Tazbaby

Medlemmer
 • Content count

  415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Tazbaby

 • Rank
  Meget søvning nisse
 • Birthday 10/30/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Aalborg
 1. Vi bruger stadig.. Min lille pige kunne slet ikke få fat, da mælken løb til og derfor blev de introduceret. At vi ikke er kommet af med dem, skyldes sikkert manglende motivation fra min side, for hun ammer fint med dem og jeg mangler ikke mælk :)Nuher hvor hun er over 2 måneder er løbet for at undvære dem vist helt kørt, hun har udviklet sin sutteteknik efter dem og den teknik er godt etableret.. har nu heller ikke noget problem med at bruge dem, det værste er at de skal skoldes, men har 4 stk, så det er kun 2 gange pr døgn det er nødvendigt.
 2. Spændende program... Og spændende med de forskellige holdninger :)
 3. Andre der døjer med manglende appetit? Troede ellers man blev så frygteligt sulten af at amme, men det gør jeg bare ikke, har faktisk ikke ret meget appetit og stort set ikke rigtigt lyst til noget, plejer ellers at have masser af cravings :D Hvordan kan nan mon stimulere sin appetit eller skal man bare 'tvinge' maden i dig selv? kunne have mistænkt at det hænger sammen med træthed, men det vides jo ikke helt sikkert. Er en smule nervøs for at det går ud over min mælk :(
 4. Endte på +14,5 Har her knap 2 uger efter smidt omkring 8-9 kg..
 5. Det kan jeg godt forstå du bliver nervøs for, så hjælper min historie nok heller ikke på det :) Om ikke andet, så må fødegangen sende en ambulance, hvis det går rigtigt stærkt. Jeg havde planlagt at føde hjemme, men kunne ikke alligevel, da det var før tid.
 6. I øvrigt rigtigt mange tak for lykønskningerne :)
 7. Vi var indlagt en uge for at få amningen i gang :)
 8. Man kan godt sige, at jeg var forberedt på, at det ville gå hurtigt. Claras fødsel tog kun 3 timer i alt :) men alligevel SÅ hurtigt var overraskende og ret voldsomt. Fik begyndende pressetrang herhjemme og hele vejen med ambulancen, det var ret heftigt.
 9. Så er vores dejlige pige kommet til verden den 13/8 kl 2.06 :loveshower hun kom således lige lidt for tidligt (36+1), men det var ventet. Hun var fint stor ved fødslen, 3100 gram og 49 cm. Vi har givet hende navnet Mille :kuller Det var en hurtig fødsel på kun 1½ time fra første ve, måtte hentes af Falck og fødte 10 minutter efter ankomst til fødegangen, en ret voldsom oplevelse, da jeg egentligt troede, at vi ikke ville nå derind inden fødslen..
 10. Jeg havde gættet på midt/slut august og fik sørme ret :) Vores dejlige pige blev født for en uge siden den 13/8 <3
 11. Det er faktisk ikke nogen officiel anbefaling om at tage kalk, ej heller fiskeolie :) Dog anbefales 500 mg kalk, men det kan sagtens dækkes gennem kosten, hvis man får svarende til 1/2 liter mælkeprodukt om dagen (ost mv tæller også med)
 12. Fordi de kan trille om på maven :)
 13. Så kunne du jo give ham den ene ting. At hun får mellemnavn, og så bærer hans bror eller omvendt :) og så skal du jo bare beslutte hvad der er vigtigst for dig. Så går I begge et ønske opfyldt.
 14. Har du forrester overvejet hvem barnet ville mest tryg hos? Det kan jo nemt blive ret skidt, hvis hun føler sig utryg. Umiddelbart lyder det jo til, at hun kender din mands bror, men ikke din søster. Bare en tanke... :)