Camilla2990

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    24
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Camilla2990

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/17/2013

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    København
  1. Hej :) Tror min lille Albert er midt i et 5 ugers tigerspring :( Han har ikke tidligere haft problemer med at sove eller været umulig. Men de sidste dage har han bare grædt og grædt og været helt umulig. Han sover kort tid for derefter at vågne og skrige videre :( Det er synd for ham. Men fandme også hårdt at vade rundt med ham og prøve alt muligt, når ingenting virker. Har nogen af jer oplevet det samme? og nogle gode tips og tricks til at få ham i ro?
  2. Så kan jeg også være med :) Jeg fødte en skøn dreng d. 24/12-2013 kl. 20.25, ved en fødsel på intet mindre end 3 dage :O Det viste sig at den lille fyr var stjernekigger og stoppede mine veer konstant. Så til sidst iværksatte de kejsersnit - men alt imens de fik fat i lægerne, fødte jeg endelig den lille fyr på normalvis :) Han vejer 4590g, 53cm. og er helt igennem smuk og lækker :) Jeg sætter billed op snart, men har ikke lige noget ved denne computer. Tillykke til dig Helle H, han ser skøn ud :)
  3. Årh håber for dig der snart sker noget :) og baby kigger ud inden jul <3 Jeg er også bare utilpas men ingenting sker, 40 + 4 :o
  4. Jeg er 40+1 i dag og heller intet er sket :( Har været til mordemoder i dag og fået lavet en hindeløsning. Er ca. 2 cm. åben, så nu må vi se om den hindeløsning hjælper. Synes snart godt han må komme ud!!
  5. Tillykkkkee! Hvor stort! Hav en fantastisk jul med den lille nye :)
  6. Tillyyykkke :) De er skønne!
  7. Ejjj hvor ser du fin ud med din mave :)
  8. Ejjj hvor spændende :) Du bliver nødt til at ligge nogle billeder op bagefter!
  9. Jeg er gået på barsel i dag! :) :) Det er simpelthen så lækkert allerede! 1 måned igen <3 er i andre også snart på vej på barsel, og hvad skal i hygge jer med?
  10. Nu forstår man virkelig hvorfor gravide altid siger at det går så stærkt! :)
  11. Tak for jeres svar :) Så vil jeg glæde mig til en tur til Lalandia :)
  12. Hej :) Jeg er i uge 32 og er blevet inviteret en weekend til Lalandia med familien. Dette vil være i min uge 35. Jeg arbejder sammen med en del "ældre" kvinder og de har alle fortalt mig at jeg ikke må svømme i klor så langt henne i graviditeten. Jeg er dog lidt i tvivl om dette har ændret sig siden de bar gravide. Nogen der kan hjælpe mig med svar? Jeg svømmer et par gange om ugen i svømmehal, så havde egentlig regnet med jeg kunne blive ved med det indtil fødsel. Hilsen Camilla
  13. Meget fin mave Helle :)
  14. Det går skønt tak :) Jeg har ingen problemer endnu, så det er bare dejligt. Men er begyndt at stresse lidt herhjemme med alle de ting, jeg synes der skal nås inden december :) Har du det godt?
  15. Sådan :) håber den er der nu