Theresabn

Medlemmer
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Theresabn

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 07/26/1993

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 • Lokation
  Horsens
 1. Dato: 28/05-13 kl: 16:23 køn/navn: pige. Josefine Sidste vægtskøn af jm eller scanning: 3500 vægt: 3372 længde: 51 hvordan: normal fødsel Hvor: Horsens sygehus Uge: 40+2
 2. Stort tillykke med ham :) !! Mht. Billede, kan du vidst hente en app til din iphone som hedder imgur :) har desværre ikke helt styr på det :)
 3. Stort tillykke! :)
 4. Opdateret! :balloons Endnu en gang tillykke til annaperenna med lille Ellinor Sophine! :yay Så må vi se at få født allesammen, så vi kan se om der er nogle som er lidt bedre til at gætte rigtigt :lol
 5. Det er nok bedst ikke at vente for længe, hvis nu de skal have mulighed for at nå at lave et vendingsforsøg :) ring til fg eller jm :)
 6. Kæmpe stort tillykke!!!!! :)
 7. De sandfarvede passer bedst til skoene synes jeg :)
 8. Jeg synes at jeg har hørt at man kan leje et lift-net som skal spændes om liften hvis man skal have den med i bilen :) tror du kan prøve at spørge i en babyudstyrs forretning som babysam eller ønskebørn etc. :)
 9. Haha, hov :D mente jo selvfølgelig juNi ;) ;)
 10. Jeg har sådan en underlig fornemmelse af at vi får et juli-barn :) men jeg skal jo også kun gå 6 dage over tid før det lykkedes :)
 11. Min ligger med numsen nedad, jeg håber ikke hun sætter rumpen fast i bækkenet :( kan man mon påvirke dem til at vende sig ved at skubbe til maven? :)
 12. God idé! :) Min pige hikker vidst slet ikke, det håber jeg ikke er unormalt? :s ellers har jeg måske bare ikke bemærket det :) Hvordan vender jeres små? Er det ikke ved at være på tide at de skal vende ned med hovedet, eller er det for tidligt endnu? :)
 13. Nu ved jeg ikke så meget om autostole, men hvad er isofix base? Er det nødvendigt og følger det med, eller skal det købes ved siden af? :)
 14. Tak for råd piger! :) Jeg er helt sikker på at vi finder os en anden autostol! Vi har selv bil og kører næsten hver dag, så hun vil komme til at sidde deri ret ofte :) Nu skal jeg bare lige have lagt hovedet i blød for at finde ud af hvilken en jeg skal vælge :)
 15. Puha, sikke en situation :( Det er svært at sige hvad du skal/ bør gøre, det nemmeste ville jo klart være at lade forældrene selv og kommunen klare det, men det er jo også svært når nu det er din nevø! Hvis du føler at han stoler på dig bør du måske tale med ham ansigt til ansigt og finde ud af om der evt. Er hold i det han siger med stedfarens vold, det skal han jo ikke slippe godt afsted med hvis det er sandt! (Og incest sagen) Efter du har talt med ham kan du jo så tage stilling til om du mener at det er sandt eller om han lyver fordi han måske er sur/ ked af situationen med kæresten og måske at han føler sig overset derhjemme og bare har brug for opmærksomhed ( skærer i sig selv, lyver, løber hjemmefra) Hvis det er sandt skal sagen vel meldes til politiet, eller i hvert fald bør der tales med knægtens mor, om hun selv synes hendes børn skal være i nærheden af sådan en mand?! Det er en super træls situation at stå i, og du får lige et :kram