Camilla2990

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    24
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Camilla2990

  1. Hej :) Tror min lille Albert er midt i et 5 ugers tigerspring :( Han har ikke tidligere haft problemer med at sove eller været umulig. Men de sidste dage har han bare grædt og grædt og været helt umulig. Han sover kort tid for derefter at vågne og skrige videre :( Det er synd for ham. Men fandme også hårdt at vade rundt med ham og prøve alt muligt, når ingenting virker. Har nogen af jer oplevet det samme? og nogle gode tips og tricks til at få ham i ro?
  2. Så kan jeg også være med :) Jeg fødte en skøn dreng d. 24/12-2013 kl. 20.25, ved en fødsel på intet mindre end 3 dage :O Det viste sig at den lille fyr var stjernekigger og stoppede mine veer konstant. Så til sidst iværksatte de kejsersnit - men alt imens de fik fat i lægerne, fødte jeg endelig den lille fyr på normalvis :) Han vejer 4590g, 53cm. og er helt igennem smuk og lækker :) Jeg sætter billed op snart, men har ikke lige noget ved denne computer. Tillykke til dig Helle H, han ser skøn ud :)
  3. Årh håber for dig der snart sker noget :) og baby kigger ud inden jul <3 Jeg er også bare utilpas men ingenting sker, 40 + 4 :o
  4. Jeg er 40+1 i dag og heller intet er sket :( Har været til mordemoder i dag og fået lavet en hindeløsning. Er ca. 2 cm. åben, så nu må vi se om den hindeløsning hjælper. Synes snart godt han må komme ud!!
  5. Tillykkkkee! Hvor stort! Hav en fantastisk jul med den lille nye :)
  6. Tillyyykkke :) De er skønne!
  7. Ejjj hvor ser du fin ud med din mave :)
  8. Ejjj hvor spændende :) Du bliver nødt til at ligge nogle billeder op bagefter!
  9. Jeg er gået på barsel i dag! :) :) Det er simpelthen så lækkert allerede! 1 måned igen <3 er i andre også snart på vej på barsel, og hvad skal i hygge jer med?
  10. Nu forstår man virkelig hvorfor gravide altid siger at det går så stærkt! :)
  11. Hej :) Jeg er i uge 32 og er blevet inviteret en weekend til Lalandia med familien. Dette vil være i min uge 35. Jeg arbejder sammen med en del "ældre" kvinder og de har alle fortalt mig at jeg ikke må svømme i klor så langt henne i graviditeten. Jeg er dog lidt i tvivl om dette har ændret sig siden de bar gravide. Nogen der kan hjælpe mig med svar? Jeg svømmer et par gange om ugen i svømmehal, så havde egentlig regnet med jeg kunne blive ved med det indtil fødsel. Hilsen Camilla
  12. Tak for jeres svar :) Så vil jeg glæde mig til en tur til Lalandia :)
  13. Meget fin mave Helle :)
  14. Det går skønt tak :) Jeg har ingen problemer endnu, så det er bare dejligt. Men er begyndt at stresse lidt herhjemme med alle de ting, jeg synes der skal nås inden december :) Har du det godt?
  15. Sådan :) håber den er der nu
  16. Så blev det min tur til at vise min mave :) 29+4
  17. Hej alle :) Jeg har igennem min graviditet tænkt at jeg ville skifte alle mine produkter ud så der ikke er parfume og parabener og alt det skidt i, men det er godt nok svært. Hvis der er nogle der har gjort det samme vil jeg meget gerne høre, hvad i har skiftet til og gjort? Jeg starter selv :) Jeg går stadig med min normale mascara (det kan man jo ikke gå ned på!) men har droppet det meste make-up. Jeg har købt en pudder fra Benecos, samt eyeliner og øjenskygge fra Jane Iredale. Jane Iredale produkterne er møgdyre hvor Benecos har mere normalpris. Jeg har helt droppet at bruge parfume, men sprøjter det engang imellem på kroppen :) Med hensyn til creme til ansigtet har jeg ikke rigtig kunnet finde noget godt, som er billigt. Nogle der har forslag? Jeg bruger Matas striberne som bodycreme. Har prøvet at købe Anglamarks shampoo og balsam, men måtte altså ty til mit normale igen, da håret bare blev for kedeligt og tørt af det andet. Og gud forbyde det jeg har farvet mit hår 1 gang. Købte et mærke der hedder Sanotint der skulle være fri for det meste, men farven holdt desværre kun nogle uger :( så lad mig venligst høre om nogle farver håret selvom de er gravide, eller hvad i gør?
  18. Vi skal d. 25. juli :) Men vi ved også allerede at det er en lille dreng.
  19. Det er lige tidligt nok :) Den er nærmest ikke-eksisterende.
  20. Mit navn: Camilla Steffensen Min alder: 25 Min beskæftigelse: Kontorassistent på et administrationskontor. Sidder med salg af andelslejligheder. Bopæl: Islands Brygge, København Parforhold: Kæreste (samlever) - Vi regner med at blive splejset sammen på Rådhuset når babyen er født. Min mands navn: Peter Min mands alder: 30 Min mands beskæftigelse: Rengøring af fly for SAS i lufthavnen Termin: 17. December Evt. forventede komplikationer under graviditet: Forhåbentlig ingen :) Sådan holder jeg mig i form under graviditeten: Jeg cykler og går meget. Men har ikke rigtig trænet i træningscenter siden jeg blev gravid -_- Så meget har jeg taget på indtil videre: Omkring 3-4 kilo - men pyt med det, så længe jeg har det godt :)
  21. Hej alle, Jeg er også ny herinde - og det er jo kun en dejlig nyhed :) Jeg hedder Camilla og er 25 år. Jeg bor på Amager i København med min kæreste. vi har været til nakkefoldsscanning og har fået termin d. 17.12.2013, med fødsel på Rigshospitalet. Det var godt nok en stor oplevelse at se den lille nye :) Vi glæder os meget, men er også yderst skræmte! :) Det er fantastisk endelig at kunne fortælle alle om den dejlige nyhed! Med venlig hilsen Camilla
  22. Jo tak :) Det lyder som en rigtig god ide, det vil jeg meget gerne. Det er altid rart med en i samme båd :)
  23. Jeg hopper lige med her :) MIT RIGTIGE NAVN: Camilla TERMIN: 17. december FØDESTED: Rigshospitalet SCANNINGER: 18/6 Nakkefold, samt en kønsscanning d. 28/6 (er meget spændt) JM KONSULTATIONER: 26/6 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: 1 enkelt - køn er endnu uvist MULIGE NAVNE: Ingen endnu STØRRE SØSKENDE: ingen GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) trææææthed :) SÅDAN VIL JEG FØDE: Uden smerter :yay HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste Peter