Marianne

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    44
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Marianne

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/26/1982

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Jeg har købt leggings hos Zizzi og er rigtig glade for dem. Jeg er en str. 42, og synes at dem fra fx. H&M kravlede ned under fødedellen.
  2. Selvfølgelig :D Den første hedder 'Spændende mad til de små', det ser desværre ud til at den er udgået :( http://www.adlibris.com/dk/product.aspx?isbn=8763710064&utm_source=bogpriser&utm_medium=www&utm_campaign=bogpriser Jeg fik den i barselsgave da Falke var spæd. Den anden, 'Mayers mad til de mindste - En kogebog for hele familien' :) Den købe jeg i Netto sidste sommer til en 50-70kr.
  3. Synes altså der er mange vildt smukke navne i denne tråd - Men bestemt også nogle af de lidt mere underlige :P Jeg elsker navnetråde! Mine børn er vidst også lidt specielle. Min stjernedatter hedder Aia Irene Falke Roland (Han skulle have heddet Røskva, hvis han var blevet en pige) Og til slut har vi en Asger <3 ( Han ville have fået navnet Vilde el. Vilda, hvis han havde været en pige) Deuden har jeg et par fætre med lidt specielle navne, de er ikke i familie. Chano (udtales ikke som han fra 'For lækker til love, mere fladt 'Sjano') og Ruben. Jeg havde engang en kollega, hendes børn hed Liv og Aske, hver for sig ikke underlige, men sammen synes jeg de er lidt.
  4. Vi var omkring 40 voksne og ca. 20 børn fra 0-8år. Det var til Brunch, og dåbskagen til kaffen efterfølgende. Kan se om jeg kan finde et billede af den, når jeg kommer på computeren :)
  5. Jeg lavede selv dåbskagen da vores yngste skule døbes. Havde ikke prøvet det før, så det var lidt et sats :D Men den blev faktsik helt okey. Tror jeg havde materialer for omkring 3-400kr,måske lidt mindre og kagen var i 3 lag. Jeg havde også bagt små mini muffins med blå smørcreme med glimmer på toppen, så fine <3 Der findes mange gode kage blogs på nettet, hvor man kan få inspiration. Hvis du har tiden (og lysten) så synes jeg du skulle springe ud i det. Jeg syntes det var enormt hyggeligt at gå og lave selv. Efterfølgende har jeg lavet flere kager og de bliver bedre og bedre hver gang ;)
  6. Sundhedsstyrelsen har lavet en, den synes jeg er god. Den kan læses (og printes) på nettet http://www.sst.dk/publ/Publ2012/BOFO/Boern/MadSkeFam13udg.pdf Den kan vidst også købes til omkring 50kr mener jeg :) Jeg har desuden været glad for 2 kogebøger, som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på nu, men finder gerne ud af det imorgen :)
  7. Tusinde tak - Sjældent, at jeg får kigget herind på BK ;)
  8. Vores dundyner bliver vasket minimum 2-3 gange om året. Jeg er i det hele taget lidt hys med min seng. Topmadrassen bliver vasket ca. 1 gang om måneden, boxmadrassen bliver i samme omgang støvsuget. Jeg kan slet ikke klare tanken om hvor mange timer man tilbringer hver nat i sengen og den så ikke bliver gjort rent ofte.
  9. Da Falke fyldte 1 år, opdagede jeg, at ud af de knap 150 billeder der var taget, var der ikke ET ENESTE af mig :( Tænk hvis jeg døde imorgen, så ville der næsten ikke være nogen billeder af mig, så Falke kunne mindes sin mor. Efter det lille wake up Call, 'tvinger' jeg nu min mand til at tage billeder af mig, han er ikke en skide god fotograf, men det gør ikke spor, meget kan redigeres i et godt fotoprogram :D
  10. Mine forældre talte om Marianne eller Pernille. Min far ville ikke pga. drillerier have Pernille (Pernille persille!) Så jeg blev en Marianne (stegepande/kaffekande) Som barn og teenager har jeg altid været rigtig ked af mit navn, det var SÅ gammeldags. Mødte aldrig nogen på min alder med det navn, men har haft en par svigermødre og et par legekammeraters mødre med det navn! :D Idag er jeg blevet glad for ikke at hedde det samme som alle andre. Mine forældre gav mig dog Christina til mellemnavn, så kunne jeg bruge det, hvis jeg ikke blev glad for Marianne. Har dog aldrig brugt det og det har mine forældre heller ikke. Var jeg blevet en dreng, så skulle jeg have heddet Morten.
  11. Jeg har en Aia og en Falke. Nu venter vi så en lillebror og kan slet ikke komme på et navn ;) Men vi har/har haft disse oppe og vende: Vile Roar Magne Vidar Saxe Asger Og havde det været en lillesøster, havde hun nok fået navnet Vilde eller Idun. Så ja, vi er nok nogle af de forældre, som giver vores børn underlige navne :D
  12. Jeg er uddannet bygningsmaler og så har jeg næsten en fuld HF :)
  13. Her hitter; Sebastians jul - Klart nr. 1 på hitlisten pt. Bamses julerejse Animal planet Dyrene på landet med Chapper Dyrene i Zoo Peter Pedal (kortfilmene) Traktor Tom Lille røde traktor Thomas tog
  14. Hehe nej, det er lidt spøjst, at man kan være anonym med sit eget navn ;)
  15. Jeg har altid ærget mig over at mit eget navn var taget på BX, så nu da muligheden bød sig her, har jeg valgt det :D På BX hedder jeg Frk. Tusindfryd ;)