Formentlig Hjørring Bor: Sæby Civilstand: Gift
  7. Vil gerne sige jer tak for alle de ideer og tanker I deler med mig :) Vi er faktisk så heldige at vi holder ferie i 28 + 29 og vi skal på ferie i uge 30, når vi kommer hjem skal vi have en kattekilling, mon ikke noget af alt det kan få mig til at slappe af mentalt :)
  8. Tak til alle jer der har skrevet. Det hjælper at hører at jeg ikke er den eneste der har det sådan. Til "Bare mig" så lod jeg mig faktisk provokere lidt af din besked, jeg ved godt det ikke var din hensigt. Men jeg følte lidt jeg blev sammenliget med en teenage pige, da du skrev om seksualundervisning, men jeg er enig med dig. Som jeg skrev stoppede jeg med p-piller i julen 2012, jeg skulle mene at de er ude af kroppen nu ;) Og så skal det siges at jeg er udemærket klar over hvordan kvindekroppen fungere, og at dette er helt normalt. Det er mine følelser jeg som stresser mig og som jeg ikke kan ændre. Jeg søger råd til HVORDAN jeg kan slappe af i det :) Men tak for din besked.:)
  9. Vi er endnu ikke blevet gravide, jeg ved godt at vi sikkert nok skal blive det, men tanker og følelser vælter stadig ind over mig hver gang jeg får min menstruation. (jeg stoppede med p-piller i julen 2012, og vi begyndte aktivt at prøve at blive gravide i oktober 2013). Vi blev gift i oktober, og overtog hus i november, og hver gang vi er sammen med venner eller familie, føles det som om folk kigger på min mave, eller liiige ligger mærke til at jeg også drikker alkohol til denne fest. Folk hælder sågar vin op til min mand uden at spørge, men spørg lige mig inden de hælder op til mig. Jeg ved godt dette kun er for at være flink, men det minder mig bare om at vi endnu ikke er gravide. Foruden vi gerne selv vil være gravide, er det også et slags "forventningspres". Skal I ikke også snart være gravide? I vil måske ikke? Min barndomsveninde blev mor for 2 1/2 år siden i første forsøg, og hun spørg hver gang vi ses om "der er noget nyt hun skal vide". Jeg har sagt det går mig på at vi ikke er blevet gravide, og de har sågar et vennepar som også forsøgte i 2 år, så hun ved præcis hvad vi gennemgår. Men jeg bliver bare stadig så ked af det. Jeg har meget svært ved at blive ked af det foran andre, så jeg trækker mig heller væk, og "lukker lidt". Vi var til barnedåb i pinsen ved et vennepar, vi skal til barnedåb ved min mands fætter om 2 uger, min brors kone har lige født og 2 på mit arb. venter sig. Det gør bare så ondt, jeg tænker virkelig... hvornår bliver det os? Har vi ikke fortjent det. Jeg bliver helt egoistisk og misundelig på folk. Jeg tænker næste gang er det vores tur. Min svigermor er helt pjattet med babyer, og vil gerne holde dem, og hun nusser og mader, og siger "er han ikke skøn?". Jeg får lyst til at skrige.. Jo han er fucking fantastisk!! Men han er ikke min :( Jeg har nok snakket med min mand et par gange, og en tåre har da også trillet. Men han er også ked af det, og tackler det anderledes end mig. Han vil bare gerne se fremad. Min forstand fortæller mig at det nok skal blive os en dag, men mit hjerte er bare knust.. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om min psyke tricker min krop. Man hører altid om dem der gerne vil og så ikke kan, når man giver op og slapper af, så bliver man gravid. Men hvordan skal man slappe af..? Nogen der har erfaringer med hyptonisør, psykolog, mindfullness eller lign? Håber ikke der er andre der har det som mig, men hvis der er, så må I gerne dele jeres tanker med mig <3
  10. Mange tak, fordi du viser interesse og gerne vil hjælpe :) Jeg har tænkt på bare at spørge, og det vil jeg da også gøre. Men efter at have læst en masse på nettet (måske også for meget :) kan jeg forstå på mange at de lever i en "klokke" og kun kan tænke på deres barn ve og vel. Derved kan de ikke overskue besøg, eller sætte dato for besøg, de glemmer at spise og sidst men ikke mindst ikke kan bede om hjælp. Mon ikke bare jeg skulle lave mad til fryseren, og så behøver de slet ikke tage stilling, så er det der hvis de for brug for det :)
  11. Hej. Jeg høre slet ikke til her, men jeg søger lidt råd. Som overskriften siger har min svigerinde født for tidligt. Vi har akkurat kun lige fået det at vide, og ved kun at de eftersigende skulle have det godt. Hvad jeg kan regne ud, har hun født 11-12 uger for tidligt. Vi bor i hver vores ende af landet, så det med at hjælpe lidt til med praktiske ting, eller ligge øre til kan derfor blive meget svært. Jeg har brugt hele formiddagen på at læse om for tidligt fødte, men det har også bragt en masse spørgsmål med sig. Jeg håber derfor der er nogen der fra egen oplevelse eller som pårørende kan fortælle mig hvordan I har oplevet det. Er faderen også indlagt, og i så fald hvor længe? Jeg kan forstå at mor og barn er indlagt indtil den planlagte termin. (tænker på mad mm. til fryseren) Man kan jo købe tøj til for tidlig fødte, men har læst mig til at børn i kuvøse slet ikke har tøj på? Har læst at blomster og bamser er bandlyst, hvad med andre gaver? (der vil vel altid være en tvivl om hvor vidt barnet overlever, på trods af gode odds?) Jeg er godt klar over at selvom vi boede i samme landsdel, ville de have brug for ro og fred pt, men ih hvor ville jeg ønske at man lige kunne være der til at give et kram. Jeg kan jo slet ikke sætte mig ind i hvad de gennemgår, men vil gøre mit bedste for at undgå de "klassiske fejl", som gør mere ondt end de gavner. Håber nogen kan hjælpe mig lidt på vej.
  12. Ok, send mig en SMS, så aftaler vi nærmere 26281882
  13. Hej Jeg har æl-test/strimler som jeg ikke får brug for, som jeg gerne vil sælge. Må man sælge dem her? Og i så fald har jeg 38 stk. De er købt på lavpris-teste.dk hvor jeg købte 42 stk for 260 kr. Sælger de 38 stk for 200 kr (jeg betaler porto) :)
  14. Men ved faktisk ikke hvilken streg der var kraftigst... tænkte bare den ik var positiv. Men hvis nu den ik var positiv.. er det så ik underligt at der så var to streger, og der nu kun er en...?? :/