MP <3

Medlemmer
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

About MP <3

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Vi har en brio sense og er virkelig glad for den. Vi går tit tur i natur områder og den brokker sig aldrig :-)
 2. I slagelse. Ja der er nemlig rigtig lang ventetid. Han havde egentlig fået plads i april 2015, men fik så helt uventet at vide at der var meget få ledige pladser igår. Så der skulle tages en meget hurtig beslutning. Han er så glad og spændt. Så det er rigtig godt. Bare meget hurtig, havde regnet med det først skete næste år. Så jeg havde ikke lige mentalt forberedt mig på at skulle være stort set alene nu. Hans store drøm er at blive frømand, så han vil meget gerne blive i forsvaret.. Håber virkelig for ham at det lykkes. Men har lidt ondt af mig selv lige nu ;-) især fordi jeg har læst nogle af dine opdateringer når A har været på øvelse mm. Puha..
 3. Puha min mand starter på hærens basisuddannelse på mandag. Der var pludselig ledige pladser, han søgte igår, og i dag fik han ja. Vi ved ikke rigtig hvad det kommer til at indebære andet end at være meget væk hjemmefra, ikke komme hjem i hverdagene. Ej jeg kommer til at savne ham. Især hjælpen med en baby som ikke ved hvad søvn er!
 4. Jeg har en fra babySam fra vanilla til 399 kr. Den er jeg rigtig glad for. Mener også der er det der fossflake fyld i.
 5. Hvordan ved man om det er tænder der driller nattesøvnen? Anna har aldrig sovet godt om natten,men i nat gik det helt galt og hun var overhovedet ikke til at trøste. Hun lugtede også underligt ud af munden.
 6. Er der nogle der har ideer til drys/topping til ymer/a38 til Anna på lidt over 8 mdr?
 7. Held og lykke med det hele :-) Jeg er også bioanalytiker:-)
 8. hold op det ser lækkert ud! Hvor finder du gluten frit brød?
 9. ej hvor han ligner sin mor! :-)
 10. hun får havregrød til morgen, mos og avocado og ristet rugbrøds stang til frokost og øllebrød og gerne et eller andet i hånden. Hun kan ikke finde ud af at skulle tygge endnu. Ihvertfald ikke til Hun kunne blive mæt. Hun fik et lille bitte stykke avocado i dag, og hun hostede og hostede. Hun har heller ikke fået tændes endnu
 11. Hvordan får jeg anna til at spise frokost?! Morgenmad går det rigtig godt med, og som regel går det ok med aften. Men ikke voldsomt godt. Men frokost er hat og briller! Jeg byttede om på frokost og aften fordi hun ikke gider mos til aften, men hun gider det åbenbart heller ikke til frokost. Hun kan jo ikke få grød hele tiden! Og det er lige meget om hun selv sidder med noget i hånden imens. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Hun er 7 måneder nu..
 12. Hvornår og hvordan giver i de små jerndråber? De farver jo helt vildt. Må man gerne give dem i forbindelse med d-dråber?
 13. Ps jeg er stadig meget i tvivl om grød opstart. Det er så svært når der er så mange forskellige meninger om det altså!
 14. Vi er oppe på 3 lurer nu, men de varer max 45 min. Jeg har prøvet at gå ind os vugge og shh efter små 40 min. Det hjælper ikke. Så prøvede jeg at tage hende op og hoppe på pilates bolden. Så sov hun videre i 5 min. Så ligger hun og smiler over hele hovedet. Men 3 lurer er bedre end før, der var det kun 2. Men synes ikke jeg mærker forskel på om vi er ude eller hjemme. Nu har vi været hjemme i 2 dage. Kun afbrudt af en gå tur. I nat var så tilgengæld hel af helvedes til. Fra kl 2-5 holdtes hun fest. Hun lå og snakkede og snakkede. Klokken 5 gik hun omkuld og sov til kl 7. Så mor er træt! Men jeg fortsætter med at tage det roligt og prøve at få hende til at sove længere. Men kan det tænkes at 3 x 45 min bare er nok for hende i løbet af dagen?
 15. Fra i morgen prøver jeg at indføre ny rutine. Stille og roligt. Formiddagslur omkring 9:30-10 i en times tid. Middagslur omkring kl 12 og den skulle gerne være mindst 2 timer. Og så en powernap ved 16 tiden. Jeg ved ikke helt hvordan jeg gør det her. Både at få hende til at sove, og så også at sove i længere tid. Men jeg må prøve. Og så ingen center ture :-) Tusind tak for svar. Det er virkelig virkelig dejligt med nogle der vil hjælpe. Det er svært at vide som 1 gangs forældre, hvordan man griber det hele an.