Linda81

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Linda81

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/16/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-09-2011
  • Lokation
    Midtjylland
  1. Jeg går af på barsel 4 uger før min termin. Men jeg har så lagt 14 dags ferie lige op til, så den 1.august starter jeg min barsel :) jeg forventer at have barsel 1 år og manden tager 14 dage.
  2. Jeg har termin 13 september og vi venter os en dreng :)
  3. Jeg har ikke haft kvalme overhovedet eller opkast, priser mig lykkelig for det :) Men det burde hvis være indenfor de første tre måneder det skal komme eller slipper man hvis for det - har jeg hørt ;)
  4. Jeg mærkede liv første gang i uge 16, det var små bobler. I uge 18-19 kunne jeg mærke meget mere. siden uge 21 har der været markante spark og det har jeg haft hver dag siden :) Men tror det er meget forskelligt fra person til person. Har en veninde og hun har stadig intet mærket og hun er i uge 22 nu..
  5. Super, tusinde tak for det hele. Tror nok jeg har fået det gjort rigtigt nu :0) Håber jeg...
  6. Jeg har termin den 13. september :balloons
  7. Betina73. Tusinde tak, jeg regner bestemt også med at vi får et positivt svar om 14 dage. Glæder mig bare til at få brevet så man ved det endelige svar :) Jeg er ny herinde, så har ikke rigtig fundet ud af at finde rundt herinde endnu. Hvordan skriver jeg mig på terminslisten og hvordan får i lavet de finde billeder med jeres termin osv??
  8. Jeg svare gerne på jeres spørgsmål. Jeg har lige været møllen igennem. Vi valgte at få foretaget nakkefoldsmåling for at vide om alt var vel både mht liv men også at alt var som det skulle være. Vi fik den dårlige nyhed at vi var i den høje risikogruppe der hed 1:55 chance for down. Vi takkede derfor ja til moderkage biopsi og fik i denne uge svar at alt heldigvis var normalt. Men det endelig svar foreligger først om 14 dage. Mht hvorfor vi har valgt disse ting, er at vi begge har fra start været enige om at vi ikke ønskede at fortsætte graviditeten hvis der var tegn på down. Så vi er glade for at man den dag idag har disse muligheder. Håber det var brugbart for jer..
  9. <a href="http://www.minticker.dk/"><img src="http://www.minticker.dk/tickers/m6f6k8v6jgfo3hdd.png" alt="MinTicker.dk Ticker" border="0"/></a>
  10. Jubii - godt nyt indtil videre. Hun sagde alt så normalt ud og at vi venter os en lille dreng :0) nu skal vi bare vente de 14 dage på det endelig svar. Er bare så lettet for at denne del var positiv - synes godt nok det har taget hårdt på en at gå i den uvished... :loveshower :yay Er bare så glad...
  11. Sygeplejesken sagde de ringede til mig på onsdag mellem kl 15-16 med svaret til mig. Så det regner jeg med at de holder :) Men ellers vil jeg da prøve at ringe til Vejle hvis det er der prøven bliver sendt hen. Tak indtil videre går det fint, jeg har ikke ondt mere det gik faktisk over kort tid efter vi kom hjem, men jeg kan ikke stå op så længe af gangen så får jeg ligesom et jav bagfra. Så det er jo godt nyt indtil nu ;) Ja man synes ventetiden er lang, netop fordi man går jo bare og håber til at alt er i fineste orden og at babyen er sund og rask. Tør slet ikke tænke andet. Så jeg kigger på mine billeder af den lille og tænker positivt - men hold da op der er længe til onsdag...
  12. Hvor skønt for jer at alt var i orden. Vores sygeplejeske var også rigtig god til at fortælle da vi så vores lille bebs. Vores kunne vi se lå og åbnede munden mange gange og strakte en arm :) Vi skulle dog til videre undersøgelse idag for mongolisme, så vi venter svar på onsdag. Kryds finger for os.. :)
  13. Betina73 Mange tak for dit svar. Jeg var afsted idag og få den lavet, og det gik fint. Kæresten var god til at holde mit fokus så jeg ikke fik noget at se, så han var bare så god. Det hjalp rigtig meget. Fik meget ondt lige efter da jeg skulle ligge og slappe af en halv time, men da jeg kom hjem gik det over og har intet mærket til det siden. Så det er bare skønt :) Nu venter jeg bare på svaret på prøven, synes det har været nogle lange dage siden vi fik at vide vores chancer var 1:55 for mongol barn. Så krydser finger og håber på det bedste..
  14. Okay, mange tak for dit svar. Det er bare rart nok at vide lidt om hvad man skal forberede sig på. Jeg skal heldigvis også have kæresten med, så det hjælper lidt på det. Jeg håber bare det hele går godt. Frygter sådan udfaldet af det, men i høj grad også selve undersøgelsen.. :( Men tak fordi du tog dig tiden til at give mig din erfaring med oplevelsen :)
  15. Okay mange tak for dit svar, jeg prøver at finde det :)