GrønFrø

Medlemmer
 • Content count

  366
 • Joined

 • Last visited

About GrønFrø

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Fyn
 1. Nej desværre. Jeg skrev til Stokke, men de kunne ikke hjælpe mig. Jeg har nu fikset skrammerne med noget almindelig hvidt panelmaling (farven hedder rel 9010). Malingen er lidt for lys i forhold til den originale maling, men det er ikke rigtig noget man lægger mærke til.
 2. Jeg fryser i de små avent via bøtter. Det passer fint. Jeg tilsætter ikke sukker, og mosen er ret sut. Men baby spiser det med velbehag :-)
 3. Vi købte et sæt med begge dele. Men vi brugerselve giraffen mest.
 4. Tak alle sammen. Det lyder til, at jeg kan slippe for at koge 2 portioner grøntsager, dejligt!
 5. Nogen der ved, hvornår baby må få salt i maden? F.eks. kartofler kogt i saltet vand? Her koger vi alle babys grøntsager for sig selv, men er det overhovedet nødvendigt?
 6. Har du prøvet med kogte klude?
 7. Jeg synes ikke, jeg kan finde en kilesele fra thorn. Jeg kan finde en, der hedder snup let. Nogen der kender den?
 8. Jef har forsøgt mig med mm i grød, men det er noget værre biks for at sige det rent ud. Der er åbentbart noget i mm, der nedbryder strukturen i grøden. Så snart jeg har tilsat mm bliver grøden tynd som vælling. Det er uanset, hvor lidt jeg kommer i eller hvor tyk jeg laver grøden. Så her får baby grød lavet på vand og så får han mm hos mig eller i en kop. Tilføjelse: hvis jeg koger mm sammen med grøden bliver den fint tyk, men så er der vist nogen af de gode ting i mælken, der forsvinder.
 9. Jeg har kigget på babydan 3 selen med lynlås og på odders fit sele. Hvilken skal jeg vælge? Måske en helt tredje? Vores barnevogn er en odder zip og selen skal helst kunne bruges i en voksipose.
 10. Det er altså vildt underligt, at mit bliver ved med at gå i stykker. Alle 3 gange er det startet med at selve nettet er gået fra i kanten. I starten har det kun været et lille bitte hul, som så bare er blevet større og større.
 11. Mit insektnet bliver ved med at gå fra i kanten. Jeg har fået nettet byttet 2 gange, men nu er det så lige gået i stykker igen. Er jeg uheldig, eller er det et generelt problem? Tænker nemlig, om jeg skal få pengene tilbage i stedet for at få det byttet igen.
 12. Ok, tak for svar. Det undrede mig bare lidt, for man gemmer jo tit almindelig voksenmad med mælk i, og her sker der jo ingenting ved opvarmning.
 13. Jeg bruger min egen mælk, måske er det derfor, det bliver tyndt.
 14. Der står i bøgerne, at hvis man vil gemme gød eller mos, så skal man først tilsætte mælk og fedtstof efter opvarmning. Men hvorfor er det lige, det er sådan? Er det fordi mælken mister vitaminer ved opvarmning, eller er det pga. bakterier eller andet? Og så lige et andet spørgsmål. Når jeg tilsætter modermælk til grøden efter den er varmet, så bliver det tyndt som vand - og det er lige gyldig, hvor tyk jeg laver grøden. Nogen der har samme problem? Og hvad gør i?
 15. Jeg har købt det i jysk. Det hedder hobbyskum og kommer i en plade på 200x80x3. Jeg har så selv skåret det til og limet det sammen. Hele pladen kostede 125 kr, så det var ikke så galt, synes jeg.