SS1980

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    26
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About SS1980

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag September 16

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Lidt udenfor Esbjerg :)
  • Interesser
    Mor til 2 SMUKKE prinsesser =)
    [url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/tHbMp1.png[/img][/url]
    [url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/j7vcp1.png[/img][/url]
  1. :loveshower Ihhhh TILLYKKE og pøj pøj med "projektet" :loveshower Bliver skønt at følge jer :)
  2. Jeg farvede også hår i mine graviditeter. Jeg valgte dog helt bevidst at gå uden om permanent hårfarve og brugte blot toner/skyllefarve. Man vil jo også gerne se,sådan rimelig godt ud ik :)
  3. Her har vi også en Gaia & Ko pusletaske, den store og den er altså, for os, uundværlig. Vi bruger den også som weekendtaske :) Gaia og Ko har nogle fine pusletasker :)
  4. Hmm bum bum. Hvordan skal jeg sige det uden at blive misforstået...... :blush Men jeg vil give lægen en lille bitte smule ret, MEN kun ud fra billedet, da jeg kan ikke se om han sidder med hovedet lidt på skrå. Men hvis du tjekker hans linier fra øjenkrog til øjenkrog er linien ikke symmetrisk heller ikke fra ørespids til ørespids. Kan du følge mig ?? Nu kan jeg ikke huske om MF har lidt af "fladt/skæv baghoved" ?? Men jeg mener at det kan forårsage assymetriske træk. Håber øjenlægen kan hjælpe ham :)
  5. Tak for jeres svar :) Det er rart det både er positive og negative tilbagemeldinger ;) Nu har jeg prøvet at købe noget derfra og så må jeg se om det er et mærke for os ;)
  6. Uddannelsesmæssige kvalifikationer •Handelsskolernes Grunduddannelse på 2 år (HG) •Højre Handelseksamen (HH) •HF eller studentereksamen suppeleret med et specialkursus Det er hvad jeg har fundet på denne hjemmeside, som pt søger kontorelever ;) Måske det kan hjælpe dig lidt :)
  7. Og så så man lige nr 1. allerede gik i opfyldelse !!! Har lige fået DRØMMEJOBBET i dag :glad :glad :glad :glad :glad Det tegner da godt det her :)
  8. 1) At jeg snart får et arbejde, så jeg kan bruge min drømme uddannelse til noget !!!!! 2) At jeg (vi) vinder en masse penge i Lotto, men det kræver vidst i første omgang at vi begynder at spille ;) 3) At jeg formår at blive de overflødige kilo kvit på en sund og god måde.
  9. :lol :lol :lol Tak for et godt grin :)
  10. Første gang havde vi lige præcis Philips og de er store og klodsede, men de virker SUPER, stadig efter 7 år ;) De bliver nu brugt som et EKSTRA sæt som vi har stående fast hos min mor. (Prisen er OK til det man får for dem) Men denne gang (altså for 1 års tid siden ;) ), var vi så heldige selv at kunne bestemme en barselsgave, så der valgte vi at ønske os Padwico 903 og er YDERST tilfredse med dem.
  11. Tja overdkriften siger vidst det hele ;) Jeg har fundet noget fint tøj til begge mine piger, men er lidt skeptisk, da jeg ikke har prøvet det mærke før. Så er der nogen der kan komme med deres vurdering af det både ift. størrelser, er det alderssvarende ?? Og hvad med kvaliteten, her tænker jeg om farverne holder vask efter vask :) Ser frem til at høre jeres mening :) Tak.
  12. Det er lige præcis for butikken de (han) har fået gældsernæring. Og hvis man tænker lidt tilbage på de sidste sæsoner, har det ikke just været en dans på roser for dem. Så jeg kan nu godt unde dem, den fornøjelse, at få en ny bil :)
  13. Åhhhhh hvor skønt at høre hun er rask igen :) Og jo jeg læste det med hostesaften, sikke noget altså :( Men altså det med nattesøvnen kan sagtens være et tigerspring, Liv er pt igennem det samme med opvågninger pga tabt sut / puttebamsen er væk :)
  14. WAUW det er helt vildt flotte ting, meeeeeeeeeeeeeeeeeen dén drage slår simpelthen ALT, nej hvor er den bare fin og sød :glad :loveshower
  15. Åhh Mette det er rigtig svært og kan virkelig godt se, at I begge 2 har det svært pt. Men altså HER siger jeg ABOSLUT også gør og dit gør dat og vi kan skændes så det brager omkring pligter osv. Jeg lægger IKKE hans tøj på plads, det må han selv sørge for, for jeg er sgutte hans MOAR ! Jeg skal jo ligge mit eget og tøsernes tøj på plads, så det er vidst kun rimeligt at han må sørge for sig selv. Nå men de dage hvor han så IKKE har fået det lagt på plads og bunken bare vokser og vokser, jamen så stoppede jeg faktisk med at vaske hans tøj og pludselig stod han der uden bukser osv, SÅ vågnede han op og nu gør han det med det samme det bliver lagt derind :lol Dét forstår man godt ik :) Jeg tror desværre, at mænd der er vokset op med mødre, som har haft svært ved at kappe navlesnoren til deres drenge, har gjort dem en KÆMPE bjørnetjeneste, for de er vant til at få alt serveret i hoved og R.. !!!! Og sådan er vi kvinder jo bare ikke i dagens Danmark, vi finder os ikke i, at skulle lave ALT, vi har jo rigeligt at se til selv ik ;) Men når det så er sagt og man oveni begge er sygemeldte, ja så bliver daglig dagen endnu sværere ! Bare det at skulle tage ansvar for andre end sig selv, kan være svært. Men hvad med i sammen, sætter dagsordende, således at han er med til det, dialog du ved ;) Også gåturene med Møffe skal indberegnes, I har begge brug for luft. Åhhh Mette jeg håber simepelthen sådan at I kommer oven på igen, begge 2 og finder ud af det her :kiss Men han kan ikke ændre sig, medmindre du fortæller ham hvad det er du rumsterer med inde i maven. :kram :kram