Sarahb_dk

Medlemmer
 • Content count

  771
 • Joined

 • Last visited

About Sarahb_dk

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 07/20/1981

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Hvidovre
 1. Det er godt nok en træls start på dagen. Håber resten af dagen bliver bedre
 2. Jeg har købt ny telefon En Huawei P9, er spændt på om jeg kan finde ud af den
 3. Tror vi skal have noget wok med masser af grøntsager og teryakimarineret kylling
 4. Hvor er det godt at svigermor kan "aflaste" lidt, når din mor ikke lige evner det. Og lige et , det lyder til at det er lidt hårdt for tiden.
 5. Håber det går godt hos lægen i morgen
 6. Vi er også glade for molos flyverdragter til Johannes, han er en slank lille fis. Vi har også haft en lego, den var også god :)
 7. Haha, det er nu også hyggeligt når.man falder i snak :) Jeg kender ikke forældrene, så jeg tror vi tager det lidt som det kommer og så må vi se hvorden det går :)
 8. Tak for svar :) Vil også helst være med (netop for at lige se situationen an) Er nok bare bange for at være "for meget" og stille an med kage og hvad ved jeg og det så er helt akavet :D Tror jeg sender en sms I morgen og så tager vi det derfra. Håber sådan det bliver en succes. Johannes er sådan liiidt tilbageholdende i forhold til andre børn, så det vil være så godt for ham (hvis altså det går godt :) )
 9. En af mødrene i børnehaven har spurgt, om vi har lyst til at lave en legeaftale en dag. Det var lige i hente-situationen og lidt kaotisk, men fik sagt at det vil vi super gerne.. men æhh, fik jo ikke rigtig aftalt noget og nu er jeg her i tvivl om hvad jeg så gør :rolleyes Sender man en sms? Og hvad er normalt, altså tager mødrene med? Og skal man lave kaffe osv? Ej jeg er jo helt på bar bund :rolleyes
 10. Nå nej det går ikke så :) hvad med en Marc Jacobs hillier hobo?
 11. Hvad med Ida ising? :)
 12. Johannes og jeg er selv hjemme og han har bestilt hot-dogs :)
 13. Herhjemme er bumletoget blevet til gumletoget :lol
 14. Nå ja og så selvfølgelig gode sko med meget fast hælkappe og minimere brug af gummistøvler.. men så vidt jeg husker, så er du ret opmærksom på gode sko? :)
 15. Johannes er hypermobil og vi har haft en fysioterapeut på besøg i børnehaven (kun til møde, ikke observation af ham) Vi fik anbefalet at han skulle lave tumlelege, rulle, trille, gynge osv. Alt der styrker hans balance og han ryg. Fx køre på bobles rullebræt på maven, gynge på sansegynge på maven og evt øvelser på stor bold. Han er så også lidt usikker motorisk, fordi han er hypermobil. Vi laver rigtig meget motorikbane, svinger ham rundt og tumler og så går vi i svømmehallen ca 1 gang i ugen. Det har givet rigtig meget her hen over sommeren og han har rykket sig helt vildt. Inden sommerferien var vi forbi en kraniosakral terapeut / motorikvejleder, hvis du vil kan jeg sende dig de noter vi fik fra hende? :)