Mortilde3

Medlemmer
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mortilde3

 1. Så kom min lille Blobbermand til verden 10 dage over tid. Det endte med at jeg blev sat i gang, først prøvede de at tage vandet, men det hjalp ingenting, så fik jeg lagt drop kl. ca. 13.30 og han er født kl. 16.19, og nu er vi så hjemme igen. Dejligt at have det overstået og skønt at møde den lille mand. :) De tre søskende er allerede vilde med ham.:)
 2. Nå vågnede i nat ved at der løb noget ud af mig, det viste sig at være noget rødligt udflåd. Jeg stod op og tog et bind på og her til morgen var der kommet mere i løbet af natten, så ringede lige til jordemoderen og hørte hvordan jeg skulle forholde mig, og hun sagde at jeg selvfølgelig skulle holde øje med hvor meget der kom, men ellers var det bare gode tegn til af fødselen måske snart gik i gang..:) Så nu sker der måske endelig snart noget..:)
 3. Ja som overskriften indikerer så er jeg gået over tid, 1 uge i dag. Og jeg kan mærke energien er ved at blive mindre, han suger nok alt til sig derinde i hans lille lune bolig.:) Jeg havde godt nok heller ikke forventet andet end at gå over da jeg også er gået over de 3 sidste gange. Første gang 14 dage, og så var det igangsættelse, anden gang 2 dage og sidste gang 5 dage, så nu må vi se hvad der videre skal ske. Jeg var ved jordemoder i torsdags og alt var fint, men har fået at vide at jeg skal ringe til ambulatoriet på tirsdag og få tid til tjek-op, så må vi se hvad der videre sker.. Andre der også venter..??
 4. Ej hvor dejligt at holde sig nogenlunde til planen... Vil bare nødig skulle ud i noget igangsættelse igen..
 5. 8 dage over... Suk...
 6. 1 uge over termin og der er absolut INGEN indikation om at der er noget på vej.... Jeg er træt hele tiden lige nu, har sovet middagssøvn hele ugen og er alligevel ugidelig og træt. Har dog hjulpet mine 3 børn i dag med at rydde op på værelserne, og det var vist tiltrængt... Dem har jeg ikke lige haft den største lyst til at pille ved den sidste måneds tid, så nullermænd på størrelse med en gravhund fandt jeg da nogle stykker af... Har også fået klippet hår på min mand og søn, så behøver jeg ikke tænke på det den næste måneds tid. Jeg håber ikke der sker noget i dag eller i morgen, de har snakket om snestorm og isslag osv, ikke det fedeste vejr at skulle køre rundt med veer... Og så håber jeg lige at jeg kan nå at få ungernes værelser helt færdige i morgen samt måske lige det sidste skab i køkkenet jeg mangler at endevende, og køleskabet, og så kunne jeg også godt lige tænke mig at gøre skabene i soveværelset rene.... Men mon ikke der hele tiden er et eller andet man godt lige vil have ordnet..?:)
 7. To gutter... Ikke ti.. Beklager, fede fingre..;)
 8. Kunne nu heller ikke græde over den artikel,men jeg more mig kosteligt over you tube klippet med de ti hollandske gutter der skulle prøve at have simuleret smerter svarende til veer..:)
 9. 2 fluer med ét smæk - sådan, godt klaret.:) Ja det er jo rart at det hele er som det skal være, men jeg er nok ikke så utålmodig fordi at jeg i form af de andre 3 "rødder" herhjemme på 9, 7 og 5 år altid har nok at se til og egentlig også altid er bagefter med alting, så tænker hele tiden at jeg også gerne lige vil nå at et-eller-andet inden han kommer, men lige pludselig så er det altså sket... Og så bliver der endnu mere at lave, men så får jeg da min krop tilbage..:)
 10. Ha ha ha, synes det er nogle hidsige overvejelser du skulle foretage dig, men hvis du kunne lokke kæresten til at hente chokoladen, så ville jeg ikke betænke mig et øjeblik om at bruge energien til gå på toilettet, men hvis han ikke kunne lokkes, tja så havde shokoladen nok vundet..:) Har lige været ved jordemoder, hun vurderede bettemanden til omkring 3500-3600 gram så det er jo helt okay, hjertelyd var fin og alt det andet de nu tjekker ligeså. Jeg fik besked på at ringe ud til ambulatoriet på tirsdag hvis han stadig ikke havde vist sig, og så ville jeg der få en tid til tjek-op og scanning og derefter vurdering af om hvornår jeg skal sættes i gang. Er på 5. dagen over termin og er både ikke-klar og gider-ikke-vente-mere i humøret.
 11. Ihh, hvor er du dygtig og aktiv... Denne graviditet var i særdeleshed en ups'er, da vi i forvejen har 3 børn, hvilket vi synes er rigeligt, så har slet ikke et ledigt værelse eller skab til lillebror, så det jeg har af ting og legetøj er lagt i stablekasser og resten som er til senere, er lagt i poser. Ikke særligt hyggeligt, men en ting af gangen, ikke?;)
 12. Jeg har også taget navne/fødselsattest med på mig og min mand, samt vielsesattest fordi vi er gift.
 13. Hej Charlotte, tillykke med lillepigen. Det var vel nok dejligt for dig, og sikke en hurtig fødsel.:)
 14. Håber I andre er ved at være ovre sygdom og ynkelig mand... Det er træls at døje med. Jeg er nu på 4. dagen over termin og er bare SÅ træt og energiforladt. Har ikke overskud til noget og har masser af skabe jeg gerne lige vil have gjort rene og vasketøj jeg gerne vil have lagt sammen og på plads, men samtidig gider jeg ikke og orker det ikke... Gab...
