Putte82

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Putte82

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-09-2013
  1. Hvad var din blodprocent sidst? Ja men det er noget med at for meget jerntilskud kan påvirke tilførslen til forsteret. Nu venter jeg og ser hvad jordmoderen siger, tænker hun må have oplevet det før og derefter spørger jeg så min læge igen. Skal ti jordmoder den 4 april. Men det er da lidt besværligt at man ikke kan lave så meget i mellemtiden da jeg bliver hurtig træt og forpustet, har du det også sådan?
  2. Jeg har det nøjagtig som du beskriver det, og jeg endte med at tage til vatlægen som sendte mig videre på skadestuen. Det viste sig at være al for lav blodprocent (6,5) og jeg skulle derfor sætte sop i jern. Derefter sagde min læge dig at det var farligt at tage for meget jern, så nu er jeg godt rundforvirret. Hvad fandt du ud af hos din læge?
  3. ...

    Jeg er også hjemme. Har nu også svært ved at få tiden til at gå, men får læst en masse bøger, ryddet op og overvejer lidt at begynde at sy eller strikke en masse. Men skal lige finde ud af hvordan man overhovedet syr eller strikker da det er al for mange år siden jeg har gjort det sidst. Ellers gå på din kommunes hjemmeside og hovedbibliotek de har som regel lidt forskellige aktiviteter man kan melde sig til. Find et eller andet der interesserer dig som du kan bruge lidt tid på, start en blog, tag kurser online (som er brugbart senere på CV) osv. Håber du finder noget:)
  4. Jeg hedder Louise og er 30 år, jeg arbejder som administrativ til daglig. Dette er vores første barn og vi er i den syvende himmel, dog med undtagelse af mine intensive humørsvingninger (det hører jo med har jeg ladet mig fortælle:)) Hvornår skal i andre til jeres første jordmoderbesøg? Dem af jer der har været det, bliver man scannet?