Oates

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Oates

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg kan godt forstå, du spørger, om Croozeren er så mange penge ekstra værd. Men tænk lige på, at det handler om sikkerhed for dit barn. Vi har selv købt croozeren så er selvfølgelig farvede af det og ikke særlig objektive. Men de billige trailere har dumpet tænks test. fx den fra biltema. De har vist ikke testet Thansen.... Prøv at google nogle anmeldelser og se tingene an i butikken. p.s. vi købte vores med prisgaranti i babysam. Så vidste vi, at vi ikke blev snydt på den bekostning
  2. Når du kun har to tv-kanaler, vil jeg helt klart anbefale dig filmstriben.dk. Her kan du låne film direkte på nettet fra biblioteket = hurtigt og lovligt. jeg synes faktisk, de har mange gode titler at vælge imellem
  3. Ja Philips avent SCD505 er testvinder... og den koster kun 500 kr!
  4. Til de interesserede har "tænk" endnu engang testet babyalarmer. Det er næsten umuligt for mig at undvære log-in til "tænk" med alle de babyting, de tester.
  5. Det er rart at høre jeres erfaringer. Hvis det bliver for besværligt, må man jo bare købe et stativ til stellet. Bilen er en Seat Mii med et bagage-rum på omkring 250 liter.
  6. Vi står og skal købe ny, lille bil. Vi har testet, at en odder med x-dream stel kan være i bilen, men det kræver, at man også slår selve barnevognskassen ned. Baby-sam siger, at man højst må gøre sådan et par gange om ugen, da det kan skade vognen. Vores forældre, som er dem vi oftest besøger i bil, vil købe barnevogne, der står ved dem, så der behøver vi ikke slæbe barnevogn med. Men jeg er stadig i tvivl om, det kan være et problem at slå barnevognen så meget sammen? Derfor vil jeg meget gerne vide, hvor tit I har barnevognen med i bilen?
  7. Vi står og skal købe ny, lille bil. Vi har testet, at en odder med x-dream stel kan være i bilen, men det kræver, at man også slår selve barnevognskassen ned. Baby-sam siger, at man højst må gøre sådan et par gange om ugen, da det kan skade vognen. Vores forældre, som er dem vi oftest besøger i bil, vil købe barnevogne, der står ved dem, så der behøver vi ikke slæbe barnevogn med. Men jeg er stadig i tvivl om, det kan være et problem at slå barnevognen så meget sammen? Derfor vil jeg meget gerne vide, hvor tit I har barnevognen med i bilen?
  8. Så står man med en positiv graviditetstest, og allerede nu vil man jo det bedste for sit barn. Desværre er både mine forældre og svigerforældre storrygere, så har ikke lyst til at udsætte barnet for passiv rygning. Vi vil gerne holde graviditeten hemmelig lidt endnu, men vi kan jo ikke bede andre mennesker tage hensyn uden at have en god grund? Vi ser vores familier hver uge, og vi har heller ikke lyst til at holde os væk fra dem. Hvilke nødløgne kan man bruge? Hvad har I gjort?
  9. Hvor er jeg glad for jeres svar! Tusind tak fordi I tog jer tid til at svare på mine spørgsmål. betyder det, at vi skal forsøge at blive gravide selv eller vil man, med min kærestes sædkvalitet sende os videre i systemet?
  10. Jeg håber virkelig I kan hjælpe mig med mine tusind spørgsmål og vil dele jeres erfaringer med mig. Min kæreste er blevet opereret "dernede", og vi var derfor usikre på, hvor svært det ville være at få børn. En sædprøve på privatklinik viste 7 millioner sædceller. Vi har forstået at det er lidt. Men hvor lidt? Skal vi helt opgive at få børn naturligt? Kan man ændre sædkvaliteten betragteligt ved fx sund kost og motion? Min kæreste skal snart til lægen. Hvad kan vi forvente her? Vi har nemlig ikke prøvet at få børn særlig længe. Vil lægen bede os se tiden an? Kan vi forlange en udredning? Skal vi i behandling? Hvad burde være vores næste skridt på vejen mod børn? Ja, tusind spørgsmål trænger sig på. Lægen kan forhåbentlig hjælpe os, men jeg er nødt til at få vished nu.