Malouski

Medlemmer
 • Content count

  3,522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About Malouski

 • Rank
  Elsker Mads og William <3

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Glostrup
 1. Vi brugte DryNites til Mads i den periode, hvor han stadig tissede om natten. Synes, den er god. Og man kan prøve den gratis ved at bestille på deres hjemmeside.
 2. Også enig.
 3. Hm det ville da have været fint, hvis Mads bare ville have kaldt på William så ;) Ej, men hvad gør du med fødsel? Husker, at du havde en noget dramatisk bristning sidst. Prøver du at føde selv, eller vælger du ks?
 4. Haha jeg er så meget væk herfra efterhånden, at jeg ikke engang havde opdaget, at der var en hemmelig herinde :D Men hvor er det dejligt for jer! Tillykke! Vigga skal være storesøster :kuller
 5. Det gjorde SLET ikke ondt at få min sat op. Overhovedet! Det gjorde det til gengæld de næste 9 måneder, hvor jeg havde konstante menstruationssmerter og blødte, lige til jeg fik den fjernet for et par uger siden, hvor jeg så styrtblødte i nogle dage. Og ja, min sexlyst forsvandt også (nok grundet den konstante menstruationsagtige tilstand - man føler sig jo ikke top lækker :unsure ). Men jeg kan forstå, at mine bivirkninger hører til sjældenhederne, og jeg synes egentlig ikke, at du skal være bekymret. For mig var det ikke mere ubehageligt end et almindeligt tjek dernede ;)
 6. Lansinoh i voldsomme mængder. Og ammeskaller, da mine vorter var helt revnede! Købte dem fra Pigeon og et par dage efter, var mine dutter fine igen.
 7. Jeg synes altså ikke, det er så hårdt med to børn. Jeg tror helt, det kommer an på, hvilke børn man får. Altså Mads skreg og skreg og skreg jo i de første måneder, hvor William bare har været stille og glad og bare har indrettet sig efter vores rutiner. Er i hvert fald glad for, at det ikke er nummer to, der har haft kolik - så kan det godt være, jeg også havde sagt, at det var 10 x så hårdt :D
 8. Jeg elsker vores voksi. Udover at være dejlig varm har de små altså mere vanskeligt ved at få krænget sig ud af den i forhold til, hvor nemt det er at sparke en dyne af ;)
 9. Jeg blev sendt på operationsbordet efter Ws fødsel, fordi jeg blødte. Jeg havde jo født min lille fedtede baby og lå med ham på brystet ( :kuller ), og JM moslede rundt med min livmoder og trykkede og masede. Møgirriterende, når jeg nu var færdig med det der føderi og bare ville nyde min lille guldklump i ro. W suttede hos mig, men jeg blødte stadig for meget. Jeg mener, det var 45 minutter efter fødslen, at jeg lå der på operationsbordet. Jeg havde stadig nogle rester tilbage i livmoderen, der gjorde, at den ikke ville trække sig ordentlig sammen, så jeg fik en udskrabning. M og W var bare stadig på fødestuen så længe, hvor M fik det der traditionelle ristede brød med syltetøj og flag, og W blev imens målt og vejet (uden mig :(). Jeg havde bare fået en rygmarvsbedøvelse under indgrebet, så jeg var jo vågen hele tiden og bevidst om, hvad der foregik, og hvor de andre var henne. Der var ikke så meget tale om at komme ovenpå efter indgrebet som bare efter fødslen, hvor jeg tror, de fleste vralter lidt de første par dage :D Ej, jeg har det ok med at skulle på operationsbordet. Det var jo ikke det store indgreb. Det værste var helt sikkert at skulle være væk fra min lille nye baby. Dernæst var det rædselsfuldt med de piller, jeg fik, der skulle få livmoderen til at trække sig sammen. De fik simpelthen hele min krop til at sitre, og jeg lå og hoppede og dansede og kunne slet ikke styre musklerne. Hvad ville jeg ønske kunne være gjort anderledes... jeg ville ønske, at kommunikationen havde været bedre, så M kunne have fået hurtigere besked om, at jeg var færdig, for jeg lå da alligevel ½-1 time på opvågningsstuen og ventede på dem. Det er jo virkelig ikke sjovt at blive adskilt fra sin lille nye baby og sin mand så hurtigt efter fødslen, men det er ikke det, jeg dvæler ved. Når jeg tænker på fødslen, tænker jeg på det øjeblik, hvor W kom ud, og jeg fik ham op på maven, og hele verden blev et bedre sted at være. Og så skide være med den lille komplikation. Det betyder intet i forhold til, at vi begge er kommet godt og sikkert igennem forløbet.
 10. Vi har en Teutonia Mistral S. Jeg ELSKER de svingbare hjul :7himmel
 11. dp.
 12. Man skal bare passe rigtig meget på med sådan en og sørge for, at arpen er godt opblødt af olien, ellers risikerer man meget nemt at kradse noget af den raske hud af, så den lille i stedet får sår i hovedbunden. Jeg kasserede i hvert fald hurtigt vores tættekam, da den var et alt for voldsomt instrument til arpfjernelse her.
 13. Vi har også gjort det, at far har taget tjansen, så jeg ikke kom ind og lugtede af mad :hophop Han har så tilbudt vand, og efter 1½ uges tid med brok begyndte W at sove mere igennem. Han vågner dog også stadig kl. 5-ish og mener, at det er morgen, og det har jeg endnu ikke fundet ud af at overbevise ham om, at det ikke er, så vi står tidligt op for tiden ;) Sådan en periode havde hans storebror dog også (bare med kl. 04.30). Mener, det varede et par måneder, og så begyndte han pludselig i stedet at sove i 14 timer i stræk... håber, det gentager sig!
 14. Min gynækolog sagde, at den også sagtens kan sidde i 6 år - det var der hormon nok til.
 15. dp