Pseudobaby

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    159
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pseudobaby

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg pipper også et lille forsigtigt "Hej!" herinde.. :) Er ca. 5+3-4 stykker i dag, gravid med nr. 2, som ikke er specielt planlagt, men ej heller forsøgt undgået. Vi har - som ChristinaB - 1 stk. baby på 6 måneder i forvejen, så hvis alt går vel, ender vi med et sæt pseudotvillinger til august/september.
  2. Vores flasker lufttørrer også i sterilisatoren, efter de er "dampet" (vi har en elektrisk én, da Hr. Egernmammi ikke er tilhænger af microbølger :wacko). Min logik siger mig, at man ikke skal skrue låg på en beholder, der er våd på den måde, pga. risiko for jordslåethed og så'n, men det kan da godt ske, at jeg er helt gal på den...
  3. Cirkeline, jeg tror også, at de små flasker er helt fine til babys behov i starten. Jeg har i hvert fald tænkt mig at pakke alle dem, jeg har, og så lige et par enkelte store, så jeg når op på de der 4-5 stykker i alt. :) Og rengøring skal der nok også være tid til - om ikke andet kan Hr. Egernmammi og Hr. Cirkeline jo øve sig i netop dét i løbet af dagen, mens vi nybagte mødre ligger og kigger forelskede på vores små vidundere. ;) Mht. opbevaring af de steriliserede flasker på vej til sygehuset, så tænker jeg, at jeg efter rengøring og lufttørring skruer låg på flaskerne, putter de rengjorte sutter i en plastbeholder, og lægger det hele i en plastpose, som ryger i tasken. :)
  4. Cirkeline, vi har tænkt os at gøre det samme mht. flasker og MME. Når man på forhånd ved, at man får et flaskebarn, kan man lige så godt fra start vænne dem til den type flaske, man har tænkt sig at bruge derhjemme - har jeg hørt. Der er jo ingen grund til at risikere at skulle skifte hele arsenalet ud, fordi tøsen har vænnet sig til sygehusets flasker! Jeg tænker, at jeg pakker omkring 4-6 stk. - flest små, tror jeg. Baby spiser vist ikke så store portioner til at starte med. Satser på, at der er tid til at rengøre dem i løbet af dagen, mens vi ligger på barselshotellet - og er der ikke det, må jeg sende den nybagte far hjem efter flere flasker. :) Jeg er dog lidt i tvivl om, hvilken MME vi skal investere i. Synes, jeg har læst et sted, at hvis baby udelukkende skal have MME fra fødslen, er det bedst, hvis man de første 14 levedage giver dem den særlige allergi"venlige" slags, som kun kan købes på apoteket. Regner med, at jeg lige vender det med min JM, når jeg skal afsted igen om et par uger.. På sigt tænker jeg, at vi vil give hende et af de økologiske mærker - hvis hendes lille mave ellers kommer til at trives dermed. :)
  5. Vi har også planer om at nøjes med de bleer, der er fulgt med babypakkerne, af samme årsager som allerede er nævnt. For det første ved vi ikke, hvor stor/lille hun er, når hun kommer ud - for det andet har vi ingen idé om, hvilket mærke, der kommer til at spille for netop vores babys mås. ;) Vi klarer os derfor med Rema's 2-4 kg's gratispakke + 4-5 andre gratisbleer til en start. Riget leverer også bleer til bebsen, så længe vi er der, så jeg tænker, at vi er fint garderet. :)
  6. Hahaha - vi ved godt, det er med FULDT overlæg Chris!! :D .
  7. Jeg er 31+0 i dag, og lægens vægt sagde her til morgen +8 kg. Så vidt jeg har forstået, er det vist meget fint, og jeg er faktisk også ganske tilfreds selv, for taget i betragtning af hvor meget chokolade og slik jeg har hældt indenbords de sidste mange uger, burde jeg vist være "straffet" meget hårdere på vægten! ;) Tænker, at mit stadigt ret høje aktivitetsniveau kommer mig til gode i dét henseende, så jeg håber at kunne fortsætte med både den stille og rolige vægtstigning, motionen og ikke mindst chokolade-kværningen frem til termin..! :D
