Pseudobaby

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    159
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Pseudobaby

  1. Jeg pipper også et lille forsigtigt "Hej!" herinde.. :) Er ca. 5+3-4 stykker i dag, gravid med nr. 2, som ikke er specielt planlagt, men ej heller forsøgt undgået. Vi har - som ChristinaB - 1 stk. baby på 6 måneder i forvejen, så hvis alt går vel, ender vi med et sæt pseudotvillinger til august/september.
  2. Inspireret af junigruppen synes jeg da også, at vi skal have en fin oversigt over, hvornår vi hver især har termin! :) Så når I kender jeres dato, fødested og evt. køn, skriver I dem bare her, så skal jeg nok sørge for at opdatere listen. 1. juli 2013: 2. juli 2013: 3. juli 2013: PP74 - Skejby og Christina B - Kolding Sygehus (dreng) og Lone - Aalborg Sygehus Nord 4. juli 2013: PrinsesseJ - Næstved (pige) og Jaikina - Hillerød 5. juli 2013: 6. juli 2013: StineMR - Skejby eller Horsens (dreng) 7. juli 2013: 8. juli 2013: Maustique - hjemmefødsel (dreng) 9. juli 2013: Cirkeline88 - Holbæk (pige) og Mor til I - Herning og chanettev - Herlev 10. juli 2013: Egernmammi - Rigshospitalet (pige) 11. juli 2013: 7-9-13 - Kolding (dreng) 12. juli 2013: bkl - Skejby og spunk2013 - Holbæk (dreng) 13. juli 2013: Pernille - hjemmefødsel (dreng) 14. juli 2013: 14juli2013 - Hvidovre og SMES - Roskilde (pige) og torbelly - Herlev (pige) 15. juli 2013: 16. juli 2013: 17. juli 2013: Mor til K+M+? - Odense UH (dreng) 18. juli 2013: Christina (Frydensberg89) - Næstved 19. juli 2013: 20. juli 2013: MissM - Herning (dreng) 21. juli 2013: Melas - Rigshospitalet (dreng) og kejzer - Randers (pige) 22. juli 2013: NatasjaLo - Hvidovre 23. juli 2013: 24. juli 2013: LouiseM - Aalborg Sygehus Nord 25. juli 2013: Michella - Herlev (dreng) 26. juli 2013: 27. juli 2013: Fru Fe - Skejby eller hjemmefødsel 28. juli 2013: Maj85 - Rigshospitalet (pige) og 14as10 - Herning 29. juli 2013: 30. juli 2013: 31. juli 2013: Camilla24 - Hvidovre
  3. Hvad har I planlagt, der skal ske mht. fodring af jeres små bæster, når de kommer ud - hvis I overhovedet har tænkt så langt endnu? Jeg spørger, fordi jeg selv er ret frustreret over det - helt ærligt. Jeg er førstegangsgravid og har (desværre?) en uforklarlig modvilje mod det der amning. Er ked og forundret over, at jeg ikke bare har sådan en "jamen SELVFØLGELIG skal jeg da amme mit barn - det er jo det mest naturlige i hele verden" følelse - for det har jeg bare slet ikke. Inderst inde har jeg bare slet ikke lyst til det, kan jeg mærke, og det får mig (som så meget andet p.t. - men det er en anden historie) til at føle mig helt "forkert". Jeg vil jo denne her lillepige det allerbedste - være den bedste mor, jeg overhovedet kan - men med et bevidst fravalg af amning, føler jeg sgu ikke lige, at omverdenen ser mig sådan. Gruer allerede for at skulle tale med min jordemor om det, når den tid kommer, fordi jeg ved, at hun helt sikkert - som alle mulige andre i babybranchen - vil være klar fortaler for amning. Min modvilje handler på ingen måde om frygt for at være "for" bundet af baby, ej heller noget kosmetisk - ingen frygt for hængebryster (som jo iøvrigt ikke kommer af amning, men af graviditeten i sig selv) - måske nærmere om et mangeårigt anstrengt forhold til min krop, som gør, at jeg har rigtig svært at affinde mig med, at mit barn skal ligge og sutte i mine bryster så mange gange dagligt. Jeg får det simpelthen skidt ved tanken - selvom det lyder helt forfærdeligt, når det er mit eget kød og blod, min datter, min lille baby, det drejer sig om. Min - og kærestens (han er iøvrigt IGEN helt fantastisk og støtter op om mig uanset hvad) - hjemmelavede plan er derfor indtil videre, at jeg, hvis det er muligt selvfølgelig, skal malke ud det første stykke tid, så tøsebarnet få den der første modermælk, som jeg kan læse mig frem til er ret essentiel - derudover suppleres med MME. Dvs. hun skal have sin mad i flaske og ikke direkte fra mine bryster. Hvis jeg mærker efter min inderste mavefornemmelse og ser bort fra, hvad alle andre måtte mene, er det sådan, jeg har det bedst. Så dette indlæg er vel egentlig ikke så meget et spørgsmål om, hvad I synes, jeg skal vælge, for det har jeg jo i bund og grund allerede besluttet, selvom jeg har lidt svært ved at affinde mig med det kontroversielle i det - er bare nysgerrig efter at høre, hvilke tanker I har gjort jer om fodring?
