karina30

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    115
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About karina30

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. jeg vil gerne sige tusind tak for alle de gode råd der er kommet. der er helt sikkert en masse der kan bruges. takker for alle de fantastiske mennesker der er herinde
  2. Hejsa. Jeg skal igang med suprecur næsespray, fra d. 30. Jeg vil høre omder er nogen der har været på det som evt vil dele med mig. Jeg har læst mig frem til at der nærmest er en million bivirkninger ved den, så jeg er meget nervøs for hvor meget jeg bliver påvirket af det. Jeg har før været på pergotime og puregon, der var mine bivirkninger ikke så slemme, ikke andet end at jeg kunne tude over de mindste ting.
  3. Er der nogen der har et forslag til hvordan jeg skal få min mand til at overgive sig med hensyn til BK. jeg har fortalt ham om siden og om hvordan man kan snakke med DEJLIGE tøser i samme situation som os selv. han er meget imod at folk ligger hele deres liv ind på en hjemmeside. det vil han bare ikke ha. mit problem er at han ikke ved at jeg har en profil herinde, han tror bare jeg "kigger". jeg ved at han bliver fuldstændig tosset hvis han finder ud af at jeg skriver herinde. HJÆLP. Jeg synes BK er et fantastisk sted hvor man kan komme af med sine følelser og snakke med andre, få gode råd osv. jeg vil være meget ked af at skulle undvære det.
  4. det er virkelig bare sygt, men det er deværre ikke nogen joke. politiet er i fuld gang med at undersøge sagen. hvem fanden gør sådan noget, helt ærligt.
  5. nu er det ikke fordi jeg skal prøve på at være klog på det område eller noget. men da jeg ved den første IUI havde to store fine æg, tabte jeg først den ene, snakkede med gyn og fik målt HCG som stadig var stigende. hun fortalte mig at der højest sandsynlig var to hvor den ene stadig var der. det var den også da mit HCG blev ved med at stige, men jeg tabte desværre også den anden. så jo det kan godt lade sig gøre.
  6. hvor er han bare skøn :)
  7. hejsa. jeg vil meget gerne prøve at hjælpe. vi har selv lige været igennem i IUI-H forsøg. og selve insemineringen kommer til at koste jer 1271 kr. alle konsultationerne skal i ikke betale for de er stadig gratis. derudover kommer så hvad du skal have af medicin. og ja det er rigtig at man selv skal betale medicin indtil de 15000 kr. men så meget vil du slet ikke komme til at bruge på det ved en inseminering. et gæt fra min side vil være ud fra hvad jeg selv brugte og det er homon piller (pergotime) og derefer indsprøjtninger og det rendte op i omkring 2000 kr. mange kan nøjes bare med pergotime og de er ikke så dyre som homonindsprøjtningerne. håber det kunne hjælpe dig lidt.
  8. Det er vildt flot af din mand at han resgere på denne måde. Vi har også snakket om de forskellige muligheder hjemme hos os og min man der også klar på alt, der er det igen mig der tænker meget over tingene. Det er jo ikke biologisk "vores" barn. Jeg kan godt forstå hvis du er meget i tvivl. Det er noget der skal tænkes igennem meget. Jeg tror måske i sidste ende at jeg ville spinge på vognen og gøre det. Hvis du virkelig bliver så dårlig over de homoner du skal tage under behandlingen så hjælper du jo også dig selv. Og jeg er sikker på at både du og din mand vil elske jeres barn som det var 100% jeres. :goodluck
  9. det er altid rart at man får lov til at mærke at det også er mennesker der er bag de hvide kitler, ellers kan det godt være meget frustrenede, det kan jeg godt snakke med om. når man ikke lige passer ind i de bokse de har, og det eneste man ønsker sig er at blive mor.
  10. De anbefaler også den lange behandling i deres folder, men synes jo bare at det godt måtte gå hurtigt ;) men jeg glæder mig også til at høre hvad vi får ud af info mødet. der er jo så mange ting man ikke lige helt har styr på ovs.
  11. fik du også den lange behandlingsform, med opstart af næsespray, eller var det den korte.
  12. tusind tak for jeres svar. vi skal til informationsmøde ude hos dem her d. 30/5 så det er jeg lidt spændt på. jeg har fået et hæfte hvor man kan læse om de forskellige behandlinger, men jeg er lidt i tvivl om hvorfor mange får den lange behandlingsform hvor man skal starte med næsespray. vi har jp været igennem to IUI forsøg (begge lykkedes, men kort) så vi ville jo gerne bare ha den hurtige behandlingsform.
  13. Jeg har godt nok en tråd i "min vej til graviditet" men vil meget gerne høer herinde om der er nogen der har modtaget behandlinger på Skejby? Vi har gået hos gynækolog i et stykke tid og prøvet med to IUI forsøg. Første forsøg endte med en spontan abort og andet forsøg endte med en GUL som jeg først lige er kommet mig over. Vi skal nu videre i behandlingssystemet og igang med IVF behandliger. Jeg er meget nervøs for hvordan det forgår og hvad der skal ske. Håber meget på at der måske er nogen der har erfaringer fra Skejby de gerne vil dele med mig.
  14. Hejsa tøser :P Det var igår 14 dage siden jeg blev insemineret, men ville vente til idag med at teste. Dagen igår var dog ikke særlig sjov da jeg fik en smule frisk blod på papiret efter toilet besøg :( Så flyver tankerne øv øv det var så det, pis pis. Men men men som alting dog kan vende, til morgen idag kunne jeg dog fremskaffe 2 streger :glad Den er dog stadig lidt utydelig men den er der dælme... Jeg er ovenud lykkelig men har en snert af nervøsitet for da jeg testede positiv i nov var lykken jo ikke længe pga SA. Men er pt meget glad og lykkelig. :glad
  15. Så er der lige en tester mere til uge 6.... Jeg vil gerne på onsdag d 9.