Lauritzen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    209
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Lauritzen

  1. Hvor fantastisk, så kom den første lille "marts"-baby til verden
  2. Ellers er der Kim Anto i gågaden, hvis I er til pasta, pizza salat eller en bøf og mexikansk. Vi går altid efter de første 3 ting når vi er der og den græske i Englandsgade. Den græske er en smule klemt efter de har flyttet lokaler men maden er rigtig god, Begge steder er til meget fornuftige priser, og ikke overvældende langt fra Biffen. Hvis I er til en stor fed bøf, en stor hjemmelavet burger eller en gang ben vil jeg anbefale Gjesing Bistro i Esbjerg Storcenter, det er mums. Alle steder vil jeg anbefale at I bestiller bord, da I ellers risikerer at køre forgæves. :)
  3. Jah jah - skal nok ;)
  4. Vi foretrækker at P sover i sin egen voksi (ved den første var det dyne og pude, da hun ikke brød sig om voksi ), så sådan en har han fast deromme, sammen med hue, handsker det tøj han sover i og et ekstra sæt tøj hvis uheldet skulle være ude. Det er vist det :)
  5. Og bare rolig, du skal nok have mælk nok til hende, I skal bare lige finde en rytme sammen, det kan godt tage lidt tid, og den første tid ER svær, især fordi man har så mange hormoner i kroppen, det er helt normalt
  6. Når du kan se hun er ved at døse hen så prøv at nusse hende i enten håndflade eller under fødderne, det er med at at holde hende opmærksom på det hun er i gang med og "holde hende til ilden". Den første mælk som er lidt tyndere og sødere er med til at give hende energien til at kunne "overkomme" resten af måltidet. Mange afbrudte måltider kan gøre det svært for hende at nå ind til den fede mælk, derfor skal hun gerne spise hele måltidet på en gang.
  7. Ja det er en fornøjelse at børste tænder på ham i dag, så dejligt Ja da havde han fået tænder. Tænkte at 14 dage nok ikke gjorde den store forskel, han fik reelt set dem jo ikke børstet i forvejen, da han var så ked af det, så det kunne vel ikke skade og prøve.. ;)
  8. Nææææææææææææææ se det er helt gået min næse forbi, tillykke søde, håber snart det lykkedes jer at få endnu en lille guldklump
  9. Vi droppede tandbørstningen i 14 dage efter vi havde været hos tandlægen for det var bestemt IKKE noget hit, for herefter at introducere den igen. Til en start tog vi det som en sejr hvis bare han vist lidt interesse i den, og han fik derfor lov til at sidde og lege med den imens en af os børstede vores tænder (ikke nemt med åben mund vil jeg lige sige ;) ) så han kunne se hvad den egentlig skulle bruges til. i løbet af et par dage havde han vænnet sig til den og i dag elsker han at få børstet tænder og han sidder frivilligt og gaber. Tror han synes den er rigtig dejlig mod gummerne når de klør. Det tager sin tid af og til, da han gerne vil sutte på tandbørsten men det er okay.
  10. Jeg startede ud med en klassisk sort Odder med formspændt kaleche, Cecilia, på sort standardstel. Hold nu op det var et bøvl for mig at få den med i bilen, vi havde en sedan = skod bagagerum. Den blev skiftet ud til min drømmevogn, Emmaljungas BBS Charleston på UniQ stel i sort. Den er såååååååååe lækker Ikke lige det bedste billede, sorry.. Modelbillede, bare på alu-farvet sted Nu venter vi jo endnu en lille en og har derfor brug for en ekstra vogn, som primært skal stå herhjemme. Men jeg var simpelthen for nærig til at købe en helt ny vogn mere, så det blev en brugt i stedet, og derfor blev kompromisset også, at det ikke blev på letvægtsstel men standartstel. Om jeg er tilfreds med den, tja det vil tiden vise, men det forventer jeg helt sikkert at blive. Synes zip funktionen er rigtig smart og det er faktisk det eneste jeg ville overføre til min Emma hvis jeg havde muligheden :)
  11. Vi kan sagtens finde ud af noget i uge 7, ikke noget problem. Sender du mig ikke en PM istedet, så kan vi lige aftale nærmere. :)
  12. Der er over 100 km fra Struer til hvor jeg bor, men jeg kan måske få den til Sjælland på søndag - send mig en pm, så kan vi lige se hvad vi kan finde ud af :)