 15. Nu 3 dage over termin....
 16. Dejligt at du fik en dejlig dag hvor hele familien nu havde taget fri, bare for din skyld. :) Jeg bor i Aars, 40 km syd for Aalborg. Men hører til Aalborg, men det bliver min 1. gang på Aalborg, så er lidt spændt på det. Vesthimmerlands kommune har jo faste jordemoder, så når det går løs, så skal jeg ringe direkte til jordemoderen med tilkaldevagt og ikke fødegangen. Hvis de er af samme opfattelse mht. de 10 dage, så må det jo være tirsdag i næste uge, men håber da virkelig at der sker noget inden da. :) Pøj pøj til dig også, håber at du får lov at gå igang af sig selv. Jeg glæder mig i hvert fald til at det er overstået, synes efterhånden at jeg er ved at være lidt drænet for overskud og energi...:)
 17. Stort tillykke. Dejligt nogle kunne føde på min terminsdag, det blev der ikke noget af for mig.. Venter endnu..:)
 18. Får man kun lov til at gå 10 dage over i Aalborg? Så håber jeg da snart at Blob vil tage sig sammen og komme ud, har nemlig ikkelyst til igangsættelse, det var jeg igennem med den 1. og det synes jeg bestemt ikke var en fed oplevelse. Han skulle være kommet i lørdags, D. 19. jan, men ligesom de andre børn tager han ingen notits af hvad kalenderen siger..:) Har først i sidste uge fået pakket tasken til sygehuset og nu er basen sat i bilen til autostolen, så nu tror jeg at vi er nogenlunde parate.:)
 19. Kan se at du har skrevet navnet Oscar på? Har du allerede født? Og velkommen til. :) det er ikke den mest engagerede terminsgruppe, men vi er da nogle få. Jeg er selv gravid med min nr. 4 som skulle være kommet i lørdags, men jeg satser på at han kommer inden længe uanset..:)
 20. Hejsa. Jeg havde termin i lørdags, D. 19. jan, men ligesom de 3 andre så ville han åbenbart ikke ud til tiden, så nu ser jeg bare tiden an og håber på at jeg går i gang af mig selv og ikke skal sættes i gang om knap et par uger. Jeg troede ellers lige at der var ved at ske noget i år og/eller nat da jeg havde fornemmelsen af at skulle på toilet og af med stort konstant, men der kom ikke rigtig noget og nu er der ikke mere, så måtte sende manden på arbejde selvom han er så parat til at holde barsel. :)
 21. Det er jo godt med lidt niven inden det går løs, så tager det måske ikke så lang tid før man er helt "åben" så man kan få baby ud og sige hej for første gang ansigt til ansigt. :) Jeg er nu 2 dage over termin, troede dog at der var nok i gang i går og nat for følte hele tiden at jeg skulle på toilet og af med afføring, men det blev ikke rigtig til mere end det. Men mon ikke at han kommer indenfor den næste halvanden uge, jeg håber i hvert fald at jeg selv går i gang i stedet for at skulle sættes i gang, men ser ikke frem til smerterne, men de skal jo til før man ender med "guleroden" for enden...:)
 22. Fantastisk beretning...
 23. Så nåede jeg min terminsdag, men indtil videre er der ikke optræk til det vilde, men det kan jo nås endnu..:) men mon så ikke man kan regne med "gevinst" indenfor de næste 14 dage, ellers er det vel igangsættelse.
 24. Min 3. fødsel var på ingen måde en drillefødsel. Men havde troet og frygtet det da jeg har hørt de samme historier som jer. Men startede med veer som nr. 2 gang og fortsatte som de skulle. Men da jeg ringede til fødegangen. Synes de at det var for tidligt jeg ville køre hjemmefra og jeg fik besked på at jeg da allerhøjest skulle skynde mig langsomt! Men vi kørte afsted, og i bilen kom der rigtig gang i veerne, ligesom 2. gang, og da vinkontor ind til fødegangen og var blevet tjekket i modtagerummet, kunne de blot konstatere at jeg var fuldt åben og kunne presse når hinden lige havde bristet... Så var glad for at vi kørte da jeg følte for det og ikke hørte for meget efter det med at 3. gangs fødsler godt kan gå i sig selv igen... Så ligesom så meget andet er det individuelt og handler om at mærke efter og tro på sin egen krop og sin intuition. Jeg har knap 2 uger tilbage til termin med nr. 4, men håber da at det også bliver en "normal" fødsel.
 25. Æv, er sådan i et følsomt hjørne i dag,er sløj med ondt i halsen og snot, og så svarer manden mig lige lidt hårdt og så er jeg bare tudefjæs.. Tror det er en kombination af at være tæt på, er i 38 + 1 i dag, og om bettemanden nu er som han skal være ( der var jo ekstra scanninger i starten hvor man frygtede kromosomfejl, men grunden hertil forsvandt på de efterfølgende scanninger) og at vi slet ikke er klar til at han kommer, og at det ikke var planlagt og at det lidt har "ødelagt" vores planer. Men samtidig glæder jeg mig jo til at han kommer og der må for alt i verden ikke være noget galt med ham... Synes det er et underligt hoved jeg har... E det normalt at blive meget sensitiv i slutningen igen?