LiKa

Medlemmer
 • Content count

  456
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LiKa

 1. I min første graviditet havde jeg absolut ingen symptomer. Testede i uge 7+ fordi jeg kom til at tænke på at det da var længe siden jeg havde haft menstruation. Havde ikke forventet at der var gevinst i første hug, derfor havde jeg ikke skænket det mange tanker
 2. Ja, jeg synes der er enorm god service det er i hvert fald det der gør at jeg betaler lidt ekstra for sko i stedet for at finde dem på nettet.
 3. Vi har i en måneds tid gået og tygget på informationen fra vuggestuen om tidlig børnehavestart. Mit barn går i en integreret institution, men vuggestuen og børnehaven ligger 2 forskellige steder i byen. Vuggestuen tager de største børn med i børnehaven 1 gang om ugen i en times tid. Mit barn har været med siden starten af januar og virker glad for at komme der på besøg. Vuggestuen har meldt ud at hele gruppen på 5 børn rykker samlet og at de får en kendt pædagog med fra vuggestuen de første 14 dage/3 uger, hvilket jeg egentlig synes er rart. Der hvor jeg står lidt af er at mit barn kun vil være 2,7 år ved deres foreslåede dato, som oven i er 3 uger før min termin med nr 2 (fødte 10 dage før termin med nr 1), Stadig sover mindst 1,5 time til middag, bruger ble og har behov for hjælp til helt basale ting. Hvis vi bliver tilbage i vuggestuen et par måneder, vil rykket foregå alene, uden en pædagog og vil i perioden være den ældste på stuen. De næste er hhv. 7 og 10 mor yngre. Resten af stuen er +1år yngre. Har I hørt om andre der er starter så tidligt i børnehave og hvordan er det gået?
 4. Hvornår er normal alder ved jer at rykke? Jeg ser det også som en stor fordel at kunne rykke med dem man kender, og min bekymring ved ikke at flytte med går også på om han kommer til at gå lidt i stå i sin udvikling pga det store aldersspring.
 5. Synes godt nok 2,8 som standard er tidligt. Troede de fleste kommuner sagde 2,10 eller 3,0... Godt at høre det kan lade sig gøre på en god måde for barnet på trods af fx ble og lur. Har de nok hænder til at kunne hjælpe de små med tøj og sådan?
 6. Jeg har købt sandaler i sidste uge. Handler typisk sko i en lille lokal butik pga servicen, og hvis man vil have noget at vælge imellem så skal man være tidligt ude. Vi kan så komme og få tjekket om de passer og byttet tættere på sæsonen
 7. Hovedstadens svømmeklub har nogle svømmehold i valby vandkulturhus. Deres konkurrence hold svømmer dog i Bellahøj, Emdrup, Vesterbro eller Damsøbadet så vidt jeg husker. De forslag du har fået ligger i nærheden.
 8. Har desværre ikke så mange gode råd til dig i forhold til din situation. Hvis du ikke allerede er klar over det, så skal du huske at medtage i din kalkulation at den kommunale dagpleje ( i hvert fald i min kommune) ikke tager børn der er under 6 måneder, så i så fald, så skal du nok ud at finde en privat med de fordele og ulemper en sådan en medfører Held og lykke. Håber det løser sig for dig
 9. Der er familieomklædning i vestbad
 10. Suk... Tak for dit svar
 11. Undskyld at jeg lige bruger din tråd. I forhold til fravalg af sp, kan det ses hvis man har haft et kompliceret forløb med et tidligere født barn, og deraf risikere indberetning pga bekymring for barns eller mors trivsel? (Udelukkende pga fravalg af sp og tidligere kompliceret forløb)
 12. Ja, det skal jeg, så det er godt. Havde bare lige sat næsen op efter noget andet.
 13. Er bare så skuffet. Havde virkelig glædet mig til at finde ud af om baby var en dreng eller pige, men som med den første, gider den her bare heller aldrig samarbejde ved scanninger. Havde virkelig set frem til i dag. Øv
 14. Hvor er der mange søde :D Min dreng siger konsekvent "julemys"
 15. Jeg har godt nok ingen billeder, men jeg havde først brug for graviditetsbukser i uge 26+ . Jeg var på universitetet dagligt, og det var kun medstuderende jeg havde fortalt at jeg var gravid der vidste det. Min mave blev aldrig super stor :)
 16. Mannie: jeg håber det går let med økonomien for jer. Det er aldrig sjovt med udfordringer på den front. Camilla: hvor ser Storm bare sød ud! Det må være rart for jer at have taget en beslutning I begge har det godt med :-) Og ja, vil give dig ret i at det er hårdt. Det synes jeg også. Dejligt at der går godt ved jer begge :-)
 17. Så er ungerne efterhånden ved at være store :) Går det godt med dem og jer? Er der nogle af jer der har overvejet at få flere? :)
 18. Kender dem ikke, men vi skal næste år gå hos Krumspring i Vanløse :-)
 19. Min onkels kone har/havde en hjerteformet livmoder. Deres første barn kom til verden 3,5 måned før tid. De ved ikke om det skyldtes formen på livmoderen eller noget andet (det er 9 år siden). Efterfølgende fik hun ved operation fjernet skillevæggen, og hendes anden graviditet gennemførte hun bagefter uden problemer og gik til normal termin. Jeg ved dog ikke om de havde svært ved at blive gravide. Jeg håber det bedste for dig :)
 20. Lige på besøg.... Det er lettere for personalet i vuggestuen hvis alle børn sover på samme tidspunkt. Det er måske derfor de er hurtige til at få børnene ned på en lur. Da min dreng blev kørt ind i vuggestue sov han 2-3 lure om dagen og i den første tid gik han faktisk op på en 3-4 gange (han har altid sovet meget). Vi har snakket om hans søvn mange gange med personalet, men vi har skulle holde dem i ørerne med det. Nu er min dreng næsten 16 måneder og det er først nu, at han de fleste dage sover 1 lur. Har han en lang dag i vuggestuen, kan de dog godt finde på at lægge ham 2 gange, og hvis han hentes tidligt og kun har sovet 1,5 time til middag lægger jeg ham til eftermiddagslur hjemme. En lang smøre kort. Måske kommer det til at gå fint, hvis ikke må I hive fat i personalet sådan at hverdagen fungerer for jer. :-)
 21. Den blå avis. Jeg købte en næsten ny reima (fejlkøb fra sælgers side) til 250 kr
 22. En anden gang så klarer en gang hårlak under kjolen elektriciteten ;)
 23. Så begynder de at runde 1 år rundt omkring :D hvor er det utroligt at de allerede er så store!! Storg tillykke til jer alle sammen :D
 24. Jo tak. Jeg synes vi har været rigeligt ramt af sygdom siden vi startede op på fuld tid. M har i hvert fald ligget med feber, øjenbetændelse, væske på ørerne, flere forkølelser og omgange med hoste. Jeg selv har taget et par forkølelser, en enkelt gang hoste og ligger nu med feber. Synes det er lige i overkanten på 5 uger. Har i det godt? Det kunne være rigtig hyggeligt - jeg skal bare liiiige på højkant igen :)