Hinge

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Hinge

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-03-2014
  1. Ja DUMME læge - tak for dit svar :) Jeg tænker også at med sådan en udmelding burde hun sende mig til yderligere undersøgelser, som scanning og gynækolog, men nej... Det hjalp ikke da jeg snakkede med min kusine og hun fortæller at hun havde mange plukveer i en periode og fødte så 1 uge efter, alt for tidligt :( Men men, der er kommet mere ro på og jeg har besluttet mig for at han bliver hvor han er de næste 20 uger - BASTA :)
  2. Hej piger.. Her er godt nok stille!! Hvordan går det med jer? Med maverne? På jobbet? Hjemme? Sport? Håber på lidt mere liv her i gruppen.. Hos mig går det meget blandet.. Er ovenud lykkelig over at jeg endelig er begyndt at mærke overbevisende liv fra bebs, så stort ♥ Og samtidig har jeg været helt nede de sidste 10 dage.. Har haft rigtig mange plukveer og mens smerter, min læge "trøster" mig med at fortælle at det sagtens kan være en abort der er i gang, selvom der er fin hjertelyd.. Dejligt beroligende!! Nå, der er heldigvis kommet mere ro på de sidste dage, så krydser fingre for at han bliver hvor han er :) Og håber på at der kommer en raskmelding til mig i næste uge :) Ud over det, så har vi rigtig fået gang i navne snakken, efter vi har fundet ud af, at det er en dreng vi skal have :) Synes det er svært.. Er der nogen af jer, der allerede har fundet navn til bebs? ?
  3. Og en dreng her forresten :-)
  4. Og mig d. 23 :)
  5. Tak for opmuntringen :) Jeg håber virkelig at jeg kommer til at mærke rigtige spark også, som du skriver. Vil virkelig føle mig snydt, hvis det ikke bliver sådan.. Tak for dit svar, jeg vil væbne mig med tålmodighed og krydser fingre for at han SNART!! sparker godt til mig derinde fra ;-)
  6. Dejligt med liv.. Desværre har jeg ikke selv mærket meget siden sidst. Jeg mærker lidt uidentificerbart rumlen ind imellem, men det er også det. Har ved jordemoderen også fået besked på, at jeg har fortil liggende moderkage, så der kan jo gå noget tid inden jeg rigtig mærker noget. Andre der har/har haft fortil liggende moderkage? Hvornår har i mærket puf/spark og hvor meget? Øv, hvor er jeg egentlig træt af at jeg kan forvente at der går længe endnu før jeg mærker spiren ordentligt.. Og at det ikke er sikkert jeg kommer til at mærke rigtige spark :(
  7. Nu har vi også været afsted.. Vi skal have en dreng :-D Det var bare en super scanning og så hyggeligt at være afsted.. Kanon oplevelse og kanon resultat.. Ikke længere den, men ham :-) Mor her er glad :-)
  8. Vil høre om der er nogen af jer der er begyndt at mærke liv og hvor langt i er henne? Jeg er i uge 15 og i går synes jeg, at kunne mærke små søde bobler i livmoderen, det er lidt svært at beskrive følelsen, men det var lidt som luft i maven der springer. . Det var en meget svag fornemmelse, men jeg gav alligevel et lille hop, fordi det var en helt ny og anderledes følelse. Kan det virkelig være liv, jeg allerede har mærket? Uanset hvad, så gør det mig glad at have følelsen af, at mærke vores lille snøvs :-D
  9. Tillykke, spændende.. Føler du større tilknytning til bebs nu, hvor du ved det er en pige? Vi har lige bestilt tid til køn scanning d. 4/9.. Glæder mig helt vildt :)
  10. Jeg har også haft helt sindsygt ømme bryster og hårde! Det var nærmest et smertehelvede at tage bh af og på, jeg blev nervøs når jeg skulle være ssammen med andre, for tænk, hvis nogen vil give en krammer. . Sover stadig med sports bh, fordi jeg ellers vågner, da det gør ondt når jeg vender mig.. Det er ikke en mulighed at sove på maven.. De er stadig ømme, men slet ikke så meget, som tidligere.. Du er ikke den eneste!! Hæng ud ;-)
  11. Jeg har også haft helt sindsygt ømme bryster og hårde! Det var nærmest et smertehelvede at tage bh af og på, jeg blev nervøs når jeg skulle være ssammen med andre, for tænk, hvis nogen vil give en krammer. . Sover stadig med sports bh, fordi jeg ellers vågner, da det gør ondt når jeg vender mig.. Det er ikke en mulighed at sove på maven.. De er stadig ømme, men slet ikke så meget, som tidligere.. Du er ikke den eneste!! Hæng ud ;-)
  12. Min kæreste ønsker sig brændende en pige, jeg håber nok mest på en dreng, men mest af alt, ønsker vi os en lækker baby :) Update følger :) Vi fortalte det sådan: Min mor fik en body, hvor der stod: vi ses til februar, bedstemor :) Hun blev helt hysterisk glad :) Min far og pap mor fik morfar/mormor krus på min fars fødselsdag, det tog lige lidt tid, før den gik igennem, hehe.. Svigerfar fik også en krus og blev ligeså hysterisk glad, som min mor og han forstod det med det samme. Kommende faster fin en sut og en kort hvor der igen stod: Ses til februar faster. Synes det har været rigtig hyggelige måder at fortælle nyheden på.. Alle blev glade og synes det var sjovt og har jo også et minde bagefter.. Min mor har endda hængt den body op på køleskabet :)
  13. Nogen gange kan man se kønnet ved nf, men det er ikke altid de vil oplyse det pga usikkerhed, men også fordi abort grænsen ikke altid er nået og man kan fravælge et 'forkert køn'.. Jeg har lige bestilt tid til køn scanning d. 4/9, hvor jeg er 15+4, men flere steder lover de at det kan ses fra uge 14+.. Hvis man har tålmodighed, kan man jo også vente til misdannelse scanning i uge 20.. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvilken slags bebs der putter i min mave :)
  14. Hej hej. Har været til nf idag og set vores lille lækkerhed, der trivis godt :) Lav risiko :) Har indtil videre været i marts gruppen, men har idag fået fastsat termin til 23/2, så vil gerne følges med jer feb-piger også :) Skønt lige pludselig at hoppe ind i 2. trimester og få et kik ind i babyhulen, på samme tid.. SKØN mandag :)
  15. NF

    Hej piger.. JUHUU!! NF vel overstået :) Har en lille lækker bebs i maven, der tilsyneladende elsker at putte og ligge helt stille.. Spraldede dog noget, efter at mor her rystede kroppen godt.. SÅ SØDT!! Nå, men fin nf med lav risiko.. Termin dog rykket lidt igen, er idag 12+1, i stedet for 11+4, så den nye termin hedder 23/2-14.. Tror jeg vil snuse lidt i februar gruppen også, men vil meget gerne følge med her stadigvæk :) Velkommen til Sevena og held og lykke med jeres nf også :)