  13. Hvad siger du til 500,-??
  14. Så fik jeg endelig fundet et par billeder til dig :) Den er vist med babyindsatsen på begge billeder :)
  15. Jeg troede jeg havde et billede liggende på computeren, men nej. Jeg får lige taget et til dig. :) Den jeg har er sort og sand/mokka-farvet, rigtig fin :)
  16. Til den pris ville jeg købe en i stedet. Du er jo af med min. 500,- og til den pris kan du købe en brugt som du evt kan få et par hundrede for bagefter også.. Da vi har to biler en med og en uden isofix har vi faktisk to autostole. At det så var helt unødvendigt viste det sig senere er en helt anden snak. Vi valgte Maxi Cosi Cabrio og CabriFix, begge godkendte og tester helt i top. Husk hvis du ikke vil bruge isofix, så køb en stol der ikke er lavet til, det er det mest sikre. Hvis du vil, må du gerne se et billede af Cabrio'en, hvis du skulle have lyst til at købe brugt i stedet. Den er rigtig fin og har ikke været i et uheld - ja den er jo næsten ikke brugt :)
  17. Vi har fundet et andet navn til hende, som vi begge er glade for, for mig var det vigtigste egentlig at hun fik Marie til mellemnavn - efter min mormor og farmor samt min mands mormor. Han kendte engang en Emma, han ikke brød sig om, sådan er det jo med personlige relationer. Jeg ville heller ikke bryde mig om at min søn skulle hedde det samme som en ekskæreste eller sådan noget, så det er okay :)
  18. Jeps jeg lider også - heldigvis ikke i svær grad og håber heller ikke jeg kommer til det.. God bedring :)
  19. Man må kun køre et af tilbuddene - ikke en af hver, desværre :(
  20. Lige præcis den kombination ville jeg gerne have vores datter skulle hedde, men manden nedlagde veto mod Emma, men Marie kommer hun stadig til at hedde til mellemnavn
  21. Hos Loukas har de til 1500,- inkl plade mener jeg. Der er vist 2 eller 3 forskellige at vælge imellem. :)
  22. Først og fremmest skal I skabe jer et overblik over hvor mange km i kører om året, da det er afgørende for om en benzin eller diesel bil er mest attraktiv for jer. I skal lave et budget over hvor store udgifter i villige til at have på den hvert år/måned. jo flere km. den kører pr. liter jo billigere afgift og lavere udgift til brændstof får I. Motorstørrelse og hestekræfter samt årgang er også med til at bestemme hvor dyr/billig jeres forsikring bliver. Hvor mange penge er I villige til at bruge i anskaffelsessum på en bil? Det påvirker I storgrad udbuddet og årgang/km den har kørt. I alle prisklasser og størrelser findes der biler som kan opfylde krav til bagagerumsstørrelse, isofix og højde på bilen, så I min verden er det vigtig først at finde ud af hvad ens behov er og hvor meget man er villig til at betale for det.
  23. Jeg er bestemt helle rikke nogen haj ved en symaskine men fik alligevel lavet et nyt betræk, ved at tegne af efter det gamle, så det kan sagtens lade sig gøre. Mit bedste råd er at bruge til på at forberede detaljerne, så går det nemt når man skal "rigtig" igang :)
  24. Hvis den barnevogn du har gik på stadig er inde for garantiperioden, kan du godt reklamere, bare du har bon/købsbevis på den, det betyde rikke noget det ikke er dig der har købt den i første omgang :)
  25. Du kan godt skifte stellet ud, det er ikke noget problem. Vores stel trak lidt til den ene side og der fik vi uden problemer et nyt, uden beregning, så kan desværre ikke hjælpe med prisen..