ccc

Medlemmer
 • Content count

  645
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ccc

 1. Vi er mega skrukke-men må pænt vente. For det første..har jeg ik engang fået menstruation endnu siden sidste fødsel i juli 2016. For det andet..mangler jeg lige at færdigøre et semester. For det 3.. skal vores søn lige være lidt ældre så han er en smule selvhjulpen, da mine graviditeter plejer at byde på bækkenløsning. Men i guder hvor jeg dog glæder mig helt ind i knoglerne til at teste positivt, mærke babypuf, scanningerne, spændingen over kønnet, meget små nuttede str babytøj, og navnesnak og tusind andre ting. Glæder du dig lige som jeg? Og hvad holder dig/jer tilbage?
 2. Hej tak for din tanke..ja vi blev desværre ramt af en tragedie i familien, så vi udsatte lige et forsøg en måned..( tænk hvis man blev gravid midt i al sorgen-Så ville jeg slet ikke kunne glæde mig rigtig og det ville vi ikke byde en lille ny spire i maven) Vi afventer nu menstruation og skal igang så snart den kommer.. Forventer den kommer ca d 8-10 april..Vi snupper en enkelt iui og derefter går vi direkte til ivf kort protokol.. Vi kan bare ik helt finde ud af om vi skal købe en pakke med 3 forsøg eller nøjes med at købe 1 forsøg og håbe på at det lykkes i første ivf..
 3. Min datter på 8 år vil være supergirl. Min søn på 4 år vil være hulk. Og så mangler vi at finde ud af hvad bassen skal være? Han er 19 mdr til fastelavn.. Hvad skal jeres børn være klædt ud som?
 4. Chokolade i aften..har ikke spist det siden i lørdags.. Og hold nu op hvor jeg glæder mig til at smække stængerne op på sofaen i aften og nyde er godt stykke chokolade.
 5. At lillemanden er vokset ud af sine vinterstøvler og at de nye kostede 649 kr..
 6. At jeg holder fri med mine drenge i morgen og at vi højst sansynligt skal ud og kælke..
 7. Til weekend min lille familie.:-)
 8. Hvor gammel må den test være når man skal have lavet ivf?
 9. Armen for dælen da.. Nu opdagede jeg så lige at der ved ivf behandling og blodprøver står at nogen af dem skal tages på 3-7 dagen i cyklus.. Det er mine jo ik blevet..de er vist taget på dag 20 i cyklus.. Øv øv øv..nu frygter jeg de siger vi skal vente endnu en cyklus så blodprøverne kan tages mellem 3-7 dagen i cyklus.
 10. Jeg sad i kø til min læge Idag i 21 min..Så gav jeg simpelhen op..Det er virkelig belastende.
 11. Jeg håber det lykkedes for jer med lidt hjælp.
 12. Ja det lyder faktisk rigtig godt.. Og vi er mega spændte på samtalen d 1 marts.. Ved du egentlig om man har behov for smertestillende ved æu og æo.. Og hvilken slags smertestillende man får? Jeg kan nemlig ikke tåle morfin. Jeg kan godt tåle Panodil-men er det mon nok?
 13. Dette er japaner-modellen..egentlig er det vist bare ivf med få hormoner..mon det egentlig er det samme du har været igennem i forbindende med kort protokol? http://www.copenhagenfertilitycenter.com/behandlingen/japaner-modellen.htm
 14. Jeg har lige set på sundhed. Dk at jeg fik den lavet 5-5-2014.. Og så vidt jeg kunne læse burde den gælde i 3 år.. Men er faktisk ik sikker..( og det irriterer mig) Ja vi overvejer at prøve ivf kort protokol..( japanermodellen.. Kender du den? ) de sidste 2 graviditeter er det jo først lykkedes i 7 forsøg begge gange..ved iui..Og det orker jeg egentlig ikke igen.. Jeg er blevet ældre og oddsene er bare lige det større ved ivf, så vi skal til samtale omkring det d 1 marts..og lige der omkring kommer min menstruation.. Så vi håber jo lidt på at vi kan starte efter samtalen..Og så går det jo ikke hvis jeg mangler at få lavet en smeart-test..hvilket vil resulterer i at vi skal vente yderligere en måned med at komme igang..og det vil jeg være ret jeg af..( alle blodprøverne fik jeg taget i fredags)
 15. Hvor bestiller du den henne? Hvad giver du? Hvor mange billederne er der plads til en sådan en bog-det lyder vildt smart Vi fik en af min bror og hans kone, hvor den var lavet med billeder fra hele dagen med vores bryllup-Den elsker hele familien at bladre i
 16. Jeg ringer til lægen idag og beder om en akut-tid idag.. fordi vores søn på 15 måneder trækker vejret meget hurtigt.. Hiver efter vejret og lyder som en pivedyr..han har det virkelig skidt med høj feber og hoster som bare fanden..jeg tør faktisk ik lade ham sove middagslur uden jeg sidder ved siden af ham for at hører om han blir ved med at trække vejret.. Jeg får så at vide af sekretæren at heg bare skal ringe til 1813 efter kl 16 for hun har ik flere tider idag.. jeg siger så at det jo er akut.. Og ik kan vente til efter kl 16..Det er hun ret ligeglad med..altanativt kan jeg komme op med ham i morgen kl 10. hvad tænker i..er det meget normalt man ik jan blive presset ind akut?
 17. Hullubuluu.. Hvor er alle henne? Her er godt nok blevet meget stille?
 18. Hvornår betaler man for ivf behandling? Er det når man får menstruation? Første gang man scannes? Ved ægudtagning? Ved ægopsætning?
 19. Det er svært at sige.. Mine bækkensmerter gik først væk efter jeg havde været til fysioterapi..( efter jeg havde prøvet alt andet) God bedring.
 20. Altså hvad handler den der skam om som der bliver talt så meget om alle vejne ?
 21. Ja det er simpelhen SÅ fedt.. Endelig endelig endelig.. Tænk hvis man var så heldig at få en lille november-baby..