TinaG

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    35
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About TinaG

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    17-11-2012
  1. Torsdag morgen den 15.11.12 kl. 02.52 så vores datter dagens lys for første gang:-) Efter en lang og lidt drøj omgang kom hun til verden med akut kejsersnit... Vi har det alle godt - og hold da op hvor er det bare det hele værd når man får sin lille guldklump i armene!!! Det er det største! Vi er bare så stolte og glade og nyder vores lilje nye familie:-) Held og lykke til jer andre og stort tillykke til jer der allerede har født:-)!
  2. Stort tillykke:-)!!!! Skønt at høre, at fødslen slet ikke var så slem!
  3. Stort tillykke med jeres små guldklumper!!! Hvor er det fantastisk at høre:-) Jeg glæder mig så meget til jeg selv er på den anden side af fødsel og kan nyde det som jer:-) Endnu engang kæmpe tillykke!!!
  4. Er der mon stadig liv i vores terminsgruppe?:-) Det er jo fantastisk at vi nu er gået ind i vores terminsmåned!!! Ved jo, at der allerede er et par stykker, der har født:-) Stort tillykke!!! Håber I alle har det godt!
  5. Mange tak for jeres svar piger:-) jeg er også kommet dertil, hvor jeg bare må give slip og tro på at min krop ved hvad den skal gøre;-) Jeg ønsker jer al held og lykke med fødslen og de små vidundere:-)
  6. Nu synes jeg pludselig, at tiden flyver afsted og fødslen (som hidtil har været langt ude i fremtiden) nærmer sig efterhånden ret hurtigt som en realitet... Jeg må indrømme, at jeg godt kan tage mig selv i at være ret nervøs samtidig med jeg selvfølgelig også er utrolig spændt og glæder mig til at møde lillepigen! Jeg har ikke gået til fødselsforberedelse, hvilket måske kunne have været en fordel tænker jeg nu...:-/ Har I mon nogle fif, råd eller bare beroligende ord?:-) Håber I har det godt!!!
  7. Mange tak for svar :-)
  8. Nu er der så mange der nævner de gratis pakker... Så vil lige høre hvordan, hvornår og hvor man får fat i dem? Er der mon nogle der ved noget om det:-)?
  9. Her er der også fuld aktivitet, og har været det siden uge 18, hvor manden også fik fornøjelsen af at mærke lillepigen:-) I starten var det mest om aftenen, når jeg slappede af, at vi kunne mærke de små spark! Men de sidste par uger har aktiviteten været stigende og hun sparker på livet løs flere gange om dagen:-) nu er sparkene faktisk så kraftige, at vi kan se dem uden på maven:-) :-) var til 2. Lægebesøg idag hvor lægen sagde at jeg fra nu også helst skal mærke liv hver dag, men det har vi jo gjort længe så det skal bare forsætte:-) jeg synes, at det er en fantastisk følelse at mærke hende sparke men må også indrømme, at jeg i starten skulle vænne mig meget til den følelse af liv inden i mig... Nu er det bare en helt fantastisk følelse og det hele bliver mere og mere virkeligt jo mere jeg mærker hende:-)
  10. Mange tak:-) pige- pige!
  11. Så kan vi også være med:-) var til ekstra scanning idag og vi venter os en lille pige :-)
  12. Så blev det vores tur- alt var lige som det skal være med lille baby! Den var enormt aktiv, hvilket giver god mening i forhold til at vi de sidste dage begge har kunnet mærke liv:-) - og samtidig er det en hemmelighedsfuld lille bebse, for efter flere forsøg fra hele to jordermødre, måtte de opgive at afsløre kønnet... Den ville bare ikke ligge så man kunne se det, så nu venter vi med endnu større spænding til vores møde med han/hun i november:-)
  13. Stort tillykke med Jeres drenge :-) glæder mig til forhåbentlig at få spændingen udløst på mandag efter scanning!
  14. Jeg er her også:-)
  15. Tak for svar:) kunne man jo sagtens blive fristet til!