Milla92

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    125
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Milla92

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 01/23/1992

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-06-2015
  • Lokation
    Odense
  1. Jeg føler mig meget priviligeret i forhold til jer, har ret meget kvalme ja, men har kun kastet op én gang, ellers er jeg bare meget træt og temmelig ømme/noget større :hophop
  2. ØV :kram kan ikke komme på nogen råd der kan hjælpe :unsure
  3. :mam mad skal der til ;)
  4. Kreativt :) det lyder virklig sjovt... :D Glæder mig til at hører hvordan de reagerer :P
  5. Spændende :) hvordan vil I fortælle det?
  6. NAVN: Camilla ALDER: 22 BOR I: Odense UDDANNELSE/ARBEJDE: Læser medicin FRITIDSINTERESSER: FRITID?? jeg læser medicin ;) Så udover medicin, fantasy bøger, bagning KÆRESTE / GIFT: Gift TERMIN: tjaah engang i juni :P FØDESTED: Hmm overvejer Svendborg DRENG/PIGE: Pas MULIGE NAVNE: Vi har snakket om nogle stykker: ANDRE BØRN: VÆGTFORØGELSE: STRÆKMÆRKER: Har på brysterne fra sidst.... Men der er allerede kommet nye til :rolleyes KVALME: En smule... ØDEMER: PLUKVEER: RYGSMERTER: BÆKKENLØSNING: FØDSELSFORM: Vaginalt... Gerne i vand FRYGT FOR FØDSEL: Lige nu vil jeg gerne bare nå så langt, så den tid den glæde/sorg HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Hmm vågner en million gange indtil ca. 1 og render på toilet, derefter :zzz SJOVE SPISEVANER: Havde vanvittig lyst til ostehaps i går.... hader ostehaps ;) SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: Engang i første trimester... 4-7 tror jeg SCANNING: NÆSTE LÆGEBESØG: Burde ringe til lægen, men det bliver nok først i næste uge JORDMODER: ANDET:
  7. Ha ha ha :lol jeg er helt færdig af grin, med en mand der kigger meget forvirret på mig ;)
  8. :kram til alle der trænger til det :kram
  9. Jeg er gravid (egentlig igen, men havde glemt listen indtil efter min abort i august måned (uge 15))
  10. Tusind tak somummy :) det håber jeg meget det er :) det er vel også kun fair ;)
  11. Hej :) Jeg er 22 og ligeledes er min kæreste (mand). Vi blev gift i 6.9.14 og bor i Odense. Vi venter vores første barn, men 2. graviditet - da jeg havde en SA med indlæggelse i august i uge 15 (kommer fra termin januar som somummy), men forhåbentlig lykkedes det denne gang :) Er ikke sikker på hvor langt jeg er henne et sted mellem 5+2 og 7+0, ringer nok til lægen engang først i november for at finde ud af det :)
  12. Vi regner ikke med at sige noget før efter misdannelsesskanning, men hvis folk spørger svarer vi da sandfærdigt. Jeg mistede i august (uge 15) min første graviditet. Der gav vi svigerforældrene bogstaver, så kunne de selv stave "farmor" det var ret sjovt ;) det tog lidt tid ;) og mine forældre fik en magnet med : " mor ved meget men bedstemor ved alt"
  13. Jeg glæder mig til min krop og psyke bliver sig selv igen - aboterede min første graviditet 14+1 (efter hjertelyd til nf) i onsdags - vil så gerne have en lille rask baby... Er dybt misundelig på alle gravide og personer med barnevogne for tiden ;)
  14. Jeg aboterede spontant i går, 14+1, min første graviditet - held og lykke til jer andre