Multe

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    168
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Multe

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hellere give lægen et kald for meget end et for lidt...
  2. Kender en pige/ung dame, der er døbt Lolita...
  3. Mormor og morfar indtager ubestridt førstepladsen hos os - derefter kommer tante og hendes børn (min bror, onklen er tæt på bunden...) På 3 pladsen kommer farfar - farmor er helt udenfor kategori, hun interesserer sig kun for sig selv! Og til sidst kommer tanten og fætteren (min mands søster) Flere personer har mine børn desværre ikke omkring sig... Dengang vi ventede os var jeg sikker på at min mands søster ville være en LANGT større del af mine børns liv end hun er blevet - men sådan gik det desværre ikke :)
  4. Vi har en - eller det vil sige, lillebror har en :) Vi er rigtig godt tilfredse, javist sidder han fast - men synes ikke han er fastlåst på en træls måde (og han er ikke vant til andet, så han brokker ikke over at storesøster har mere fri rammer!) Har endnu ikke oplevet at tage en våd/svedig dreng ud, han har altid været ligeså 'tempereret' som søster, der jo sidder i en almindelig... Vi elsker den :)
  5. Drømmefangeren har vi - men den kan kun fange de dumme drømme for hende :) Tror dog vi er kommet det til livs ved hjælp af snak snak snak :)
  6. Ja, det gør min datter også - endda jævnt ofte... Og ikke altid til min store morskab :) Hun bliver 4 til sommer, har altid været glad for bar røv - men når jeg sådan lige tænker tilbage, så ja... Det er tiltaget og har skiftet karakter siden start i BH! Idag sagde hun pludselig, ude hos mormor og morfar; seee mor, mine underbukser sidder ikke rigtigt!! (og BUM så stod hun med bare røv, bukkede og moonede mig! Altså, hun trak selv bukserne ned!) Hvordan det nogensinde lykkedes hende er mig en gåde, men en dag midt under aftensmaden, rejste hun sig op på stolen... Dansede 4 gange rundt om sig selv mens hun jublede - jeg har bar røøøøøv, seee!!!! Hun havde simpelthen fået trukket sine bukser af under maden iden vi havde set det! :)
  7. Tillykke piger :) :)
  8. -

    Her er det; peberfrugt, agurk, gulerod, pastaskruer, rejer, ostehaps, en halv frugtstang, et par nødder, rosiner, en rugkiks - eller en rest 'gnavekød' hvis vi har fået det til aftensmad... Kommer alt muligt forskelligt med :)
  9. 1 dyne og 1 sovepose... Ca 10 sæt sengetøj, meeeeen to havde vist været rigeligt! (ifølge faderen...)
  10. ELSKER at jeg 'bare' skal aflevere og hente min søn - kan slet ikke sætte mig ind i den problematik der ville være hvis vi selv skulle sørge for at fragte den frem og tilbage...
  11. Hvor dejligt - og frygt ikke... Man kan sagtens snige tøj ind... I hvert fald hjemme hos mig haha
  12. Lakrids chokolade Nougat Mælkechokolade med nødder Yndlings danske hits?
  13. Enig, sikken lækkerbidsken :)
  14. Tak for jeres svar, vi snakker snakker og snakker - for ja det er meget grimme 'ting' at se i den alder... Og så er det vist på tide, endnu engang at overveje hvilken kanal fjernsynet står på :) Det var en god ide med en stjernehimmel - da hun for et års tid siden begyndte at få mareridt fik hun en drømmefanger, og den virker for hende... Så tænker faktisk at med den rette historie muligvis kunne virke :) Andre gode råd modtages selvfølgelig stadig med kyshånd :)
  15. Har lige brug for jeres råd, piger... Min datter, der bliver 4 til sommer, har aldrig haft problemer med hverken at falde i søvn eller sove i egen seng - aldrig! Forleden fortalte hun at hun så 'dumme film' i loftet, når hun skulle sove... Ærligt, så slog vi det lidt hen der, da hun jo som enhver anden pige i den alder, nogengange fortæller nogle skove historier :) (altså, vi slog det hen på den der 'nåårh, så skal du bare tænke på noget godt, så går de væk' måde) Igår og idag har hun så været ked af det 10-20 minutter efter hun er blevet lagt - hun plejer at falde i søvn hurtigt, så om hun har været faldet i søvn de her dage ved jeg ikke... Igen er det de her dumme film, der kører i loftet... Som hun siger det - idag var det eks en jæger der hakkede alle hendes kære i småstykker! Vi snakkede meget om det - men sidder nu på hendes værelse, for falde i søvn alene - med 'truslen' om at hendes kære bliver hakket i småstykker, det kan jeg alligevel ikke bære (og jeg ved at åbner jeg døren lidt på klem, overtager hun lykkeligt pladsen i soveværelset, og det er vi ikke interesserede i...) Men hun skal jo ikke frygte at falde i søvn, så hvordan griber jeg det lige an? Håber I har nogle gode råd :)