  8. Fine, fine mavse du har dér kejzer! :)
  9. Vi (som også er førstegangsfødende) har takket ja til tilbuddet om fødselsforberedelse - faktisk har vi slet ikke overvejet, at vi ikke skulle afsted (bl.a. også fordi jeg har en MEGET engageret kæreste, der gerne vil være så godt forberedt som overhovedet muligt). På Frederiksberg/Riget, hvor vi hører til, har det indtil nu været auditoriumundervisning med MANGE mennesker, men de forsøger sig nu med en ny version, hvor man istedet samles max. 8 par i jordemorkonsultationen sammen med den tilknyttede jordemor (+ evt. JM-studerende). De har gjort meget ud af at fortælle os, at det IKKE er "langhåret rundkreds m/ gisp", men istedet helt nede på jorden orientering om, hvad det er, vi skal igennem (fødslens faser etc.). Det strækker sig over 3 x 2 timer, hver tirsdag tre uger i træk, og vi skal afsted første gang d. 28/5, hvor jeg er 33+6. Jeg tror dog ligesom dig Christina, at min krop helt instinktivt klarer arbejdet langt hen ad vejen + jeg stoler på, at den jordemor, jeg skal føde med, kan finde ud af guide mig gennem vejrtrækning, evt. smertelindring, pres/pres ikke etc. Men derfor tager jeg nu alligevel fødselsforberedelseskurset med - ikke mindst for min søde kærestes skyld. :)
  10. Her er den kommende mormor sat i sving med at hækle fem små dyr til en uro. Jeg har så købt dette stativ, som de skal hænges op i - regner også med at gøre det, så de hænger "ned ad": http://lirumlarumleg...f-pynt-5-farver Man behøver jo ikke være den vilde DIY-ørn - figurerne kan jo osse købes færdige, så man alligevel designer sin helt egen uro. :) Angående indkøb så er vi så godt som færdige (WHAT?!). Vi mangler dog lige at købe et puslebord, som p.t. er i restordre (det skal være et, der skal stå ovenpå vores badekar), men det skulle gerne komme hjem indenfor de næste 2-3 uger, siger netbutikken. Derudover skal jeg bare have købt MME, håndklæder og barsels-underpants til mig selv, men det venter jeg med, til jeg går på barsel. Men ellers er vi faktisk færdige. :) .. Har i øvrigt lige hentet vores nye koalaslynge i dag - og dén tror jeg dælme, vi bliver glade for! "Testslyngede" lige en af tøsebarnets bamser her til aften, og det gik over al forventning. Nu håber jeg bare på, at vi kan finde ud af at bruge den med en rigtig, levende bebs i, for lækker er den ihvertilfalde. :)
  11. Gyldendal har endnu ikke generet mig - men det har Falck så til gengæld x 1.000!! <_< Ved sgi' ikke hvor mange gange, jeg skal fortælle dem, at jeg IKKE vil benytte mig af deres fabelagtige tilbud, før de streger mig fra deres ringeliste...
  12. Chris: Jeg tilslutter mig i dén grad 'tøj-måle-modellen' *thumbsup*. Den viser mig tydeligt, at det altså ER på bryster og mave, at stort set hele vægtøgningen sidder. Mås, arme og ben (og fødderne i øvrigt - juhuu!!) kan i hvert fald stadig passe mit normale tøj, så indtil det modsatte er bevist efter fødslen, lever jeg lykkeligt i troen om, at mine 6-7 ekstra kilo har placeret sig på dunken og babserne. :)
  13. I sidste uge (27+5) da jeg en sjælden gang var på vægten, havde jeg taget 6,2 kg på. Egentlig vil jeg meget hellere bruge spejlet til at vurdere, om jeg skal spise mere/mindre, men for læge og JM's skyld holder jeg alligevel øje med, at tallet på vægten stiger, som det skal.
  14. ...

    BTW: www.udsalgsguiden.dk er iøvrigt et rigtig fint sted at få et overblik over, hvor de forskellige lagersalg afholdes rundt om i landet. :) Hmm... Måske man liiiiiige skulle kigge forbi Anne Black-lagersalget på Vesterbro i eftermiddag... ;)
  15. ...

    Hvem der bare var i Jylland... ;)