MP <3

Medlemmer
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MP <3

 1. Vi har en brio sense og er virkelig glad for den. Vi går tit tur i natur områder og den brokker sig aldrig :-)
 2. I slagelse. Ja der er nemlig rigtig lang ventetid. Han havde egentlig fået plads i april 2015, men fik så helt uventet at vide at der var meget få ledige pladser igår. Så der skulle tages en meget hurtig beslutning. Han er så glad og spændt. Så det er rigtig godt. Bare meget hurtig, havde regnet med det først skete næste år. Så jeg havde ikke lige mentalt forberedt mig på at skulle være stort set alene nu. Hans store drøm er at blive frømand, så han vil meget gerne blive i forsvaret.. Håber virkelig for ham at det lykkes. Men har lidt ondt af mig selv lige nu ;-) især fordi jeg har læst nogle af dine opdateringer når A har været på øvelse mm. Puha..
 3. Puha min mand starter på hærens basisuddannelse på mandag. Der var pludselig ledige pladser, han søgte igår, og i dag fik han ja. Vi ved ikke rigtig hvad det kommer til at indebære andet end at være meget væk hjemmefra, ikke komme hjem i hverdagene. Ej jeg kommer til at savne ham. Især hjælpen med en baby som ikke ved hvad søvn er!
 4. Jeg har en fra babySam fra vanilla til 399 kr. Den er jeg rigtig glad for. Mener også der er det der fossflake fyld i.
 5. Hvordan ved man om det er tænder der driller nattesøvnen? Anna har aldrig sovet godt om natten,men i nat gik det helt galt og hun var overhovedet ikke til at trøste. Hun lugtede også underligt ud af munden.
 6. Er der nogle der har ideer til drys/topping til ymer/a38 til Anna på lidt over 8 mdr?
 7. Held og lykke med det hele :-) Jeg er også bioanalytiker:-)
 8. hold op det ser lækkert ud! Hvor finder du gluten frit brød?
 9. ej hvor han ligner sin mor! :-)
 10. hun får havregrød til morgen, mos og avocado og ristet rugbrøds stang til frokost og øllebrød og gerne et eller andet i hånden. Hun kan ikke finde ud af at skulle tygge endnu. Ihvertfald ikke til Hun kunne blive mæt. Hun fik et lille bitte stykke avocado i dag, og hun hostede og hostede. Hun har heller ikke fået tændes endnu
 11. Hvordan får jeg anna til at spise frokost?! Morgenmad går det rigtig godt med, og som regel går det ok med aften. Men ikke voldsomt godt. Men frokost er hat og briller! Jeg byttede om på frokost og aften fordi hun ikke gider mos til aften, men hun gider det åbenbart heller ikke til frokost. Hun kan jo ikke få grød hele tiden! Og det er lige meget om hun selv sidder med noget i hånden imens. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Hun er 7 måneder nu..
 12. Hvornår og hvordan giver i de små jerndråber? De farver jo helt vildt. Må man gerne give dem i forbindelse med d-dråber?
 13. Jeg er lidt i tvivl om, om Anna muligvis bliver overstimuleret. Fra hun var omkring 1 mdr -3,5 mdr, sov hun igennem. Nu er hun vågen mindst en gang om natten. Det virker ikke altid til, at det er pga sult. Nogle gange er det meget svært at få hende til at sove igen, det lykkes kun ved at hoppe på pilates bold. Hvilket er pænt nederen kl 3 om natten. For det meste står hun op kl 6-7, så får hun mad og ser tv, sover igen ved 9-9:30. Her sover hun 30-45 min. Så får hun mad og vi kommer i tøjet. Så går vi tur ved 11:30-12 hvor hun igen sover ca 30-45min. Enten er vi i mødregruppe, til tumlastik eller ud og handle, tit i center. Her kommer hun jo også op når hun vågner. Hun sover måske 15-20min på vej hjem. Og så sover hun ikke mere før hun kommer i seng ved 20tiden. Hun er utrolig svær at få til at sove! Er det får meget at komme steder hen hver dag. Altså i center, på besøg eller have besøg, eller noget andet. Vi har aldrig en dag hvor vi laver ingenting og måske bare går en lille tur, og så hjem igen. Kan det være derfor hun aldrig sover mere end max. 45min, og ikke kan falde i søvn, og slet ikke af sig selv? Hun er 5 mdr.
 14. Ps jeg er stadig meget i tvivl om grød opstart. Det er så svært når der er så mange forskellige meninger om det altså!
