Fru-Malling

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Fru-Malling

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    09-06-2012
  1. Ej hvor dejligt! :loveshower :loveshower :loveshower Tillykke med jeres lille skønne pige!
  2. Der hvor jeg har kigget (hos dem i Kolding) var der masser af tider.. selv i selv samme uge hvor jeg kiggede.. Så tror nok jeg skal få klemt mig ind på en tid. :goodluck Men ellers går det nok.. så venter vi bare til MD.
  3. vi venter lige til vi har været til en ny NF på fredag (i håbet om at I kan se det der), hvis ikke bestiller jeg en tid, forhåbentlig inden jul :)
  4. jeg fik først brev da jeg var 11+6.. så man kan komme til at vente længe..
  5. Hej piger. Så har jeg været til NF idag. Det gik rigtig godt. Det var en skøn lille brombasse. Men de kunne ikke udføre risikovurderingen fordi hun ikke mente at jeg var så langt henne. Blev sat 12 dage tilbage :o Ikke at det på nogen måde passer i forhold til hvornår vi har været sammen, for i følge hende så passer det med at baby er lavet 2 dage før jeg testede positiv. lidt fjollet :P Men hun ville ikke sige præcis hvor langt jeg var henne, før jeg har været til en ny NF den 9. dec. Men så får vi da baby at se igen om 1½ uge :loveshower + der er længere tid til at få overstået eksamenerne til sommer inden baby kommer..
  6. super go idé med de to tråde.. :loveshower
  7. jeg har haft kvalme hele dagen og natten med, de sidste 1½ måned.. Jeg er ved at være riiiiiigtig træt at det!
  8. Hej

    Hej. og velkommen til :)
  9. jeg tror det bliver barnevogn efter MD (eller en evt. kønsscanning). Eller måske noget tøj. Men kun i begrænsede mængder hvis det bliver en dreng igen.. Hvis det bliver en pige kunne jeg godt lige gå shop-amok. :shop
  10. jeg fik fyldt tre glas der da jeg var ved lægen 9+4 Jeg skal føde på OUH
  11. Jeg er godt nok ret forvirret, for da jeg fik taget den der blodprøve hos lægen fik jeg at vide, at den ikke havde noget med NF.OG at jeg ville få taget en ny blodprøve til NF scanningen. Og jeg er også ret forvirret over at der er nogle der har fået taget blodprøven ret tidligt.. nogle skriver at de fik den taget allerede i uge 7/8 stykker.. Ved lægerne heller ikke selv helt hvad tingene drejer sig om eller, siden de lader nogle få taget blodprøven så tidligt.
  12. okay.. men jeg er jo 10+5, det bliver da rimelig meget i sidste øjeblik når manden skal bede om fri.. Jeg var også først til første lægeundersøgelse da jeg var 9+4.
  13. jeg er ikke lige kommet igen endnu. men skal jeg.. Hvis du er bange for forstoppelse så prøv at have noget sveskejuice stående og lige snup et halvt glas inden du tager afsted om morgenen. det kan godt løsne på det.. og det smager ikke særlig slemt. Held og lokke med tarmene. :goodluck
  14. øv jeg har intet hørt.. jeg har ikke engang fået brev om NF :(
  15. ingen skade hilsen min læge.. :) god bedring.. :kram