  4. Vores flasker lufttørrer også i sterilisatoren, efter de er "dampet" (vi har en elektrisk én, da Hr. Egernmammi ikke er tilhænger af microbølger :wacko). Min logik siger mig, at man ikke skal skrue låg på en beholder, der er våd på den måde, pga. risiko for jordslåethed og så'n, men det kan da godt ske, at jeg er helt gal på den...
  5. Cirkeline, jeg tror også, at de små flasker er helt fine til babys behov i starten. Jeg har i hvert fald tænkt mig at pakke alle dem, jeg har, og så lige et par enkelte store, så jeg når op på de der 4-5 stykker i alt. :) Og rengøring skal der nok også være tid til - om ikke andet kan Hr. Egernmammi og Hr. Cirkeline jo øve sig i netop dét i løbet af dagen, mens vi nybagte mødre ligger og kigger forelskede på vores små vidundere. ;) Mht. opbevaring af de steriliserede flasker på vej til sygehuset, så tænker jeg, at jeg efter rengøring og lufttørring skruer låg på flaskerne, putter de rengjorte sutter i en plastbeholder, og lægger det hele i en plastpose, som ryger i tasken. :)
  6. Cirkeline, vi har tænkt os at gøre det samme mht. flasker og MME. Når man på forhånd ved, at man får et flaskebarn, kan man lige så godt fra start vænne dem til den type flaske, man har tænkt sig at bruge derhjemme - har jeg hørt. Der er jo ingen grund til at risikere at skulle skifte hele arsenalet ud, fordi tøsen har vænnet sig til sygehusets flasker! Jeg tænker, at jeg pakker omkring 4-6 stk. - flest små, tror jeg. Baby spiser vist ikke så store portioner til at starte med. Satser på, at der er tid til at rengøre dem i løbet af dagen, mens vi ligger på barselshotellet - og er der ikke det, må jeg sende den nybagte far hjem efter flere flasker. :) Jeg er dog lidt i tvivl om, hvilken MME vi skal investere i. Synes, jeg har læst et sted, at hvis baby udelukkende skal have MME fra fødslen, er det bedst, hvis man de første 14 levedage giver dem den særlige allergi"venlige" slags, som kun kan købes på apoteket. Regner med, at jeg lige vender det med min JM, når jeg skal afsted igen om et par uger.. På sigt tænker jeg, at vi vil give hende et af de økologiske mærker - hvis hendes lille mave ellers kommer til at trives dermed. :)
  7. Vi har også planer om at nøjes med de bleer, der er fulgt med babypakkerne, af samme årsager som allerede er nævnt. For det første ved vi ikke, hvor stor/lille hun er, når hun kommer ud - for det andet har vi ingen idé om, hvilket mærke, der kommer til at spille for netop vores babys mås. ;) Vi klarer os derfor med Rema's 2-4 kg's gratispakke + 4-5 andre gratisbleer til en start. Riget leverer også bleer til bebsen, så længe vi er der, så jeg tænker, at vi er fint garderet. :)
