LiKa

Medlemmer
 • Content count

  456
 • Joined

 • Last visited

About LiKa

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. I min første graviditet havde jeg absolut ingen symptomer. Testede i uge 7+ fordi jeg kom til at tænke på at det da var længe siden jeg havde haft menstruation. Havde ikke forventet at der var gevinst i første hug, derfor havde jeg ikke skænket det mange tanker
 2. Ja, jeg synes der er enorm god service det er i hvert fald det der gør at jeg betaler lidt ekstra for sko i stedet for at finde dem på nettet.
 3. Hvornår er normal alder ved jer at rykke? Jeg ser det også som en stor fordel at kunne rykke med dem man kender, og min bekymring ved ikke at flytte med går også på om han kommer til at gå lidt i stå i sin udvikling pga det store aldersspring.
 4. Synes godt nok 2,8 som standard er tidligt. Troede de fleste kommuner sagde 2,10 eller 3,0... Godt at høre det kan lade sig gøre på en god måde for barnet på trods af fx ble og lur. Har de nok hænder til at kunne hjælpe de små med tøj og sådan?
 5. Vi har i en måneds tid gået og tygget på informationen fra vuggestuen om tidlig børnehavestart. Mit barn går i en integreret institution, men vuggestuen og børnehaven ligger 2 forskellige steder i byen. Vuggestuen tager de største børn med i børnehaven 1 gang om ugen i en times tid. Mit barn har været med siden starten af januar og virker glad for at komme der på besøg. Vuggestuen har meldt ud at hele gruppen på 5 børn rykker samlet og at de får en kendt pædagog med fra vuggestuen de første 14 dage/3 uger, hvilket jeg egentlig synes er rart. Der hvor jeg står lidt af er at mit barn kun vil være 2,7 år ved deres foreslåede dato, som oven i er 3 uger før min termin med nr 2 (fødte 10 dage før termin med nr 1), Stadig sover mindst 1,5 time til middag, bruger ble og har behov for hjælp til helt basale ting. Hvis vi bliver tilbage i vuggestuen et par måneder, vil rykket foregå alene, uden en pædagog og vil i perioden være den ældste på stuen. De næste er hhv. 7 og 10 mor yngre. Resten af stuen er +1år yngre. Har I hørt om andre der er starter så tidligt i børnehave og hvordan er det gået?
 6. Jeg har købt sandaler i sidste uge. Handler typisk sko i en lille lokal butik pga servicen, og hvis man vil have noget at vælge imellem så skal man være tidligt ude. Vi kan så komme og få tjekket om de passer og byttet tættere på sæsonen
 7. Hovedstadens svømmeklub har nogle svømmehold i valby vandkulturhus. Deres konkurrence hold svømmer dog i Bellahøj, Emdrup, Vesterbro eller Damsøbadet så vidt jeg husker. De forslag du har fået ligger i nærheden.
 8. Har desværre ikke så mange gode råd til dig i forhold til din situation. Hvis du ikke allerede er klar over det, så skal du huske at medtage i din kalkulation at den kommunale dagpleje ( i hvert fald i min kommune) ikke tager børn der er under 6 måneder, så i så fald, så skal du nok ud at finde en privat med de fordele og ulemper en sådan en medfører Held og lykke. Håber det løser sig for dig
 9. Der er familieomklædning i vestbad
 10. Suk... Tak for dit svar
 11. Undskyld at jeg lige bruger din tråd. I forhold til fravalg af sp, kan det ses hvis man har haft et kompliceret forløb med et tidligere født barn, og deraf risikere indberetning pga bekymring for barns eller mors trivsel? (Udelukkende pga fravalg af sp og tidligere kompliceret forløb)
 12. Ja, det skal jeg, så det er godt. Havde bare lige sat næsen op efter noget andet.
 13. Er bare så skuffet. Havde virkelig glædet mig til at finde ud af om baby var en dreng eller pige, men som med den første, gider den her bare heller aldrig samarbejde ved scanninger. Havde virkelig set frem til i dag. Øv
 14. Hvor er der mange søde :D Min dreng siger konsekvent "julemys"
 15. Jeg har godt nok ingen billeder, men jeg havde først brug for graviditetsbukser i uge 26+ . Jeg var på universitetet dagligt, og det var kun medstuderende jeg havde fortalt at jeg var gravid der vidste det. Min mave blev aldrig super stor :)