MRSMOFF

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    86
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MRSMOFF

  1. Skal til race i hele norden sammen med min dejlige kæreste som er racerkøre :-) også skal vi ud og stunte sammen med gutterne :-) Nårh ja så skal vi også være i vores forretning og besøge svigermor, og mor :-)
  2. I need to :-) Skal helt sikkert ind og se den, og skal have en veninde og hendes mor med :-) Glæder mig
  3. Velkommen til Påskehare.. Dejligt du sprederlidt glæde herinde :loveshower
  4. Skoda fabia var også med i vores overvejelser.. men fik en skide godt tilbud på et passat stc.. Så det blev den :-) Hahah ja det går hammer stærkt.. :lolhit
  5. Vi holdte nytår med et vennepar og deres to børn. Den ene er syg så det var kun Erik der var med ude og se på fyrværkeri.. Naboen skyder noget af som så springer 5m over jorden så vi blev alle lidt chokeret. Da han så skyder et batteri af som larmer meget højt bliver Erik bange og vil ind. så tagerham i hånden og går ind.. Da vi har siddet i 10 min indenfor siger han så til mig, Bennerdicte når du ikke er bange for fyrskevaskeriet længere så er jeg heller ikke, så vil jeg gerne med ud igen. Heh total kær knægt.. Han spørger mig også altid om jeg kan lide ham, så svare jeg ja, så siger han er han også kan lide mig for jeg er pæn :loveshower Han er bare den skønneste knægt
  6. Ja det er dejligt :loveshower
  7. Acer Hp Mac Ynglings familie bil ??
  8. Sushi Max burger Charlie burger Haveredskaber ??
  9. Har det på samme måde.. JEg venter bare på han skal fri så jeg kan planlægge.. Vil først giftes i 2014 men vil gerne i gang med planlægninge, er også inde påå Bryllupsklar.. Fy for søren man bliver afhængig :loveshower Lad os krydse for at mænderne snart tager sig sammen :-)
  10. KÆMPE TILLYKKE :loveshower
  11. Bruger MRSMOFF Da manden er MR Moff hehe.. Det er hans firmas navn, men rigtig mange kalder ham det, også er de begyndt at kalde mig MRS MOFF eller Moffine ;-)
  12. Ja det er fantastisk :loveshower
  13. Nåårh hvor er hun skøn :D hehe :loveshower
  14. Min venindes skønne drenge Fyrskeværskeri Radiator-elevator Bennerdicte- benedicte Mig selv da jeg var lille havde det rigtig meget med at sige pasgetthi Rumræser-brumbasse og den dag i dag bytter jeg stadig om på forbogstaver eller andre bogstaver midt i ordet når jeg skal snakke hurtigt eller er stresset ;-)
  15. Den 22. Skal vi holde julekomsammen med min mor, søster og min søsters kæreste hjemme hos os, vi har valgt at lave spille gaver da ingen af os rigtig har råd til at skulle give personlige gaver, men det er nu også rigtig hyggeligt :jul2: Den 23. om morgenen skal vi over på min fars grav og ønske ham god jul inden turen går til falster. Den 24. skal vi holde jul hos Michaels mor nede på falster sammen med hendes plejebørn :) Vi skal være der fra d. 23 og så en uges tid frem, kun med en enkelt dags undtagelse hvor vi skal spise grønlangkål og skinke hos min farmor :jul12: Vi tager lige en tur derned her i weekenden for at gøre alt vores "legetøj" som er crossere og 4 hjulet crossere klar til at vi skal holde juleferie dernede :) Glæder jul til jer alle sammen :jul3:
  16. -

    Vi skal fejre nytår med et vennepar og deres 2 børn :) Vi skal have fondue, Også bager jeg kransekage tårn til når klokken slår 12. Ved ikke om vi skal have andet endnu :)
  17. Hej alle.. Drømte til min store overraskelse i nat at jeg var gravid.. I drømme havde jeg haft nogle smerter i maven og er mærkelig bule i venstre side. Jeg var tynd, MEGET tynd og man kunne se der var noget der stak ud, så blev jeg scannet og fik afvide at jeg var i uge 20 og den bule man kunne se var baby ansigt. Derefter tog bule form som et ansigt.. Virkelig klamt og mærkeligt.. Tror jeg har brugt for meget tid herinde når drømmene pludselig begynder at blive sådan hehe.. Er der andre end mig ?
  18. Tak for svaret :)
  19. Hører godt nok ikke til her.. Er faktisk ikke gravid endnu, men vil så gerne lige spørge om hvad kåltesten, og de andre tests for den sags skyld går ud på ? Håber det er ok :)
  20. Aaah ja ok. Der var jeg ikke lige så fandes hurtig :D haha sådan kan det jo gå, men hvis du læser hendes emne igennem igen kan d se der er en lille flyve tur i mellem hende og tattovøren haha :D
  21. Fordi når man får lavet en tatovering kan det ske at tattovøren ikke får lagt farve nok i den første gang.. Så kan det ske den skal tegnes op, Det sker faktisk tit at den skal det.. Det er derfor vi fortæller det omkring optegningen.. Det er heller ikke alle der er lige gode til at tage i mod tatoverings farven.. :) Fra min side af var det bare lige for at fortælle det :)
  22. Dejligt de er tilfredse.. Men som banshee siger så er det ikke så let at få den tegnet op.. Flere af mine er blevet tegnetop, specielt den på min finger, tog ikke så godt i mod farve på min venstre overarm som jeg gør andre steder, også er læggen også lige blevet tegnet op en enkel gang... Self kan du betale dig til at få den tegnet op herhjemme, men det er ikke alle der vil "rode" ved andres tatoveringer.. Bare så du ved det.. Vil ikke afskrække dig eller noget.. Du skal helt klart gøre som du føler :D Bare lige lidt erfaring fra en tattoveret ;) Hehe
  23. Den på læggen som jeg fik lavet da min far blev syg med kræft for anden gang. Den lille en som jeg har fået lavet på siden Min søsters og min hemmelige forkortelse :) Også en jeg fik lavet sammen med 2 kammerater :) "Det var et væddemål" det sidste jeg har et stjerne på indersiden af min venstre læg Kram Benedicte :loveshower
  24. Har også et par stykker jeg gerne vil vise frem.. I skal ikke tage jer af julebillederne, men det var nogle der blev taget sidste år til min julekalender :) Et billede af den på min venstre overarm Min fars initialer, fødselsdag og dødsdag på overarmen og min eget stjernetegn og fødselsdag på skulderen. Der er lige fem endnu ;) Har så kun billeder af tre af dem men de skal nok komme ind også ;)
  25. Må man spørge om hvem du skal have lavet din tattoo hos ? :) Er selv "lettere" tattoveret.. Hehe kan rigtig godt lide din sommerfugl.. Og er også rigtig glad for tekster.. Har selv en stor en på læggen hvor jeg har fået skrevet lidt.. også nogle mindre med skrift.. Go for it... :D