Mortilde3

Medlemmer
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

About Mortilde3

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 1. Så kom min lille Blobbermand til verden 10 dage over tid. Det endte med at jeg blev sat i gang, først prøvede de at tage vandet, men det hjalp ingenting, så fik jeg lagt drop kl. ca. 13.30 og han er født kl. 16.19, og nu er vi så hjemme igen. Dejligt at have det overstået og skønt at møde den lille mand. :) De tre søskende er allerede vilde med ham.:)
 2. Nå vågnede i nat ved at der løb noget ud af mig, det viste sig at være noget rødligt udflåd. Jeg stod op og tog et bind på og her til morgen var der kommet mere i løbet af natten, så ringede lige til jordemoderen og hørte hvordan jeg skulle forholde mig, og hun sagde at jeg selvfølgelig skulle holde øje med hvor meget der kom, men ellers var det bare gode tegn til af fødselen måske snart gik i gang..:) Så nu sker der måske endelig snart noget..:)
 3. Ej hvor dejligt at holde sig nogenlunde til planen... Vil bare nødig skulle ud i noget igangsættelse igen..
 4. 8 dage over... Suk...
 5. Ja som overskriften indikerer så er jeg gået over tid, 1 uge i dag. Og jeg kan mærke energien er ved at blive mindre, han suger nok alt til sig derinde i hans lille lune bolig.:) Jeg havde godt nok heller ikke forventet andet end at gå over da jeg også er gået over de 3 sidste gange. Første gang 14 dage, og så var det igangsættelse, anden gang 2 dage og sidste gang 5 dage, så nu må vi se hvad der videre skal ske. Jeg var ved jordemoder i torsdags og alt var fint, men har fået at vide at jeg skal ringe til ambulatoriet på tirsdag og få tid til tjek-op, så må vi se hvad der videre sker.. Andre der også venter..??
 6. 1 uge over termin og der er absolut INGEN indikation om at der er noget på vej.... Jeg er træt hele tiden lige nu, har sovet middagssøvn hele ugen og er alligevel ugidelig og træt. Har dog hjulpet mine 3 børn i dag med at rydde op på værelserne, og det var vist tiltrængt... Dem har jeg ikke lige haft den største lyst til at pille ved den sidste måneds tid, så nullermænd på størrelse med en gravhund fandt jeg da nogle stykker af... Har også fået klippet hår på min mand og søn, så behøver jeg ikke tænke på det den næste måneds tid. Jeg håber ikke der sker noget i dag eller i morgen, de har snakket om snestorm og isslag osv, ikke det fedeste vejr at skulle køre rundt med veer... Og så håber jeg lige at jeg kan nå at få ungernes værelser helt færdige i morgen samt måske lige det sidste skab i køkkenet jeg mangler at endevende, og køleskabet, og så kunne jeg også godt lige tænke mig at gøre skabene i soveværelset rene.... Men mon ikke der hele tiden er et eller andet man godt lige vil have ordnet..?:)
 7. To gutter... Ikke ti.. Beklager, fede fingre..;)
 8. Kunne nu heller ikke græde over den artikel,men jeg more mig kosteligt over you tube klippet med de ti hollandske gutter der skulle prøve at have simuleret smerter svarende til veer..:)
 9. 2 fluer med ét smæk - sådan, godt klaret.:) Ja det er jo rart at det hele er som det skal være, men jeg er nok ikke så utålmodig fordi at jeg i form af de andre 3 "rødder" herhjemme på 9, 7 og 5 år altid har nok at se til og egentlig også altid er bagefter med alting, så tænker hele tiden at jeg også gerne lige vil nå at et-eller-andet inden han kommer, men lige pludselig så er det altså sket... Og så bliver der endnu mere at lave, men så får jeg da min krop tilbage..:)
 10. Ha ha ha, synes det er nogle hidsige overvejelser du skulle foretage dig, men hvis du kunne lokke kæresten til at hente chokoladen, så ville jeg ikke betænke mig et øjeblik om at bruge energien til gå på toilettet, men hvis han ikke kunne lokkes, tja så havde shokoladen nok vundet..:) Har lige været ved jordemoder, hun vurderede bettemanden til omkring 3500-3600 gram så det er jo helt okay, hjertelyd var fin og alt det andet de nu tjekker ligeså. Jeg fik besked på at ringe ud til ambulatoriet på tirsdag hvis han stadig ikke havde vist sig, og så ville jeg der få en tid til tjek-op og scanning og derefter vurdering af om hvornår jeg skal sættes i gang. Er på 5. dagen over termin og er både ikke-klar og gider-ikke-vente-mere i humøret.
 11. Ihh, hvor er du dygtig og aktiv... Denne graviditet var i særdeleshed en ups'er, da vi i forvejen har 3 børn, hvilket vi synes er rigeligt, så har slet ikke et ledigt værelse eller skab til lillebror, så det jeg har af ting og legetøj er lagt i stablekasser og resten som er til senere, er lagt i poser. Ikke særligt hyggeligt, men en ting af gangen, ikke?;)
 12. Jeg har også taget navne/fødselsattest med på mig og min mand, samt vielsesattest fordi vi er gift.
 13. Hej Charlotte, tillykke med lillepigen. Det var vel nok dejligt for dig, og sikke en hurtig fødsel.:)
 14. Håber I andre er ved at være ovre sygdom og ynkelig mand... Det er træls at døje med. Jeg er nu på 4. dagen over termin og er bare SÅ træt og energiforladt. Har ikke overskud til noget og har masser af skabe jeg gerne lige vil have gjort rene og vasketøj jeg gerne vil have lagt sammen og på plads, men samtidig gider jeg ikke og orker det ikke... Gab...
 15. Nu 3 dage over termin....