 15. Vi er oppe på 3 lurer nu, men de varer max 45 min. Jeg har prøvet at gå ind os vugge og shh efter små 40 min. Det hjælper ikke. Så prøvede jeg at tage hende op og hoppe på pilates bolden. Så sov hun videre i 5 min. Så ligger hun og smiler over hele hovedet. Men 3 lurer er bedre end før, der var det kun 2. Men synes ikke jeg mærker forskel på om vi er ude eller hjemme. Nu har vi været hjemme i 2 dage. Kun afbrudt af en gå tur. I nat var så tilgengæld hel af helvedes til. Fra kl 2-5 holdtes hun fest. Hun lå og snakkede og snakkede. Klokken 5 gik hun omkuld og sov til kl 7. Så mor er træt! Men jeg fortsætter med at tage det roligt og prøve at få hende til at sove længere. Men kan det tænkes at 3 x 45 min bare er nok for hende i løbet af dagen?
 16. Fra i morgen prøver jeg at indføre ny rutine. Stille og roligt. Formiddagslur omkring 9:30-10 i en times tid. Middagslur omkring kl 12 og den skulle gerne være mindst 2 timer. Og så en powernap ved 16 tiden. Jeg ved ikke helt hvordan jeg gør det her. Både at få hende til at sove, og så også at sove i længere tid. Men jeg må prøve. Og så ingen center ture :-) Tusind tak for svar. Det er virkelig virkelig dejligt med nogle der vil hjælpe. Det er svært at vide som 1 gangs forældre, hvordan man griber det hele an.
 17. hvornår ville du begynde med det? Hun bliver 5 mdr på lørdag. Det ville egentlig ikke gøre mig så meget at vente lidt endnu. Men hvad jeg har fået at vide og læst mig til, så skal vi jo begynde inden 6 mdr. Og tænker bare at det måske er godt at have god tid? Men egentlig har jeg det ikke så godt med det grød. Men det er bare helt egoistisk, fordi jeg elsker at amme og at jeg godt kan lide tanken om at det kun er mig der giver mad. Men sådan kan det jo ikke være for evigt ;-)
 18. okay. Hun får babs :-) Jeg er heller ikke begyndt på grød endnu. Har planer om at prøve her i weekenden. Hun bliver også altid tilbudt mad når hun vågner. Det er bare ikke altid hun spiser ret meget.
 19. jeg bliver altså nødt til at have hjælp med at forstå det. Så du vil foreslå at jeg venter med at gå tur, og omkring ved middagslur så får hende til at falde i søvn i sengen. Vi bor i lejlighed, så jeg vil ikke have mulighed for at hun sover i vognen ude. Kun hvis jeg går hjem til mine forældre. Når hun så har sovet ca 40 min, så gå stille og sige shh? det er det jeg plejer når hun skal sove. Jeg går overskuddet til det. Men jeg går rigtig svært ved at finde ud af hvordan og hvad jeg skal gøre..
 20. hun sov fra 19-20 til ca 6 om morgenen uden at vågne. Og det ændrede sig fra den ene dag til den anden. Jeg kan sagtens klare at være vågen en gang om natten, det er ikke det der bekymre mig. Men det er bare at det sker så pludseligt og at hun er meget svær at få til at sove osv.
 21. Jeg ville elske hvis hun kunne tage en 2 timers lur. Det ville være så godt for hende. Ja måske jeg bare skal lave ingenting fx i en uge. Men stadig gå tur med hende ikke?
 22. Ja det er rigtigt. Selv hvis jeg bare går tur uden formål, så vågner hun også altid efter 30 min. Som regel falder hun i søvn igen. Hvis jeg går med hende og hun sover dybt, så lige så snart jeg stiller vognen i haven fx, hvor der er stille, så vågner hun. Når hun sover i sengen er der jo også stille, men der sover hun heller aldrig længe.
 23. Nogle gange falder hun i søvn ved brystet, andre gange er hun vågen 15-30 min efter hun har spist.
 24. Vores datter som bliver 4 måneder i morgen, er pludselig begyndt at vågne om natten. Hun har i 2,5 mdr ca, sovet fra kl 20-21 til omkring kl 6 uden at vågne overhovedet. Den sidste uges tid begyndt at vågne kl 1:30 og igen kl 5 hvor hun ikke gider sove mere. Jeg giver bryst begge gange- og hun spiser også, men er ikke helt sikker sammen det er fordi hun er sulten at hun vågner. Jeg blev enig med sp om at vente med grød til hun er 5 mdr. Mest fordi jeg ikke mener hun er klar. Andre der har oplevet det? Det er sket fra den ene dag til den anden..
 25. Havde lige håbet i sagde det bare var en fase, og så sover hun igennem igen, Hehe. Men en gang om natten kan jeg godt klare. Men synes det er de smule tidligt at vågne lidt i 5.. Blev lidt i tvivl om, om det er fordi jeg ikke har mælk nok, siden hun også vil have mad om natten men synes nu det virker til der er nok..