MrsAndersen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    2,003
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MrsAndersen

  • Status
    Mor til skønheden Christine
  • Fødselsdag 12/26/1979

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Storkøbenhavn
  1. Øv, jeg bliver altså desværre nødt til at melde afbud. Vi har en lidt hård tid med Christine med opkast i øjeblikket (hvor hun minimum en gang i døgnet tømmer maven helt :()og så er det bare ikke så fedt at være ude :( Jeg vil rigtigt gerne med næste gang og håber I andre får en hyggelig brunch sammen:)
  2. Christine er snart 4 måneder og holder stadig ikke til mere end 1,5-2 timers vågentid ad gangen, ellers bliver hun overstimuleret og overtræt og har svært ved at finde ro når vi putter hende. Hun har typisk en morgenlur som varer alt mellem 45 minutter og 2,5 time, en middagslur som varer mellem 1,5 og 3 timer og så en lille lur i barnevognen om eftermiddagen når vi lufter hunden. Og så lige en powernap et par timer før sengetid (hun kommer i seng kl 19.30-20). Hun er også en af de babyer der sover relativt meget :) Da hun kun var få uger gammel havde hun vist ikke helt så lange vågenperioder og sov mere i løbet af dagen.
  3. Jeg kan godt springe på den 17. alligevel hvis det er :)
  4. Ja, det kan jeg huske, du nævnte på et tidspunkt - var det ikke fordi hun var låst i nakken? Åh det er godt med en succeshistorie med et barn med spiseforstyrrelse - Bisbebjerg er en af de afdelinger af spædbarnspsykiatrisk de har, hvor vi skal til Glostrup. Puh, vores ophold på afdelingen i Herlev har bare gjort at jeg har fået set alt for mange lidt ældre børn der ikke ville spise og jeg er bare så bange for at Christine tager problemet med sig i fremtiden :( Tusind tak for historien :kiss
  5. Tak, søde du - den er meget værdsat. Skal nok svare snarest :kram2
  6. Åh ja, vores problem er jo netop at Christine aldrig har været en stor baby så derfor har det været svært at acceptere at hun har spist markant mindre, men det har jo så også været næsten hver dag og ikke bare en gang imellem. Kunne godt forestille mig at hun ligesom Aron ville reagere hvis hun virkelig blev presset til at spise når hun ikke ville. Men det synes jeg ikke vi har gjort - vi har bare brugt uforholdsmæssigt megen tid på hvert måltid og skulle måske i stedet acceptere at hun bare ikke ville spise. Men jeg tror så resultatet ville have været en meget dehydreret baby. Kan godt forestille mig at vi, når Christine vejer noget mere, bedre vil kunne acceptere at hun ved et måltid bare ikke vil spise så meget eller måske intet - fordi så kan hun tåle det. Det foreslår de også på hospitalet - men det er ikke endnu, lige nu skal vi bare have fyldt hende op. Det lader til at Aron ligesom Christine er meget mere interesseret i omgivelserne end at spise - og det passer meget godt med af det blev mere markant ved 3-månedersalderen for det er også nu, Christine for alvor er blevet slem til at fokusere på alt muligt andet. Tak fordi du lige delte :kiss
  7. Jeg leder simpelthen med lys og lygte efter andre der har eller har haft en baby der bare ikke rigtigt vil spise. Hvis I har læst i min tråd så ved I at min lille Christine synes at alt andet end at spise er interessant - og derfor har vi i øjeblikket en sonde i hende så vi kan sikre at hun får nok næring. Ligeledes skal vi i forløb på spædbarnspsykiatrisk på Glostrup Hospital. Så - andre herinde der har prøvet spiseproblemer (måske af den mere alvorlige art), sonde osv? Jeg læser meget på nettet om babyer med samme problem som vores Christine men tænker bare på om der er nogen herinde at erfaringsudveksle med - eller nogen der kender nogen? Jeg synes jeg føler mig sådan lidt alene i den her situation, nok også fordi den (heldigvis da) er så sjælden.
  8. Jeps, bliver rigtigt spændende! Kender du dem?
  9. Øv, jeg kan desværre ikke komme med alligevel - det er lykkedes mig at få en tid til samtale på spædbarnspsykiatrisk den dag som er næste step for lillepigen, så det jo dejligt :)
  10. Hehe ja en sonde er jo ikke noget man ser hver dag så det kan være vi bliver et tilløbsstykke :lol Om ikke andet så pga hendes hårpragt - fantastisk hanekam hun har :lol
  11. Må jeg gerne komme på som en måske'er? Har jo været lidt 'væk' på det seneste men vidste godt I skulle mødes. Jeg skal lige se tiden an mht hvordan Christine har det - flaske vil hun nok ikke tage når vi er ude så hvis I andre kan holde ud at se på sonden, som hun så får mad igennem så kan vi klare den :) Jeg trænger virkelig snart til at komme lidt ud...
  12. Min sp foreslog for efterhånden et stykke tid siden at vi prøvede at køre med kl. 9-lur, kl. 13-lur og så en gåtur med lur i barnevogn på et eller andet tidspunkt efter kl 15 - herefter godnat kl 20. Vi har heller ikke endnu kunnet passe disse lure ind med de tidspunkter hvor Christine skal have mad - men kører typisk med max vågentid på 2-2 1/2 time ad gangen (ellers bliver hun overtræt) og så lure derefter. Som regel slår hun selv over på nat kl ca 20 og spiser derefter i søvne indtil næste morgen kl ca 7.
  13. Ja, jeg har en ganske markant efterfødselsreaktion og vil gerne høre lidt fra andre der også har været der. Både milde og svære reaktioner. Synes nemlig ikke det er det, jeg læser mest om herinde. Hvad var jeres symptomer, hvad gjorde I for at komme videre, hvor lang tid gik der etc?
  14. Jeg fik vist besked på at jeg bare skulle vente til strips'ne faldt af selv, men mødte så en jordemoder på privat barselshotel efter et par uger, der hev dem af mig, fordi det hele jo var vokset fint sammen :) Jeg fik kejsersnit den 13/6 og vi har altså ikke haft sex endnu, nok mest pga blødningen og så generelt træthed og manglende overskud, men jeg har også været lidt bekymret for mavemusklerne og sådan, da de jo også bruges når vi hygger :) Vi snakkede lige om at prøve i denne weekend faktisk - jeg tror det er helt individuelt, hvornår man skal gøre det - da vi fik lavet hælblodprøve osv på hospitalet nogle dage efter fødslen, fik vi at vide, at vi kunne gå igang når jeg var klar.