  8. Hahaha - vi ved godt, det er med FULDT overlæg Chris!! :D .
  9. Jeg er 31+0 i dag, og lægens vægt sagde her til morgen +8 kg. Så vidt jeg har forstået, er det vist meget fint, og jeg er faktisk også ganske tilfreds selv, for taget i betragtning af hvor meget chokolade og slik jeg har hældt indenbords de sidste mange uger, burde jeg vist være "straffet" meget hårdere på vægten! ;) Tænker, at mit stadigt ret høje aktivitetsniveau kommer mig til gode i dét henseende, så jeg håber at kunne fortsætte med både den stille og rolige vægtstigning, motionen og ikke mindst chokolade-kværningen frem til termin..! :D
  10. Fine, fine mavse du har dér kejzer! :)
  11. Vi (som også er førstegangsfødende) har takket ja til tilbuddet om fødselsforberedelse - faktisk har vi slet ikke overvejet, at vi ikke skulle afsted (bl.a. også fordi jeg har en MEGET engageret kæreste, der gerne vil være så godt forberedt som overhovedet muligt). På Frederiksberg/Riget, hvor vi hører til, har det indtil nu været auditoriumundervisning med MANGE mennesker, men de forsøger sig nu med en ny version, hvor man istedet samles max. 8 par i jordemorkonsultationen sammen med den tilknyttede jordemor (+ evt. JM-studerende). De har gjort meget ud af at fortælle os, at det IKKE er "langhåret rundkreds m/ gisp", men istedet helt nede på jorden orientering om, hvad det er, vi skal igennem (fødslens faser etc.). Det strækker sig over 3 x 2 timer, hver tirsdag tre uger i træk, og vi skal afsted første gang d. 28/5, hvor jeg er 33+6. Jeg tror dog ligesom dig Christina, at min krop helt instinktivt klarer arbejdet langt hen ad vejen + jeg stoler på, at den jordemor, jeg skal føde med, kan finde ud af guide mig gennem vejrtrækning, evt. smertelindring, pres/pres ikke etc. Men derfor tager jeg nu alligevel fødselsforberedelseskurset med - ikke mindst for min søde kærestes skyld. :)
  12. Her er den kommende mormor sat i sving med at hækle fem små dyr til en uro. Jeg har så købt dette stativ, som de skal hænges op i - regner også med at gøre det, så de hænger "ned ad": http://lirumlarumleg...f-pynt-5-farver Man behøver jo ikke være den vilde DIY-ørn - figurerne kan jo osse købes færdige, så man alligevel designer sin helt egen uro. :) Angående indkøb så er vi så godt som færdige (WHAT?!). Vi mangler dog lige at købe et puslebord, som p.t. er i restordre (det skal være et, der skal stå ovenpå vores badekar), men det skulle gerne komme hjem indenfor de næste 2-3 uger, siger netbutikken. Derudover skal jeg bare have købt MME, håndklæder og barsels-underpants til mig selv, men det venter jeg med, til jeg går på barsel. Men ellers er vi faktisk færdige. :) .. Har i øvrigt lige hentet vores nye koalaslynge i dag - og dén tror jeg dælme, vi bliver glade for! "Testslyngede" lige en af tøsebarnets bamser her til aften, og det gik over al forventning. Nu håber jeg bare på, at vi kan finde ud af at bruge den med en rigtig, levende bebs i, for lækker er den ihvertilfalde. :)
  13. Gyldendal har endnu ikke generet mig - men det har Falck så til gengæld x 1.000!! <_< Ved sgi' ikke hvor mange gange, jeg skal fortælle dem, at jeg IKKE vil benytte mig af deres fabelagtige tilbud, før de streger mig fra deres ringeliste...
  14. Chris: Jeg tilslutter mig i dén grad 'tøj-måle-modellen' *thumbsup*. Den viser mig tydeligt, at det altså ER på bryster og mave, at stort set hele vægtøgningen sidder. Mås, arme og ben (og fødderne i øvrigt - juhuu!!) kan i hvert fald stadig passe mit normale tøj, så indtil det modsatte er bevist efter fødslen, lever jeg lykkeligt i troen om, at mine 6-7 ekstra kilo har placeret sig på dunken og babserne. :)
  15. I sidste uge (27+5) da jeg en sjælden gang var på vægten, havde jeg taget 6,2 kg på. Egentlig vil jeg meget hellere bruge spejlet til at vurdere, om jeg skal spise mere/mindre, men for læge og JM's skyld holder jeg alligevel øje med, at tallet på vægten stiger, som det skal.
  16. ...

    BTW: www.udsalgsguiden.dk er iøvrigt et rigtig fint sted at få et overblik over, hvor de forskellige lagersalg afholdes rundt om i landet. :) Hmm... Måske man liiiiiige skulle kigge forbi Anne Black-lagersalget på Vesterbro i eftermiddag... ;)
  17. ...

