Milla92

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    125
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Milla92

  1. Jeg føler mig meget priviligeret i forhold til jer, har ret meget kvalme ja, men har kun kastet op én gang, ellers er jeg bare meget træt og temmelig ømme/noget større :hophop
  2. ØV :kram kan ikke komme på nogen råd der kan hjælpe :unsure
  3. :mam mad skal der til ;)
  4. Kreativt :) det lyder virklig sjovt... :D Glæder mig til at hører hvordan de reagerer :P
  5. Spændende :) hvordan vil I fortælle det?
  6. NAVN: Camilla ALDER: 22 BOR I: Odense UDDANNELSE/ARBEJDE: Læser medicin FRITIDSINTERESSER: FRITID?? jeg læser medicin ;) Så udover medicin, fantasy bøger, bagning KÆRESTE / GIFT: Gift TERMIN: tjaah engang i juni :P FØDESTED: Hmm overvejer Svendborg DRENG/PIGE: Pas MULIGE NAVNE: Vi har snakket om nogle stykker: ANDRE BØRN: VÆGTFORØGELSE: STRÆKMÆRKER: Har på brysterne fra sidst.... Men der er allerede kommet nye til :rolleyes KVALME: En smule... ØDEMER: PLUKVEER: RYGSMERTER: BÆKKENLØSNING: FØDSELSFORM: Vaginalt... Gerne i vand FRYGT FOR FØDSEL: Lige nu vil jeg gerne bare nå så langt, så den tid den glæde/sorg HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Hmm vågner en million gange indtil ca. 1 og render på toilet, derefter :zzz SJOVE SPISEVANER: Havde vanvittig lyst til ostehaps i går.... hader ostehaps ;) SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: Engang i første trimester... 4-7 tror jeg SCANNING: NÆSTE LÆGEBESØG: Burde ringe til lægen, men det bliver nok først i næste uge JORDMODER: ANDET:
  7. Ha ha ha :lol jeg er helt færdig af grin, med en mand der kigger meget forvirret på mig ;)
  8. :kram til alle der trænger til det :kram
  9. Jeg er gravid (egentlig igen, men havde glemt listen indtil efter min abort i august måned (uge 15))
  10. Tusind tak somummy :) det håber jeg meget det er :) det er vel også kun fair ;)
  11. Hej :) Jeg er 22 og ligeledes er min kæreste (mand). Vi blev gift i 6.9.14 og bor i Odense. Vi venter vores første barn, men 2. graviditet - da jeg havde en SA med indlæggelse i august i uge 15 (kommer fra termin januar som somummy), men forhåbentlig lykkedes det denne gang :) Er ikke sikker på hvor langt jeg er henne et sted mellem 5+2 og 7+0, ringer nok til lægen engang først i november for at finde ud af det :)
  12. Vi regner ikke med at sige noget før efter misdannelsesskanning, men hvis folk spørger svarer vi da sandfærdigt. Jeg mistede i august (uge 15) min første graviditet. Der gav vi svigerforældrene bogstaver, så kunne de selv stave "farmor" det var ret sjovt ;) det tog lidt tid ;) og mine forældre fik en magnet med : " mor ved meget men bedstemor ved alt"
  13. Jeg glæder mig til min krop og psyke bliver sig selv igen - aboterede min første graviditet 14+1 (efter hjertelyd til nf) i onsdags - vil så gerne have en lille rask baby... Er dybt misundelig på alle gravide og personer med barnevogne for tiden ;)
  14. Jeg aboterede spontant i går, 14+1, min første graviditet - held og lykke til jer andre
  15. Er det ikke meget normalt? Jeg har haft vanvittig kvalme i 6 hele uger (tager heldigvis af) nu og min største frygt er ingen hjertelyd eller at jeg har bildt mig det hele ind ;) Det skal nok gå hører om mange der har det fantastisk gennem deres graviditet :D
  16. Har nf i morgen, så kan godt mærke at nervøsiteten begynder at indfinde sig... Største skræk er faktisk ingen baby eller ingen hjertelyd :-/ men eftersom jeg ikke har haft nogen blødningen i 12 uger, så er der forhåbentligt ikke noget galt ....
  17. Den første del super glad for, at det ikke kun er negative ting i din graviditet :) Anden del, mange kram til dig, håber på det bedste og det ikke sker senere i graviditen
  18. Knæk og bræk :) sikker på alt ser fint og helt perfekt ud
  19. Jeg drikker danskvand (udover kiwi og nektariner), og ellers prøver jeg at spise lidt ofte, selvom jeg egentlig ikke har lyst, det får jeg det bedre af... (Og sove, det kan man alligevel hele tiden også har man det ikke dårligt mens man sover :D )
  20. Hvis jeg får mave, er der heldigvis snore bagpå, så må de jo snøres lidt løsere ;)
  21. Tusind tak :loveshower Har hørt det tager længere tid at få maven som førstegangsgravid, så må håbe det samme gør sig gældende for mig, som for dig :D
  22. Hvor store var (jer der er kommet så langt) maver i uge 20?? Er første gangs gravid og havde egentlig regnet med vi skulle have hjælp, da vi snart har prøvet et år, så da min kæreste friede, tænkte vi bryllup ville passe godt :P Men to dage efter vi har sendt invitationerne ud to streger :rolleyes :D Er lidt bekymret for jeg ikke vil kunne passe den allerede bestilte kjole?
  23. Hovedpine er normalt i en graviditeten :P skyldes typisk en vildsom stigning i hormoner, hvilket kroppen skal vænne sig til, hvorved "hormonhovedpine" typisk kommer i første (nogen gange også tredje) trimester, øget blodtrykkets unde graviditeten er også en faktor. Ellers kan det jo være alm. ting som væskemangel, stress, opspænding i nakkemuskelaturen (giver spændingshovedpine)
  24. Jeg har det vel ok :) har ømme (og tydelig større bryster) så det gør ondt at give kram, hvilket er bøvlet, når min familie lige har været på besøg og ikke ved noget (shhhh hemmelighed ;) ) med jævne og mellemrum stikken/kramper i maven Ellers har jeg en blanding af kvalme og vanvittig sult ... (Kunne godt beslutte sig for en af tingene :) ) Nåh jo, render på toilettet i tide og utide (hvilket jeg altid har mobbet min kære kæreste med, så nu giver han lidt igen :P )