BabyAyla

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About BabyAyla

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Mig: 4800 og 58 cm Født en uge før termin Ayla: 3850 og 53 cm født 3 dage efter termin David: 4010 og 55 cm født 6 dage inden termin:) Så ja, jeg var selv og føder også store børn.
  2. MIn søster var gravid trods mens til hun var 3 mdr henne. :) Så det hænder.
  3. det er jo som at sige at en gravid netop er fed. Jeg siger bare at man ikke kan ændre på folk, men du kan ændre på dig selv.
  4. Men de siger jo ikke at du er fed. Og hvad så hvis der er nogen der synes at du er gravid. Man kan da ikke blive fornærmet over en fremmeds bemærkninger. Siger en mor der er er mild overvægtig og skammer sig ikke!:)
  5. Igen mener jeg at man slet ikke skal tage det så tungt. Jeg havde også på et tidspunkt haft en trøje på det fik mig til at ligne en der var gravid og der var en dame ved kassen der spurgte mig om ikke det var slemt at være gravid i denne varme (sommer). Hvortil jeg svarede at det ville jeg have vidst hvis jeg var gravid og hev så min trøje flad så hun kunne se at der ingen mave var. Hun blev flov og vi grinede. :) Så nej., jeg synes ikke at man skal blive fornærmet over en bemærkning fra en hel fremmed, som ovenikøbet ikke mener noget ondt. Man skal arbejde på sin egen usikkerhed. Nu har jeg en fin bød mave efter at have født to børn, med strækmærker og det hele og jeg er stolt af det!:))
  6. Jeg synes altså ikke at det lyder til at hun bevidst var fræk og prøvede at fornærme dig. Måske er det dig selv du skal arbejde på? Jeg kan sagtens spørge overfladisk til en kvindes graviditet, hvis vi står ved siden af hinanden i en kø eller sådan. Jeg ser det som en smuk ting at være gravid og selvfølgelig er ens mave ikke en fælleseje, men man gør ingen ondt ved at spørge på en pæn og høflig måde. Synes at vi nu om dage kommer alt for lidt hinanden ved.
  7. Ja da, hvis det er nogen jeg kender der ringer- hvis ik, så lader jeg telefonsvareren tage den.
  8. Jeg nikker til dem alle sammen:) jeg har lige for tiden en trodsig snart to-årig jeg godt kunne afsætte i en uge eller tre:))
  9. Exorcisten og the ring:) Men japanske film tager prisen. hold kæft de kan noget...