    Hvem der bare var i Jylland... ;)
  18. Maustique - jeg har sendt dig en PM. :)
  19. Kære Maj85 - du er hermed tilføjet terminlisten. :) (Og husk nu at vi osse har en lille juli-Facebookgruppe, som du er meget velkommen i, hvis du har lyst! :) )
  20. Her hvor jeg er 24+6, taler vi om + 4,5 kg, så jeg klager ikke rigtigt... Meeeeen lidt brokker jeg mig nu alligevel, selvom ingen, jeg kender, synes, det er berettiget. For selvom jeg på ingen måde er tyk, HAR mine ben og min mås altså ændret sig lidt og er blevet lidt mere "bløde" (helt sikkert kun noget, jeg selv kan se, men alligevel... Iiiiih!!). Jeg er vant til at træne rigtig meget og til at kunne "modellere" min krop med muskler, og dét er sgu gået lidt fløjten p.t. pga. baby. :-/ Så selvom jeg er glad for at slæbe rundt på tøsebarnet, glæder jeg mig også sindsygt meget til at få min krop tilbage og til kun at have mig selv og mine egne begrænsninger at tage hensyn til, når jeg træner. :)
  21. Jeg er vist bare lidt nysgerrig og ville såmænd bare vide, hvordan I går og har det? Er symptomerne blevet værre, eller lysner det lige så stille for jer? :) Her hos mig (hvor Osterejen og jeg er 8+2 i skrivende stund) går det udmærket - har ikke så meget kvalme længere, og i følge kæresten er jeg blevet "næsten mig selv" igen (indrømmet - den stakkels mand har sgu haft det lidt hårdt de sidste par uger med Frk. Hormonella og alle hendes anfald! :D ). Min hud i ansigtet og øverst på ryggen er desværre gået lettere teenageamok de seneste dage, og jeg er sgu lidt frustreret over det, må jeg indrømme. Har lidt af uren hud (meget mild acne), siden jeg var 14 (er 30 nu), og jeg havde ENDELIG fået nogenlunde styr på det i sommers, hvor jeg for første gang i mange år følte, jeg kunne vise mig offentligt uden concealer og foundation... Det er så slut nu. Iiiih!! Derudover er jeg er stadig mere træt end normalt og bliver ind i mellem ganske svimmel, men samlet set har jeg det vist egentlig godt. I tre dage hen over weekenden har jeg dog haft brunt udflåd, som gjorde mig lidt betænkelig ved det hele... Jeg blev til sidst enig med mig selv om, at så længe jeg ikke havde smerter (for det havde jeg ikke udover de sædvanlige ligamentsmerter), så VIL jeg ikke bekymre mig. Læste også et eller andet sted, at man vist godt kan pletbløde/have brunt udflåd i starten af graviditeten på de tidspunkter, hvor man ellers skulle have haft sin menstruation, uden det nødvendigvis betyder noget - og det passer faktisk helt perfekt med, at det var her i weekenden, jeg skulle have haft min mens, hvis ikke der boede en baby i maven på mig. Jeg har selvfølgelig også læst, at det kan være tegn på alt muligt forfærdeligt og død baby og aborter etc. etc., men uanset det er er/var en MA/SA eller ej, kan jeg jo hverken gøre fra eller til nu. Jeg prøver derfor at lytte til min mavefornemmelse, der trods alt fortæller mig, at alt er, som det skal være derinde. :)
  22. Hurraaaaaa for endnu en lille tissemand til samlingen her i verdens hyggeligste juli-gruppe!! :D
  23. UUUUUUUUUUUUF!! :o Så så man lige mig kigge "Fakta om bristninger" igennem på gynzone.dk og bliver HELT skidtmads bare ved tanken om at gå i stykker!! :boo Det er nok min eneste bekymring omkring fødslen: At risikere at sprække vildt og tovligt, eller værst af alt at skulle klippes...! Men altså - der er jo intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget - så jeg fik da lige overstået dagens knibeøvelser, mens jeg så klippene...Faktisk lavede jeg vist bare ét laaaaangt, panik-knib samtidig med, at mit fjæs var helt forvrænget af frygt og væmmelse, hahaha! :D
  24. Måske er det bare mig, der er blind, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen steder, hvor man kan købe en helt sort, basic body?? Tøsebarnets senest indkøbte Joha-bukser kræver simpelthen en lille, fin all-black body som overdel, og jeg kan bare ikke finde en nogen steder på nettet (som er mit foretrukne shoppingsted, BTW - meget mere overskueligt end at skulle rende rundt i butikker! :D ) Ku' det ske, at nogle af jer kunne smide et magisk link i nakken af mig? :)
  25. Først og fremmest: TAKTAKTAK tøser for de mange links til sorte bodys - fantastisk at der er så meget hjælp at hente herinde, når man har brug for det! :) Jeg er dog endt med en hel anden løsning, end jeg regnede med: nemlig sort tøjfarve... Årsagen er, at min søde kusine i dag gav mig en pose med mini-babytøj fra hendes søn, hvor der var ca. syv-otte hvide, næsten ubrugte bodyer iblandt. De tre af dem havde dog en lillebitte smule lysegullige mælke/gylpepletter foran, men istedet for at smide dem ud, har jeg nu investeret i en pose tøjfarve til 60 kr. og er i skrivende stund i færd med at farve dem sorte. :) Dernæst TILLYKKE Maibritt!! :wub :wub :wub :wub :wub :wub :wub :wub :wub :wub Hvor er det bare ren lækkerhed med forlovelse altså - og så med en baby på vej oven i det hele bliver det vist ikke mere lyserød-sky-agtigt. Du må simpelthen svæve igennem al udpakningen af flyttekasserne oven på dette her! :D