matcha

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    22
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About matcha

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/13/1982

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    06-10-2012
  • Lokation
    Østjylland
  1. Pomp de Lux lagersalg - nogen, som ved noget...? :)
  2. Syntes det er svært, at se ordentlig på billedet, hvis det ikke lige skal være blåt... Nogen som ved hvad normalprisen er?
  3. Havde fundet Niran -men troede faktisk det var et drengenavn :rolleyes Men der er ikke lige nogle af de navne, som jeg er helt vild med, og det skal vi jo også helst være :)
  4. Mener, at man officielt skelner mellem foster og baby efter 6 måneder. Tænker om det kan have noget, at sige i forhold til abort/for tidlig fødsel og dåb eller begravelse. Hvor tidlig kan man eksempelvis få begravet et foster/baby...? Kan det være derfor, man har brug for en mere officiel definition...?
  5. Der er masser af navne sider, hvor man kan se betydningen af et bestemt navn. Men det er noget sværere den anden vej rundt... Så kender i til et pigenavn, hvor betydningen er noget i retning af "altid" eller "for evigt"?
  6. manden er til Alma eller frida, jeg er til celine, caroline, ella så vi diskuterer stadig :) Måske marie til mellemnavn eller noget andet som starter med "mar"....
  7. Tak, men det er nu ikke fordi jeg har gjort noget for det -har bare ikke så meget lyst til slik og chokolade som jeg plejer :sandie Krydser fingre ;)
  8. Uge 27 og har taget 4-5 kilo på...
  9. min normale sukker afhængighed og lyst til alt hvad er er sødt, er på mystisk vis afløst af en lyst til frugt og grønt :) meget, meget overraskende...
  10. Tror vi nøjes med, at tage ud i vores sommerhus. Vi har rejst 4 gange her i foråret, så har ikke det helt store behov lige nu :)
  11. Uha, denne tråd kostede lige 1400,- :whistling -men jeg fik da fri porto :P (Som også gælder til Danmark, ved køb over 699,- så vidt jeg kunne se)
  12. Uge 18 og har taget ét eller to kilo på...
  13. Har endnu ikke mærket noget, men det er også første gang...
  14. Jeg har to veninder, som inden for de sidste 10 måneder har født i Randers, og de har været helt tilfredse :) Det er også lavet en undersøgelse, omkring tilfredsheden, på de forskellige fødeafdelinger i landet. Der fik Randers en rigtig fin placering, mener det var som nummer to... Jeg skal også selv føde på Randers sygehus. Min eneste erfaring med Skejby er børnecancer afdelingen :( Men der er de rigtig dygtige og kompetente. Dejligt, at det ikke gik værre med din søn, men man kan jo ikke lade være med, at tænke "hvad nu hvis"...
  15. Tak for de gode råd :super Havde slet ikke forventet, at jeg skulle få bækkenløsning, jeg er jo aldrig syg og har aldrig haft problemer med led eller noget som helst andet. Men er blomsterdekoratør, så står op hele dagen i et koldt rum, det kan måske nok have noget at sige. Træner i fitness center og vil igang med at svømme igen, så må vi se om det kan hjælpe... Men et bælte vil vel ikke hjælpe, når jeg ikke rigtig har noget mave endnu...?