nr3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    74
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About nr3

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  1. IUI-h og IUI-d er gratis ved barn 3 også i det offentlige.
  2. Må vist konstatere, at det var en bio igen.
  3. Har både testet med strimmel fra billige teste og Valmed fra Netto.
  4. Jeg har lige haft mens der dog kom 1 uge før tid. Normalt er min cyklus 5 uger, men denne gang kun 4. Jeg havde på fornemmelsen at noget var anderledes og idag har jeg testet svagt positiv. Altså idag er hvor jeg rigtigt skulle have mens. Da jeg havde en bio sidste sommer var testene negative da mens var kommet. Nogle der har fået mens og derefter testet positiv som mig?
  5. Og husk at når barnet kan vende sig, må pladen ikke længere bruges!
  6. Min datter på 6 har meget kraftigt hår, der går til skuldrene og det er en evig kamp at få lov at redde det. Vi har forsøgt med TangleTeezer, men den reder kun de yderste lag hår og kan ikke komme i bunden. SÅ... hvilken hårbørste er bare et must? Jeg har selv kort hår og bruger ikke andet end fingrene :P
  7. Molo plejer først at melde datoer ud ugen før lagersalget. De har ca midt i maj og midt i november. Man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev, så får man besked hurtigst.
  8. Fik mens igår, så nu ved jeg da hvor i cyklus jeg er.
  9. Sender den lige op i håb om at nogle vil svare.
  10. Jeg havde positiv æl test søndag og mandag men har så pletblødt de efterfølgende 3 dage. Hvad er nu det?min cyklus har ikke været normal siden udskrabning 10.1, og har ikke haft mens siden, men det kan vel ikke være mens?
  11. Tillykke! Jeg tror dog ikke du er 7 uger henne for så burde stregerne være lige tydelige. Jeg tror du skal tælle den 28.2 som din sidste mens. Spændende :-)
  12. Kender to par, der har den og de er meget glade for den. Og børnene elsker deres 'telt'
  13. http://www.lillebi.dk/bad-og-pleje/family-seat-toiletbræt-hvid-plast.ashx
  14. Vi havde et family toilet seat, hvor børnebrættet er integreret i låget og bare skal klappes ned. Super smart! Kostede omkring 500kr men var det hele værd for børnene blev usikre når de der andre børnesæder ikke sad fast.