maxpower_tina

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af maxpower_tina

  1. 28. januar TMaria (Dreng) 1. februar 2. februar 3. februar 4. februar amjab 5. februar 6. februar 7. februar 8. februar 9. februar 10. februar Nina1978 11. februar Sunnish 12. februar 13. februar 14. februar 15. februar hellemummi 16. februar 17. februar 18. februar 19. februar MMUNDT 20. februar SandraNorit (pige) 21. februar 22. februar 23. februar maxpower_tina (pige) Snehvide83 Hinge (Dreng) StinaK 24. februar 25. februar 26. februar 27. februar 28. februar sevena
  2. så er der opdateret :-) Sandra: hvordan går det med Prinsesse Victoria? knus
  3. endnu en lille prinsesse :wub så børneflokken kommer til at hedde: dreng-pige-dreng-pige <3 :7himmel
  4. så prøver vi :-)
  5. vil også gerne være med, selvom jeg har været inaktiv indtil nu :-) termin 23/2
  6. efter min bio i sidste måned regnede vi heller ikke med noget i den her måned... men det mest uventede skete!!! jeg er 6+6 i dag og skal til tidlig skanning på fredag :-) nu håber jeg bare pillerne hjælper :-)
  7. ja overskriften siger vel alt :-) er 6+6 idag, skal til ts på fredag og min termin indtil videre hedder 12 februar :-)
  8. tak :-)
  9. tak :-) troede faktisk jeg var at blive syg :D
  10. den nederste er fra lægen som jeg fik med hjem for at manden også kunne se :-)
  11. er symtomerne ved en tvilling graviditet kraftigere end ved enkelt barn graviditet?
  12. jeg er her også :-) med termin 6 jan indtil videre...
  13. hvordan gik tryghedsskanningen igår? håber alt er som det skal være :-)
  14. jubiiii :yay så lidt :-)
  15. så er jeg oven på igen, efter vi mistede igen i februar... og for det ikke skal være løgn har jeg så lige testet positiv igen... havde det lidt på fornemmelsen, men var ikke sikker, men har den sidste uges tid haft ekstrem kvalme og skulle tisse ret meget, og så har jeg bare været træt træt træt og sulten... nå men ville bare give lyd fra mig :-)
  16. tak søde :-) ja det ville være dejligt :-) lige nu tør vi bare ikke tro for meget før vi har været til skanning :-)
  17. tak for svar alle sammen :-) det er rart at høre de forskellige historier og meninger :-) ville nok også høre hvor meget der egentlig var i det, for det er bare hvad jeg har hørt :-)
  18. tak :-) alle krydsede fingre modtages med glæde ;-)
  19. oki var bare lige lidt nysgerrig, eftersom vi er i behandling, med ægløsnings fremmende hormoner, så chancen er der for tvillinger, og jeg har slet ikke haft det på samme måde, da jeg ventede min datter og min søn :-)
  20. tak piger :-) det er stadig svært at tro på :-) håber bare så meget på at den er der den her gang...
  21. jeg fødte i Holstebro, men blev overført til Viborg neo afdeling dagen efter, fordi Tino´s blodsukker var alt for lavt, og der fik vi en familiestue, hvor der var plads til både far og storesøster også kunne være der... vi var der i en uge, fordi hans blodsukker selvfølgelig skulle op, og så fordi han fik sonde, da han ikke var så god til at spise selv i starten, men det kom han hurtig efter... og personalet var rigtige flinke til at lade mig selv gøre tingene, medmindre de kunne se at jeg var så udkørt, at jeg kunne bruge et par timers søvn... så vi lavede en aftale om at de kom og vækkede mig efter et par timer... men det var dælme ikke nemt af acceptere, men som de sagde, så var det bedre at de tog og holdt øje med ham i et par timer, så jeg var udhvilet og kunne være den super mor som de kunne se jeg var ;-) jeg synes det er fint du gør dig nogle tanker, bare de ikke kommer til at fylde for meget :-)
  22. så svag at ikke en gang kameraet kan opfange den... andre der har testet positiv sent? ved jeg danner hcg laaannnggsomt, så venter bare et par dage mere med at teste igen, for at se om den udvikler sig... problemet er at jeg skal tage homonpiller, for at holde på graviditeten, men vil heller ikke gå igang før jeg ser den udvikler sig... knuzz
  23. hej piger. jeg er ny herinde og vil da lige præstentere mig selv. jeg hedder tina, er 28 år, mor til to, og gift med ungernes far (34 år) (blev gift for lidt over 2 måneder siden). manden har en søn fra et tidligere forhold. vi er uforklarelige barnløse, vores datter blev jeg gravid med uden problemer, men efter hende begyndte det svære, at holde på mine graviditeter, og i det hele taget at blive gravid. mellem datteren og sønnen er der gået 5 år og 4 sa'er. til sidst måtte vi ha hjælp til at holde på graviditeten, hvilket resulterede i sønnen. og nu er vi så igang igen, efter at ha prøvet næsten to år selv (igen). skal i næste cyklus tage pergotime, og når jeg så står med en pos. g-test skal jeg tage nogle stikpiller for at holde på graviditeten, og det skal jeg gøre frem til uge 12. ellers går jeg på handelsskole til hverdag og manden er tagmaler :-) nå lidt om mig/os :-) Hilsen Tina
  24. ja det er det og tak :-) og lige over :goodluck :bd
  25. skal holde mit ben i ro i 14 dage og så har jeg fået krykker at støtte mig til, så det er noget øv :-( i forhold til testen, så viste den meget svag positiv igår og er kun 3+3 så intet er sikkert endnu :-)